12 bästa open world-spel på Android 2016

Äventyr fritt att utforska den virtuella världen genom ett spel och bli galen i en ny värld full av fantasi är naturligtvis en mycket rolig sak. Det är kärnan i Sandbox eller Open World-spelet, som är att erbjuda frihet.

Fantastisk grafisk kvalitet är verkligen ett viktigt element som bestämmer spelets kvalitet. Grafik är dock inte allt. Det finns andra element som gameplay och berättelsen. Väl, en av spelkategorierna som presenterar gameplay och en ovanlig story är ett spel Sandlåda, en annan term Öppen värld eller Fritt roaming.

Egentligen är det skillnad mellan Sandbox och Open World, Sandbox-spel kan också kallas Open World-spel men Open World-spel är inte nödvändigtvis Sandbox-spel. Detta spel är riktigt roligt eftersom det erbjuder "frihet". Låter dig ha ett gratis äventyr för att utforska den virtuella världen genom ett spel. Du kan bli galen i en ny värld full av fantasi, och du kan välja ditt eget huvuduppdrag eller sidouppdrag. Rapportering från Androidauthority, efter ApkVenue presenterar 12 av de bästa Android Sandbox-speltitlarna.

Bästa Open World och Sandbox-spel på Android 2016

1. Blockera historia

Om du vet Minecraft, Du vet definitivt Block Story. Block Story är det bästa lätta Sandbox-spelet som liknar Minecraft men har en historia. Här kan du bygga saker, flyga med drakar, bekämpa monster och gå på uppdrag för att rädda världen.

Detta Open World-spel kommer också med RPG-element som låter dig öka din karaktärs nivå,uppgradera vapen och utrustning, för att skapa artefakter för att kalla drakar och andra monster. Block Story är tillgänglig gratis, men det finns också en premiumversion för 39 000 IDR som du kan ladda ner på Google Play Butik.

Mindblocks RPG-spel LADDA NER

2. Crashlands

Spel Butterscotch Shenanigans som introducerades i början av 2016 exploderade omedelbart och blev ett av de bästa Open World-spelen för Android. Crashlands är också ett spel Öppen världsöverlevnad, där du kan gå på äventyr samtidigt som du försvarar dig mot monsterattacker.

Historien säger att du är föraren av en inter-galax som var strandade på en planet. Du kommer att åka på äventyr ensam för att utforska en främmande planet för att återställa det förlorade flygplanet och lasten. Problemet är att det inte blir så enkelt på grund av planeterna Woanope väldigt bred. Intresserad av att ta dig in i Crashlands spännande äventyr? Du måste spendera 69 000 IDR och du kan ladda ner den i Google Play Butik.

3. Gangstar Vegas

Gangstar Vegas är ett försök Gameloft för att tävla med popularitet Grand Theft Auto (GTA). Detta spel äger rum i Las Vegas, du kan spendera tid på att resa tillfälligt som du vill. Du kan också tävla i MMA-tävlingar, ta uppdrag och bygga ditt eget gäng för att ta över staden Las Vegas.

Gangstar Vegas har mycket gemensamt med andra Open-World-spel där ute, men Gangstar Vegas har en annan känsla än GTA. Detta spel är en typ freemium, så att du kan installera det gratis även om det finns köp i appen. Vänligen prova det direkt, Gameloft ganska flitig verkligen släpp uppdatering för att inkludera mer innehåll och funktioner.

Gameloft äventyrsspel LADDA NER

4. Get Simulator

Om du är ett stort fan av Sandbox-spelet, erkänn det definitivt Get Simulator är det bästa lätta Sandbox-spelet. Get Simulator är ett simuleringsspel som ber dig leva livet som en get i en liten stad. Men vad kom med Coffee Stain Studios uppenbarligen inte för att leva livet som en vanlig get.

Get Simulator tar dig till livet för en galen get, i syfte att goretera så många människor som möjligt och förstöra staden. Denna get har ett mycket ont uppdrag och gör det långsamt och personligen, en efter en förstör allt på din smartphone.

5. Godus

Godus är det bästa Open World-simulatorspelet för Android. I Godus kommer du att spela en roll som Gud som kommer att styra mänsklig civilisation. Du kommer att följa människor från olika åldrar, från människans existens i stenåldern, fortsätter till silveråldern, till mer avancerade moderna civilisationer.

Namnet är också Sandbox-spelet, du kan göra olika anpassningar för att göra världen som du vill. Förutom att skapa kan du också förstöra genom att kasta meteorer eller en dusch av eld på människor. Valet är ditt, för du är skaparen.

6. Grand Theft Auto-serien

Spel Grand Theft Auto är det bästa Android Sandbox-spelet som är det mest populära genom tiderna, vare sig det är på konsoler, datorer, även på mobila enheter. Totalt 4 speltitlar är tillgängliga att spela på smartphones, inklusive Grand Theft Auto III, Vice City, San Andreas och senast GTA: Liberty City Stories.

Du kan gå runt i stan och göra vad du vill, inte bara orsaka kaos på motorvägen. Du kan besöka nattklubbar, ta tåget eller spårvagnen, simma på havsbotten, ta flygplan och mer.

7. Minecraft

Minecraft är ett riktigt Sandbox-spel, det mest populära genom tiderna. Du kan bygga vad du vill enligt din kreativitet och fantasi. Du kan samarbeta med andra vänner för att skapa mer vackra och fantasifulla saker i Minecrafts värld utan gränser.

Minecraft är i grunden ordnat i ett mönster rutnätet som består av olika material, såsom jord, sten, sand, vatten, trä och andra. Så innan vi bygger något måste vi först hitta naturresurser för att bygga den byggnad vi vill ha. Tveka inte längre för de av er som vill prova det.

8. Oddworld: Stranger's Wrath

Oddworld: Stranger's Wrath är ett spel Action äventyr med Open World, tidigare tillgängligt för Xbox, PC, PS3 och PS Vita. I det här spelet kan du utforska i ett stort industriområde. När du utför åtgärden får du två synpunkter, nämligen tredje person (under äventyr & utforskning) och första person under en shootout.

Oddworld Strangers Wrath är ett mobilspel med stora ambitioner som presenterar ett massivt äventyr med en stor värld. Spelkontrollerna är helt anpassningsbara och med en unik berättelse kan du ha kul att utföra olika spännande stunts.

9. Terraria

Terraria är ett bästa Sandbox-spel Android 2D-sidrullning där du är fri att göra vad du vill. Terraria jämförs ofta med Minecraft, eftersom dessa två spel delar ett '' riktigt sandlådeskoncept '' som aldrig kommer att ta slut.

Precis som Minecraft, i Terraria kan du spendera tid på att bygga, bryta, samla material, bygga hus, skapa verktyg och mer. Allt som görs För att överleva attackerna från 450 unika fiender, mer än 30 husdjur och mer.

10. Titan Quest

Titan Quest är det bästa Sandbox-spelet för PC som släpptes 2006. Efter att ha väntat i tio år kom Titan Quest mobilversion äntligen i maj förra året. DotEmu har naturligtvis presenterat en mängd nya justeringar av kontrollschemat.

I Titan Quest spelar du som person hjälte som kommer att gå på äventyr för att möta monster från tre forntida kulturer, allt från Grekland, Egypten och även den kinesiska civilisationen. Utforska den stora världen, döda skurkar, nivå upp och samla olika saker. För att prova det måste du spendera Rp. 119.000Även om det är lite dyrt är spelupplevelsen som Titan Quest ger säkerligen tillfredsställande och det finns inga köp i appen.

11. Assassin's Creed Identity

Assassin's Creed Identity är en action-RPG. Du kommer att spela en roll mördare livlig i den italienska renässansen. Till skillnad från mobilspel från den tidigare Assassin's Creed-serien, den här gången Ubisoft presenterar ett äkta Open World-äventyr som liknar spelversionen av Assassin's Creed trösta eller PC. Komplett med en mängd olika uppdrag som att kika på motståndare, skydda viktiga personer och döda brottslingar med dolt blad.

För att spela det kräver detta spel en konstant internetanslutning. Tyvärr system tjäna pengar IAP som tillämpas i premiumspel är verkligen ganska nedslående. Förhoppningsvis med uppdatering Rutiner utfärdade av Ubisoft gör upplevelsen av att spela Assassin's Creed Identity ännu bättre.

12. Aralon: Forge and Flame

Aralon: Forge and Flame är en uppföljare till RPG Aralon: Sword and Shadow med en mycket större världsbild och bättre grafik än originalversionen. Det finns två alternativ, den fria versionen som är full av annonser eller den betalda versionen till ett pris av Rp.65.000.

Denna uppföljare lovar ett mycket spännande fantasyäventyr. Du kommer att vara inblandad i en strid mellan fraktioner av den kungliga adeln Callaheim. Precis som den tidigare Aralon är du trött på att välja fyra klasser från tre olika typer av lopp, nämligen älvor, mänsklig och troll.

Det är de 12 bästa Android Sandbox- och Open World-spelen. Så, redo att gå på ett äventyr i spelet? Så länge du inte glömmer tiden i den verkliga världen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found