7 Google 'hemliga' applikationer som du definitivt inte känner till

Google har också skapat några andra coola appar som är mycket användbara för Android-användare. Tyvärr introducerades dessa applikationer inte offentligt och "gömdes" i Play Store.

YouTube, Gmail, Chrome, Maps eller Drive är en applikation utvecklad av Google. Dessa fem applikationer finns förmodligen alltid där och installeras på varje Android-baserad smartphone. Bli inte förvånad, för Android-operativsystemet som vi hittills använde utvecklades också av ett teknikföretag baserat på Amerika det där.

Bortsett från dessa fem applikationer har tydligen Google också skapat flera andra coola applikationer mycket användbart för Android-användare. Tyvärr introduceras inte dessa applikationer offentligt och är dolda i Play Butik. Istället för att vara mer nyfiken, ta en titt på följande artikel.

  • Sex hemliga funktioner i Google Chrome på Android som sällan används
  • 6 Misslyckade Google-prylar som du förmodligen inte visste om
  • 10 berömda Google-produkter som misslyckades och inte är intresserade

7 Googles hemliga applikationer som du definitivt inte känner till

1. PhotoScan

PhotoScan är det bästa programmet för att skanna och spara dina gamla foton. Den här applikationen väldigt enkelt, behöver du bara placera kameran i din gamla fotoram, och den kommer automatiskt att fånga och spara den. Bortsett från det kan PhotoScan också göra att dina gamla, föråldrade foton blir tydligare och renare. Varje foto som tagits av PhotoScan sparas också automatiskt Google Foton.

2. Google Trips

När du har installerat den här appen kommer dina tidigare och framtida reseplaner att göra automatiskt visas på huvudsidan. Google Trips kunna känna igen e-postmeddelanden som innehåller reseplaner och hotell- eller restaurangbokningar och sedan placera dem i en enda mapp.

Bortsett från det, resor också kan ge råd när det gäller hotell, turistattraktioner till de bästa flygscheman. Information om lokal valuta och närmaste sjukhus finns också i denna applikation.

3. Betrodda kontakter

Betrodda kontakter kan sägas vara en bra applikation för familjer, särskilt för föräldrar som alltid är oroliga över var deras barn går eller leker. Denna applikation kan berätta platsen någons smartphone när som helst och var som helst.

Unikt kräver denna ansökan godkännande från någon som vill bli ombedd att placera den. Det betyder betrodda kontakter kan inte missbrukas för negativ lukt eller kriminell handling. Förutom Android är denna applikation också tillgänglig för iOS.

4. Science Journal

Science Journal är ett program som kan spela in observationer och experiment du gör runt om i världen. Denna applikation är perfekt för användning av barn och tonåringar, särskilt de älskar vetenskap.

I Science Journal finns det verktygsfält ett vetenskapligt experiment som inkluderar sensorerna som finns på din smartphone. Så det meddelandet automatiskt visas när sensorn på din smartphone fångar något.

5. Tillgänglighetscenter

Tillgänglighetscenter kanske inte är användbart för personer med normal syn. Denna applikation är dock mycket användbar för smarttelefonanvändare som har synproblem.

Med skanningsknappen på skärmen, personer med synproblem kan gå in i önskad ansökan och ge en utvärdering eller förslag på ansökan. Senare kan utvecklaren använda denna input för fixa applikationen de är för människor med samma problem.

6. Konst & kultur

Många människor har inte möjlighet att göra det resa runt i världenDetta begränsar dock inte en konstälskare från att se konstens underverk som finns runt om i världen. Google ger fantastisk konst från hela världen till en applikation som heter Konst & kultur. Inte bara konst som målning eller skulpturkan den här applikationen också ge dig information om ett lands historia eller bakgrunden till världsberömda artister.

7. Toontastic 3D

Med Toontastic 3D, Du kan skapa animerade berättelser med hjälp av karaktärer och scenarier som har tillhandahållits. Denna applikation kan också stödja användare som vill lära sig att skapa animationer för att arbeta vidare.

Toontastic 3D ingår i det bästa alternativa programmet från Google. Om du är typen av person älskar animering och vill att ditt arbete ska vara allmänt känt, då måste denna applikation installeras på din smartphone.

Det är 7 hemliga Google-applikationer som du definitivt inte känner till. Applikationerna ovan är bara användbara för vissa personer, men det är inget fel med att installera dem på din smartphone. Av de 7 applikationerna, vilken tycker du ser intressant ut? Skriv i kommentarerna nedan!