hur man skickar anfallare för whatsapp

Inte vill bli överväldigad av sina konkurrenter, Facebooks meddelandetjänst, Whatsapp, har också släppt klistermärken för Android och iOS. Hur man använder det? Här berättar ApkVenue dig!

För vissa människor räcker det inte med att uttrycka något på sociala medier uttryckssymbol såväl som GIF. De behöver något annorlunda.

I andra chattapplikationer som Linje, det finns klistermärkefunktioner som varierar i ordning chatt ju roligare med vänner.

Självklart WhatsApp vill inte heller förlora, så de presenterar också denna klisterfunktion i sin applikation.

  • Hur man inte ses online på WhatsApp kommer ingen att veta!
  • Hur man hackar WA via e-post, perfekt för förföljande par!
  • Det enklaste sättet att ändra WhatsApp-temat | Du kan göra det utan ansökan!

Hur man använder klistermärken för WhatsApp

Den första är WhatsApp Android-klistermärken. Innan du försöker skicka klistermärken till din WA, se till att du har uppdaterat den senaste versionen. Öppen Play Butik för att uppdatera din WA.

Om du vill skicka 3D-text till WA finns det ett sätt! Försök att kontrollera den här länken.

När du är klar med uppdateringen är det första du måste göra att öppna alla konversationer.

Sedan Välj Emoji-meny bredvid skrivfältet, välj klistermärkeikon bredvid GIF-ikonen.

Tillägga klistermärkepaket, tryck på plus-ikonen i högra hörnet, under knappen röst meddelande.

Ladda sedan ner de klistermärken du vill ha.

Tryck på bakåtpilen för att välja den klistermärke du vill välja, GJORT!

Det var för Android-användare. Vad sägs om iOS-användare? Det är lättare, eftersom klistermärke-knappen ligger bredvid skrivfältet.

Dessutom kan du också välja dina favoritklistermärken som du gillar. För att göra detta öppnar du klistermärkesmenyn och håller klistret som du vill lägga till i favoritlistan. Håll ned och tryck sedan på Lägg till.

Du kan göra på samma sätt för att ta bort klistermärken från favoritlistan. Det finns också du hur man gör klistermärken på WhatsApp själv, läs bara artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Du måste veta, klistermärken för WhatsApp är tillgängliga för Android och iOS. Det finns många val av klistermärken som du kan ladda ner gratis.

Android-användare måste uppdatera applikationen till en version 2.18.329, medan iOS-användare måste ha en version 2.18.100.

Om din mobiltelefon inte kan uppdateras till den versionen, var bara tålmodig. Vänta tills uppdateringen för din mobiltelefon officiellt släpps.

Eller så kan du också ladda ner WhatsApp-applikationsversion 2.18.329 på den här länken. Förutom det kan du också byta ut en ny mobiltelefon :)!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found