hemlighet! detta är hur man i hemlighet spårar platsen för en flickvän med en iPhone

Om du och din flickvän använder en iPhone eller annan iDevice-enhet kan du spåra deras plats i hemlighet. Så här spårar du en persons plats med en iPhone.

Om du och din flickvän använder en iPhone eller annan iDevice-enhet kan du spåra deras plats i hemlighet. Det är inte så att vi tvivlar på hans lojalitet, syftet med spionering är för att vi bryr oss och för alla fall.

Hur man spårar platsen för människor med den här iPhone, kommer vi att använda en inbyggd applikation kallad Hitta mina vänner aka Hitta mina vänner. Naturligtvis behöver du båda parternas samtycke innan du delar din plats.

Men med detta trick kan du spåra din pojkväns position utan att de vet det? Hur?

  • Så här spårar du ett senaste okända telefonnummer 2021, garanterat exakt!
  • 20 applikationer för att spåra någons vistelseort och hur

Hur man i hemlighet spårar plats för människor med iPhone

1. Låna din flickväns mobiltelefon

Tricket är detta, du måste låna din pojkväns iPhone och sedan snabbt aktivera Hitta mina vänner och dölja applikationen i en mapp. Du kan definitivt göra det, hur använder du din pojkväns mobiltelefon för att låna.

VISA ARTIKLAR

2. Aktivera Dela min plats i Hitta mina vänner-inställningar

Är din mobiltelefon redan i din hand? Sök nu efter och öppna Hitta mina vänner, det här är standardapplikationen sedan iOS 9. Om du inte har det installerar du det i App Store. Om det finns, här är stegen.

  • Öppna Hitta mina vänner> Klicka på mig (jag).
  • Aktivera sedan "Dela min plats" eller Dela min plats.
  • Rulla ner igen och se till att "Tillåt vänförfrågningar" och "Visa Geofence-varningar från: Alla".

3. Lägg till dina aliasvänner

  • Klicka i så fall på "Klar" och återgå till Hitta mina vänner.
  • Klicka sedan på "Lägg till", skriv ditt konto-e-postmeddelande och klicka på "Skicka".
  • Välj det sista steget "Dela på obestämd tid".

En förfrågan Hitta mina vänner visas skickad till din enhet, välj "Acceptera" och "Dela inte" så att du inte kan spåra dig tillbaka. Nu öppnas de flesta av Find My Phone-applikationer sällan, även om vi inte bryr oss, så det är säkrare att flytta dem i en applikationsmapp så att de blir alltmer tillgängliga.

Så här spårar du en persons plats med en iPhone. Öppna nu appen Hitta mina vänner på din iPhone så ser du två prickar, nämligen du och platsen för din flickvän.

Ja, se till att du inte blir ledsen om det visar sig att din pojkvän gillar att ljuga och fuska. Ha ha ha! , Glöm inte dela med sig din åsikt.

Läs också artiklar om iPhone eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found