100% lagligt! Ladda ner 10 senaste PC-spel gratis (augusti 2017)

Har du redan en cool spel-PC men inget spel? Oroa dig inte, ApkVenue har en lösning. Kom igen, ladda ner det senaste PC-spelet gratis, följande rekommendationer från ApkVenue ...

För att fylla fritiden är det roligaste att spela spel. Speciellt om du spelar spelet med en dator blir det garanterat ännu mer utsökt. Problemet är att om du använder en dator är grafiken maximalt Men det beror också på dina PC-spelspecifikationer.

Har du redan en cool spel-PC men inget spel? Oroa dig inte, ApkVenue har en lösning. Kom igen, ladda ner det senaste PC-spelet gratis, följande rekommendationer från ApkVenue ...

  • 5 PC-spel med den bästa grafiken och gameplayen genom tiderna
  • 7 coola PC-spel du kan spela på din Android-smartphone
  • De 5 bästa gratis klassiska PC-spelen du måste prova

Ladda ner 10 senaste gratis PC-spel (Uppdatering juli 2017)

1. Lucky Night: Texas Hold'em VR

Intresserad av att bli en spelgud? Nu kan du få det att hända utan att drömma, genom att spela det senaste PC-spelet. Spela med VR-enheter (Virtual Reality) så att allt verkar verkligt. Spela och gör en bankrutt i konkurs!

Ladda ner de senaste PC-spelen:Lucky Night: Texas Hold'em VR

2. UnnyWorld

För närvarande är andra MOBA-spel än DOTA 2 mycket populära, nämligen Mobile Legends och Mobile Arena. Intresserad av att spela andra spännande MOBA-spel? Ladda omedelbart ner det senaste PC-spelet på det här, lika spännande som DOTA, det är lika enkelt som Mobile Legends. Jaka är säker, du måste vara beroende av att glömma tiden.

Ladda ner de senaste PC-spelen:UnnyWorld

3. Affärsresa

ApkVenue är säker på att ni alla känner till ett spel som heter monopol. Nu är det senaste PC-spelet på den här hur man spelar detsamma. Men det coolaste är att du kan spela det online med dina vänner. Gratis, använd inte betala!

Ladda ner de senaste PC-spelen:Affärsresa

4. Galactic Junk League

Har du någonsin föreställt dig spänningen i ett MOBA-spel med ett rymdstridstema? I så fall är svaret det senaste PC-spelet. Använd bästa möjliga taktik, attackera fienden med dina kamrater online. Njut av Star Wars-stil rymdskeppsslag!

Ladda ner de senaste PC-spelen:Galactic Junk League

5. Einar

Känner du ett coolt spel som The Witcher, så ska du prova det senaste PC-spelet. Detta spel liknar väldigt The Witcher, men området är inte lika stort som The Witcher-spelet. Men ändå är det här spelet värt att prova.

Ladda ner de senaste PC-spelen:Einar

6. Gigantisk

Ett annat MOBA-spel, det är bara att temat är annorlunda. I allmänhet har du MOBA-spel i uppgift att förstöra motståndarens bas. I det här MOBA-spelet måste du förstöra din motståndares gigantiska monster. Föreställ dig spänningen, inte bara mot andra spelare utan också jättar!

Ladda ner de senaste PC-spelen:Gigantisk

7. Troféfiske 2

Fiske är ett av de mest populära hobbyerna i världen. Men nu, om du fiskar, behöver du inte lämna huset. Bara fiska genom det bästa spelet på den här. Grafisk skärm som ser verklig ut, får dig att känna att du fiskar på riktigt.

Ladda ner de senaste PC-spelen:Trophy Fishing 2

8. BATTLECREW Space Pirates

Detta senaste PC-spel är en helt unik MOBA med en 2D-vy, njut av spänningen i tävlingen rättvist. Använd varje karaktärs speciella förmågor, kombinera och skapa strategier för att uppnå seger.

Ladda ner de senaste PC-spelen:BATTLECREW Space Pirates

9. Argo

Som riktiga FPS-krigsspel som ARMA III, om så är fallet är du garanterat älskar det senaste PC-spelet. Verkligen lik ARMA III, eftersom den gjordes av speltillverkaren. Men intressant, det skiljer sig från det betalda ARMA III, det här senaste PC-spelet är gratis.

Ladda ner de senaste PC-spelen:Argo

10. Dungeon Defenders II

3D MOBA-spel som Smith eller Overwatch är mycket populära, det är inget fel med att prova det här nya PC-spelet också. Häftigt som Smith när det bedöms grafiskt, om det bedöms i termer av spel är det spännande som Overwatch. Intresserad av att försöka?

Ladda ner de senaste PC-spelen:Dungeon Defenders II

Vem skulle ha trott, även om det är gratis, det är riktigt coolt. Så ladda omedelbart ner det senaste PC-spelet gratis ovan. Dela också din åsikt, vilket nummer är det coolaste?

Åh ja, och se till att du läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Ånga

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found