en annan fingeravtrycksfunktion på smartphones som sällan används!

Det är inte coolt om fingeravtryckssensorn på en smartphone bara används för att låsa upp smarttelefonen. För att göra det ännu svalare, låt oss prova ett coolt sätt att ändra funktionen för fingeravtryckssensorn från gatumusen!

Eftersom Äpple införande av teknik Tryck på ID på iPhone 5s svampar också trenden med fingeravtryckssensorer för att säkra smartphones. Redan nu börjar många billiga smartphones utrustas med fingeravtryckssensorer.

Det är obestridligt att fingeravtryck på smartphones ger mer värde och får dem att se coola ut. Men känner du till de andra funktionerna i fingeravtryckssensorn på en smartphone?

  • Häftiga sätt att förvandla din Android-mobilkamera till en fingeravtryckssensor
  • Den bästa applikationen för att låsa applikationer på Android (stöd för fingeravtryck)

Fingeravtryckssensorfunktion på Smartphone

Antingen bakom kroppen eller på framsidan genom att ansluta den med hemknappen på en smartphone används fingeravtryckssensorn på en smartphone vanligtvis bara för att låsa upp skärmen. Vissa smartphones ger en fingeravtryckssensor möjlighet att ta foton, ta upp telefonen och mer. Standard!

Även om du vill kan din smartphones fingeravtryckssensor göras mer sofistikerad du vet! Vill du veta hur?

Hur man gör en Smartphone fingeravtryckssensor mer sofistikerad

Utan rot och utan att vara komplicerad kan du ändra fingeravtryckssensorn på din smartphone för att bli mer sofistikerad. Så sofistikerad som Google Pixel Pixel Imprint som kan användas för att styra meddelandepanelen och rullning. Tricket är:

  • ladda ner och installera Fingerprint Gesture-applikation.
Appar Produktivitet TH-spel LADDA NER
  • När du är installerad öppnar du omedelbart och aktiverar tjänsten Fingeravtrycksgest på din smartphone.
  • Sedan kan du omedelbart börja ställa in vilka funktioner som ska utföras fingeravtryck när du knacka en gång, knacka 2 gånger eller gör hårt slag. Du kan ställa in för att ersätta strömbrytaren, öppna applikationer, kontrollera växla och media eller andra häftiga saker.
VISA ARTIKLAR
  • Speciellt för att stänga av smarttelefonens skärm med fingeravtryckssensorn måste du ge root-åtkomst till applikationen Fingerprint Gesture.
  • Åh ja, du kan använda Fingerprint Gesture för snabb åtkomst till olika favoritapplikationer med hjälp av menyn Pekskärm-ikonen. Välj sedan bara ett program som kommer att ingå i genvägen.

Enkelt och coolt, eller hur? Så för dig som har en smartphone med fingeravtryckssensor, skynda dig och försök att göra din smartphone mer sofistikerad!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found