Häftigt! här är 5 applikationer som vanligtvis används av hackare

Det kan vara så att våra identiteter på servern har stulits framgångsrikt och använts för ärekränkning. Genom den här artikeln är här de applikationer som används för att hämta någons information och hur man löser den.

På senare tid med den växande åldern har alla saker vi vill ha blivit lättare och lättare att lära sig och söka efter. Redan nu gör många skolor, företag och samhällen baserade applikationer uppkopplad. Tyvärr finns det många som vill störa andra genom det så kallade datormediet Kracker (Ond hacker).

Av denna anledning måste vi vara vaksamma när vi använder datorer för vardagliga ändamål. Det kan vara så att våra identiteter på servern har stulits framgångsrikt och använts för ärekränkning. Genom den här artikeln är här de applikationer som används för att hämta någons information och hur man löser den.

  • MÅSTE TAU! Här är 5 sätt som hackare kan stjäla data från Facebook-användare
  • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)
  • Oj, det här antivirusprogrammet gör att ditt lösenord är enkelt att knäcka hackare!

5 applikationer som vanligtvis används av hackare

1. IP-attacker

IP-attack är ett program som ofta används för att spåra IP-adresser. Denna applikation kan också användas för att bryta igenom andras datorsystem nätverksportar de svaga att attackera. Denna IP DDOS Attacking-applikation kan övervinnas genom att helt enkelt attackerauppdatering alla förare programvara på din dator. Så uppdatering-all de förare som är på den bärbara datorn särskilt Nätverksdrivrutiner och Antivirus regelbundet så att den inte är benägen att attackera.

2. Fjärrskrivbordsanslutning

Fjärrskrivbord / Mstsc Detta är ett Windows Utility-program, så du kan inaktivera funktionen om den här applikationen inte behövs. Denna fjärrskrivbordsapplikation används vanligtvis på kontor för att ansluta en dator till en annan dator. Denna applikation används efter framgångsrikt in i någon annans datorsystem. Denna applikation anses inte vara så farlig, eftersom dagens antivirus redan har skydd mot olika hot som leder till datorsystem. Poängen är att du måsteuppdatering Antivirus så att det inte är lätt atthacka.

3. Skadlig programvara från Gmail-meddelanden

Var försiktig med e-postmeddelanden från personer du inte känner, för det finns en chans att den här personen har en skadlig plan mot dig. Massor kracker som använder e-post som innehåller koden skadlig kod som ett sätt att överföra viruset, skadlig kod, eller spionprogram används sedan för att stjäla dina personuppgifter eller övervaka din dator på distans.

4. Sprickprogram

Sprickprogram är ett program som kan kallas Fuskprogram. Så det här programmet kan göra en betald ansökan gratis. Många människor laddar ner program med fri, skapa sedan spricka för att programmet ska vara Pro-program eller Full version. Idag använder många människor det för att sprida virus och leta efter personlig information. Om ditt antivirusprogram upptäcker att det här programmet innehåller ett virus bör du ta bort det här programmet och sedan stänga av internetanslutningen och rengöra datorn med CCleaner-programmet. Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

5. Nyckelloggning

Detta program finns sällan men du kan se det på vissa internetcafédatorer. Detta program används för att övervaka aktiviteten på tangentbordstangenterna. Så operatören ser vilka tangenter du skriver på datorn. VÄNLIGEN NOTERA! Ditt lösenord kan fångas när du anger ID och lösenord för ett konto som tillhör dig. Korrigeringen är att först kontrollera vilka applikationer som är installerade i caféet. Om det finns något misstänkt, fråga först kaféoperatören och radera det sedan.

Nir Sofer nätverksappar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found