De 4 bästa Android-karaoke-applikationerna

Karaoke är det bästa sättet att underhålla dig själv. Men om du åker karaoke till en karaokeplats kommer du definitivt att bryta ner, eller hur? Tja, det är bättre att karaoke med din Android. Det här är de 4 bästa Android-karaoke-apparna.

När du är trött på dagliga aktiviteter på campus eller på jobbet kan du njuta av många nöjesfaciliteter i stora städer som Jakarta. Oavsett om det hänger på Kafé som presenterar live musik, bara umgås med kaffe, till karaoke för att lindra stress. Spännande!

I takt med att tekniken utvecklas kan karaoke också avnjutas via smartphones. Med vänner eller ensam kan du tömma tröttheten du upplever hela dagen genom sång efter sång som du sjunger. Inget behov av att betala en förmögenhet, följande De 4 bästa Android-karaoke-apparna till dig.

  • 3 av de bästa applikationerna för streaming av musik för Android 2015 GRATIS!
  • 10 Android-applikationer som 'kan' förbli populära 2016
  • 15 unika Android-applikationer du måste prova 2018

Bästa Android Karaoke-appen

Snarare än att slösa bort pengar på karaoke på NAV, DIVA, Mästerverk eller INUL VISTA, bättre utnyttja karaoke-applikation tillgänglig på din Android-smartphone. Det räcker bara med ett internetnätverk, du kan vara nöjd att sjunga för att frigöra trötthet. Om du vill träffas kan en av de bästa Android-karaoke-apparna användas tillsammans. Förutom att den används för att göra din smartphone mer bekant, har teknisk utveckling också gjort smartphones till ett underhållningsverktyg.

1. SING! Karaoke av Smule

Bland dig måste du vara bekant med den här applikationen. Det kan sägas att SJUNGA! Karaoke av Smule detta är den bästa och mest kompletta karaoke-applikationen på Android. Denna karaoke-applikation ger ett stort urval av låtar från inhemska till utländska sångare. Inte bara en komplett sångsamling, nu en karaoke-applikation Smule på Android kan också få dig att spela in videor när du också karaoke! Så du kan karaoke medan du spelar in röst och prestanda dig och dela den sedan på Facebook eller Twitter. Är det inte spännande?

Åh ja, Smule är gratis, men det finns flera funktioner som betalas för. Bland dem är att du bara kan sjunga VIP-låtar i en duett om du inte prenumererar på VIP SING! Karaoke av Smule. Men du kan fortfarande karaoke solo för låtar som inte tillhör VIP. Det är kul att kunna karaoke med vänner bara med en smartphone?

Musikspel Smule NEDLADDNING

2. Yokee Karaoke Sing & Record

Yokee Karaoke Sing & Record är den näst bästa Android-karaoke-appen. ApkVenue matar in Yokee i den bästa Android-karaoke-applikationen eftersom dess funktioner är ganska intressanta och unika. Yokee låter dig sjunga många låtar, vare sig det är indonesiskt eller utländskt. Intressant är att alla sångsökningar i Yokee är länkade till YouTube, så det lovar fullständiga sökresultat.

Även om Yokee kan laddas ner gratis i Google Play Butik, begränsar Yokee dess funktioner. Du måste betala för vissa funktioner om du vill använda dem. Men lugna ner, Yokee tillhandahåller ett poängsystem för att låsa upp sina betalda funktioner. Ju oftare du karaoke med Yokee, desto fler poäng kan du samla.

Yokee video- och ljudappar LADDA NER

3. Röd karaoke

Precis som SING! Karaoke av Smule, en karaoke-app Röd karaoke tillhandahåller också tiotusentals sångkataloger som du kan sjunga. Dessutom har denna karaoke-applikation också en inspelningsfunktion prestanda under din sång. Inte till skillnad från Smule ger Red Karaoke också möjlighet att sjunga solo eller duett. Red Karaoke var framgångsrik, ApkVenue gick in i den bästa Android-karaoke-applikationen eftersom den kunde ge jämn prestanda både i mobil- och WiFi-nätverk. Dessutom är den lätt och lätt att använda när den används.

Tyvärr, när det gäller prenumerationen anses Red Karaoke ha en högre prenumerationsavgift än Smule. Genom att betala en prenumerationsavgift kan du dock låsa upp olika ljudfunktioner som endast är tillgängliga för VIP-medlemmar, utan reklam och öppen tillgång till olika VIP-låtar.

Appar Video och ljud Red Karaoke LADDA NER

4. SingPlay

För de av er som vill ha gratis karaoke när kvoten är låg, prova SingPlay. Denna bästa Android-karaoke-applikation gör att du kan karaoke med bara en smartphone, men utan att behöva tillgång till internet. SingPlay använder låtsamlingen på din Android och laddar sedan nergenereradess för karaoke användning.

Eftersom du inte är ansluten till internet måste du lägga till texterna till låten manuellt. Åh ja, det roliga med att använda den här applikationen beror på att den här applikationen är helt gratis! Utan reklam och utan att betala detta. Det är bara att det inte kan användas för att vara med dina vänner, men du kan dela dina inspelningar på Facebook.

KineMaster Corporation Video- och ljudappar LADDA NER

Så nu behöver du inte oroa dig längre när karaokeplatsen är full, eller när du vill ha karaoke men du inte har pengar. Med en Android-smartphone och den bästa Android-karaoke-applikationen ovan kan du koppla av medan du karaoke i rummet med dina vänner.

Vilken är din favoritkaraoke-applikation för Android?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found