6 kontroversiella spel som blockerades av appbutiken men skickades till google play store

Det är känt att det finns många applikationer och spel som har tagits emot väl av Play Store men som inte accepteras av App Store av olika skäl. Därför kommer vi att berätta för dig genom följande artikel

Olika operativsystem, naturligtvis olika platser där vi laddar ner applikationen. Om Android har Google Play Butik som framkant, då Äpple ha App Store som också ger många applikationer och spel. olika företag som naturligtvis också kommer att tillhandahålla skillnader i reglerna för varje applikation och spel som kommer att installeras i båda anläggningarna Lagra det där.

Det är känt att det finns många applikationer och spel som har accepterats av Play Butik bra men accepteras inte av App Store av olika skäl. Därför kommer vi att meddela dig genom följande artikel Vilka spel blockeras av Apple App Store men lyckades skicka vidare till Google Play Store.

  • 7 mest kontroversiella Android-spel blockerade av Google Play Store
  • Är din smartphone den mest sofistikerade? Testa hans förmåga med detta spel
  • 10 bästa Android-skjutspel februari 2016

6 kontroversiella spel blockerade av Apple App Store men flydde i Google Play Store

1. OnLive

Direktsänt faktiskt inte ett spel men plattform att spela baserade spel moln. Använda sig av molnspel, kan du spela ett spel via olika enheter som PC, Android och andra enheter. Tyvärr har Apple inte godkänt ansökan med plattform så här, så molnspel fortfarande begränsad till några enheter.

2. Smuggla lastbil

Smuggla lastbil är ett spel som tar temat för människosmuggling som huvudhistoria. Detta spel kräver att du kör en lastbil fylld med invandrare som vill komma in olagligt till USA. App Store naturligtvis till handling när du tar emot detta spel från festen utvecklare. Men fester utvecklare det hävdar att Smuggle Truck skapades som ett protestmedia mot Förenta staternas invandringsregler som är för svåra att följa om de bedrivs på ett lagligt sätt.

3. Slutspel: Syrien

Speldet är ganska innovativt därför Slutspel: Syrien göra nyheter realtid som ett spel. Detta spel är format som handelsspel med temat krig i Syrien. Det finns två faser som måste passeras i detta spel, nämligen den politiska fasen och den militära fasen. Temat, som fortfarande är för känsligt, anses inte vara lämpligt för inkludering i App Store.

4. Telefonberättelse

Spel med titeln Telefonhistoria anses kontroversiell eftersom han tog upp en berättelse om hur en HPs resa, från tillverkning till acceptans i händerna på kunderna. Det sorgliga är att det här spelet berättar historien om arbetare som tvingas arbeta för att bryta järn i Kongo, för anställda Foxconn som valde att avsluta livet. Naturligtvis är Apple inte nöjd med temaspel som detta.

5. I en permanent räddningsstat

I en permanent räddningsstat också ett av spelen som App Store inte kan acceptera. Detta spel med ett surrealistiskt tema berättar historien om sju arbetare som brukade arbeta på företaget Foxconn och leda till självmord på grund av för hård arbetsbelastning. I själva verket har detta spel goda avsikter eftersom det försöker förolämpa situationen för arbetare i Kina vars energi dräneras.

6. Sweatshop

Senast där Sweatshop. Spel i-Skicka in till App Store med ett namn Sweatshop HD Detta berättar historien om en fabrik som sysselsätter arbetare i alla åldrar som arbetare. Detta spel kräver att du väljer om du vill använda barn som arbetare eller som vuxna. Var och en har skicklighet olika, beroende på erfarenhet. Naturligtvis är detta spel kontroversiellt eftersom det försöker lyfta en berättelse med temat dåligt manuellt arbete. Även om detta spel avvisades av Apple App Storedock kan du fortfarande hitta Sweatshop som ett Flash-spel på Internet. Appar Utvecklarverktyg LADDA NER xmodgames

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found