Du kan spela 5 final fantasy-spel gratis på Android

Den här gången har ApkVenue en serie Final Fantasy Mobile-spel som du inte behöver köpa, även om de kan laddas ner gratis.

Vem känner inte till Final Fantasy-spelen som har varit så populära bland spelare sedan dess början av sitt utseende 1987 sedan. På grund av sin rungande framgång utvecklade ett spel av Fyrkant dessa görs sedan om med bunten Final Fantasy II fortsatte sedan tills nästa serie och flera andra versioner med tillägg av en plot och storyline.

Final Fantasy tillverkades ursprungligen endast för spelkonsoler. Men tillsammans med utvecklingen av teknik började utvecklaren utveckla detta spel på enheten mobil. Android-användare kan ladda ner Final Fantasy-serien tillgänglig på Play Butik, både gratis och betalt. Den här gången har ApkVenue en rad spel Final Fantasy Mobile som du inte behöver köpa alias kan laddas ner gratis. Nyfiken? Håll dig uppdaterad!

  • Ingen PC, PS, Mod! Så här spelar du Final Fantasy 13 på Android
  • Inte ett bluff! Så här installerar du Tekken 7-spelet på Android
  • Bästa tidens filmspel! Kingsglaive: Final Fantasy XV

5 gratis Final Fantasy-spel för Android

1. Final Fantasy Awakening

Serier Final Fantasy den här är mycket speciell eftersom den är den första serien på indonesiska. Detta gör det naturligtvis lättare för indonesiska spelare att fördjupa sig i Final Fantasy-spänningen.

Detta spel får dig att känna känslan spela konsolklass på Android-enheter med över 200 snygga CG-animationer. Du kan spela hela historien från Final Fantasy i det här spelet. Bekämpa 9 mot 9 Denna utmanande är fritt tillgänglig efter filstorlek endast 50 MB endast.

2. Final Fantasy XV: A New Empire

Serier Final Fantasy XV: A New Empire kommer till din mobila enhet för att bjuda in dig att delta i spännande äventyr. Bygg ditt eget imperium, behärska kraftfulla magiska krafter och bli en härskare med vänner som du kan leka med.

RPG-spel Med denna fina grafik kommer den att ge dig upplevelse mot ondskans krafter med den magi du har för skydda kungariket som alla människor som behöver din hjälp.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Klassiskt RPG-spel den här ger dig ett spännande äventyr och strid på din Android-smartphone med prioriterar en enkel strategi, enkelt och interaktivt. Njut av realistisk grafik mot andra spelare och komma till toppen. Besegra alla fiender för att få stora vinster och belöningar.

4. Mobius Final Fantasy

Ett spel av hög kvalitet som du kan spela på mobila enheter. Mobius Final Fantasy har en intressant historia och visualiseras med otrolig grafik. Detta RPG-spel är väldigt beroendeframkallande på grund av den intressanta historien, enkelt speloch en spännande kamp. Bli krigare och hjälte hos folket som väntar på din ankomst till Mobius Final Fantasy.

5. Final Fantasy Record Keeper

Den sista är ett spel från DeNa Corp., det är inte en av Final Fantasy-serierna som de andra. I alla fall, Final Fantasy Record Keeper har samma historia, om än med den vanliga grafiken. Det här spelet är ganska kul att spela eftersom det har fantastiska ljudeffekter liknar Final Fantasy på konsolen. I det här spelet kan du också hitta historier och strider efter behov Final Fantasy VII, VIII, X och XIII.

Det är 5 Final Fantasy-spel som kan spelas gratis på Android. Om du inte tillåter att spela dessa legendariska spel på spelkonsoler är det inget fel med att spela serien som är tillgängliga gratis på mobila enheter. Naturligtvis är det inte mindre spännande och kan spelas var som helst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found