hur man gör ett Android-tangentbord lika sofistikerat som ett datortangentbord

Bekvämligheten och funktionerna hos ett smarttelefontangentbord ligger verkligen långt efter ett fysiskt tangentbord, särskilt jämfört med ett datortangentbord. Den här gången har ApkVenue coola tips. Så här skapar du ett Android-tangentbord så avancerat som ett datortangentbord

Smartphones med fysiska tangentbord var en gång primadonna. Utvecklingen av mobila operativsystem och skärmkvalitet har dock fått smarttelefonleverantörer att överge fysiska tangentbord och helt förlita sig på pekskärmar. Så för att navigera och skriva meddelanden förlitar vi oss på virtuellt tangentbord.

Eftersom det bara är beroende av pekskärmen är komfort och funktioner verkligen långt efter fysiskt tangentbord särskilt jämfört med dator tangentbord. Rapportering från Wonderhowto har ApkVenue ett sätt att göra ditt smarttelefontangentbord lika sofistikerat som ett datortangentbord. Utan vidare ado, här är hur.

  • Hur man använder Xperia Keyboard på alla typer av Android utan root
  • Knep för att rengöra tangentbordet från damm enkelt och snabbt
  • Så här ändrar du utseendet på Android-tangentbordet med din egen bild

AVANCERAD! Så här gör du ett smarttelefontangentbord så sofistikerat som en dator

1. Installera Inputting Plus-applikationen

Ansökan Inmatning Plus: Ctrl + Z / F / C / V gjord utvecklareFångar nu Detta är inte en tangentbordsapp från tredje part utan bara en plugins, så att du håller dig till din favoritapp för tangentbord. Så det fungerar är enkelt, när du använder tangentbordet kommer det att visas genväg från Inputting Plus-appen. När du trycker på den visas den dyka upptextredigerare komplett med funktioner ångra, göra om, hittaoch byta ut. Dessa funktioner kan naturligtvis öka din produktivitetsnivå när du skriver på en smartphone.

Ladda ner Inputning Plus: Ctrl + Z / F / C / V

2. Aktivera Inmatning Plus i tillgänglighet

Efter dig Installera och öppna den, nästa steg är att aktivera Inputting Plus tillgänglighetsinställningar. Tillbaka till applikationen kan du aktivera "Inmatning av tidslinjeDen här funktionen lagrar en lista över all text du har skrivit efter applikationsordning.

Så du kan enkelt göra det kopiera och dela med sig alla dina skrivningar som du någonsin har skrivit med Inputting Plus. Du kan ställa in en tidsgräns från 3 dagar till 7 dagar. För att skydda din integritet kan du ställa in en PIN-kod för att låsa upp den tidslinjen.

3. Att skriva för att vara mer produktiv

Det finns två sätt att visa Inputting Plus-textredigeraren. Först via anmälan eller genväg formad flytande bubbla för en mer integrerad upplevelse. Du kan dra var som helst, ändra storlek bubbla, Färg bubblaoch öppenhet bubbla.

Fördelarna med Inputting Plus textredigeraren är lätta och obegränsat utan ordbegränsningar. Storleken är också bred så att processen att skriva eller redigera artiklar är mer produktiv med funktioner skära, kopieraoch klistra lättare. Hur är ditt smartphone-tangentbord lika sofistikerat som ett datortangentbord, eller hur? Fungera ångra och göra om så det är som på en dator som kan nås via en kombination Ctrl + Z och Ctrl + Y. Lycka till och glöm inte att skriva dina kommentarer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found