7 spel som endast personer med hög IQ kan spela

Förutom att kunna vara underhållning kan spel också finslipa intelligens. ApkVenue har en rekommendation för 7 spel som endast personer med hög IQ kan spela.

Spel används ofta som val av människor för att fylla sin fritid eller leta efter underhållning. Förutom underhållning kan spel också finslipa intelligens du vet, killar. Vissa spel är gjorda för att finslipa hur smart och kreativ du är.

ApkVenue har en rekommendation för coola spel som du måste försöka spela. Följande 7 spel som endast personer med hög IQ kan spela.

  • Dessa 10 bästa spelen är fortfarande spelarnas favoriter trots upprepade släpp
  • 10 bästa spelrekommendationer för musvägar att välkomna 2018
  • 10 bästa hjärnprovar för Android 2019 | Bli smartare!

7 spel som endast personer med hög IQ kan spela

Dessa spel finns gratis på Google Play Butik, så att du kan ladda ner utan att oroa dig för att behöva betala. Låt oss kolla hur smart du är med det här spelet!

1. Hitta ett sätt: beroendeframkallande pussel

Hitta ett sätt Den har enkel spelning men kräver en hög IQ för att spela den. Ditt jobb är att ansluta alla punkter utan att missa någonting. Ju högre nivå desto fler hinder kommer att vara. Detta spel har nattläge, så när du spelar det på natten behöver du inte oroa dig för bländning på grund av spelets vita bakgrund.

2. Hjärnprickar

Ditt jobb är bara ett, rita en linje för samla poängen (prick) färgad rosa och färgad prick blå. Du får rita mer än en linje. Ju högre nivå, då kan du välja ett nytt ritverktyg. Från pennor, pennor till penslar.

VISA ARTIKLAR

3. Puzzlerama - Bästa pusselsamling

Puzzlerama har en stor samling pusselspel för att testa din IQ. Börjar från anslutningspunkter, konstruerar rör, avblockera, tangram och shikaku. Varje typ av spel har en svårighetsgrad från Lätt, Medium, Förskott, Hårdoch Expert. Grafiken är fullfärg mycket fest för ögonen.

4. Paperama

Om du älskar origami eller den japanska konsten att vika papper, då Paperama passar dig. Du kommer att bli ombedd att göra olika former av origami, men det finns vikbara begränsningar som du måste uppfylla för att gå vidare till nästa nivå. När du fäller papperet kommer du också att spela med musik som kan få dig att slappna av.

VISA ARTIKLAR

5. Infinity Loop

Infinity Loop har också enkel gameplay, du ombeds att ansluta varje rad tills alla är anslutna. Att ansluta dig behöver baraknacka på det mönster som du vill flytta om. Detta spel testar din kreativitet och intelligens.

6. Brain It On!

Brain It On! det liknar lite Hjärnprickar. Du måste rita ett mönster eller en linje för att slutföra uppdraget. Detta spel kommer testa din intelligens och IQ för att lösa problemet så effektivt som möjligt.

VISA ARTIKLAR

7. Hocus

Hocus testar verkligen din koncentration eftersom 3D-illustrationerna kan förvirra våra ögon. Ditt jobb är styra den röda kuben för att komma in i ett tomt hål. Du kan styra det genom att göra glida såväl som knacka. Dess otroliga illustrationer kan bara spelas av människor med Hög IQ.

Där är han, killar, Jakas rekommendation om 7 spel som endast personer med hög IQ kan spela. Försök spela och se hur hög din IQ är för att kunna slutföra alla uppdrag!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found