7 av de mest spännande android-spelen maj 2017-upplagan frånstötande allt!

Den här utgåvan av det mest spännande Android-spelet i maj 2017 har spelat in många intressanta titlar. Från 7 Paladin: Fantasy 3D RPG Game, Injustice 2, som erbjuder en bekväm kampupplevelse på en smartphone med DC-karaktärer,

Om du är uttråkad, har mycket ledig tid eller väntar på något, är en av de mest spännande aktiviteterna för att bli av med tristess att spela spel via en smartphone. Den här utgåvan av det mest spännande Android-spelet i maj 2017 har spelat in många intressanta titlar.

Från 7 Paladins: Fantasy 3D RPG-spel, Orättvisa 2 som presenterar en spelupplevelse stridande vilket är bekvämt på en smartphone med DC-karaktärer, Battle Bay gjord av skaparna av Angry Bird, till Pirates Of The Caribbean: ToW och gå med och bli en pirat med kaptenen Jack Sparrow.

  • De 7 senaste gratis Android-spelen för maj 2017
  • 7 senaste Android-spelen för april 2017-utgåvan som du måste spela
  • 7 senaste och gratis Android-spel mars 2017

Det mest spännande Android-spelet i maj 2017

1. 7 Paladin: Fantasy 3D RPG-spel

Är du en spelentusiast med RPG-genren? I så fall är Android-spel det mest spännande 7 Paladin: Fantasy 3D RPG från MainGames måste du spela.

Detta universum är fullt av oändlig kraft, mörkets djävul är otätad. Tyvärr hade de 7 paladinerna som hade låst den demoniska makten försvunnit från jordens yta.

VISA ARTIKLAR

Men alla tror att de sju paladinernas kraft är bland deras ättlingar. Det finns hundratals coola hjältar. Rekrytera din bästa hjälte, utforska alla platser, slåss med respekt och besegra fienden.

2. orättvisa 2

Förutom att vara tillgängligt för PC och konsoler, spel stridandeOrättvisa 2 landade också en hit på Android och iOS. Nästan samma som föregående serie, nämligen Injustice: Gods Among Us, uppföljaren presenterar en spelupplevelse stridande bekvämt i en smartphone.

Du kan slå, falla tillbaka, avleda attacker och till och med släppa ditt ultimata drag genom att helt enkelt knacka på skärmen. Injustice 2 ingår i kategorin mobilspel med fantastisk grafik. De sista rörelserna kan presenteras vackert.

Injustice 2 kan laddas ner gratis, men den innehåller köp i appar i form av ädelstenar. Dessa ädelstenar kan senare användas för att låsa upp andra karaktärer.

3. Battle Bay

Följande mest spännande Android-spel är Batte Bay, gjord av Rovio, skaparen av Angry Bird. Som namnet antyder presenterar Battle Bay en hård kamp mellan fartyg i en arena full av vågor.

Detta spel kombinerar flera spelgenrer, från action, shooter, RPG, till MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) -element. Du kommer att mötas av spelare från olika länder i realtid, naturligtvis måste du spela det online.

4. Pirates Of The Caribbean: ToW

Du är kapten från piratskyddet vid Pirates Of The Caribbean: Tides of War. Rekrytera berömda raiders i grupper för att styra haven.

Bli kapten för de legendariska piraterna och planera attacker mot miljoner andra pirater från hela världen. Skapa eller gå med i en allians av pirater i en attackstyrka för strider mot andra övernaturliga varelser och pirater i det stora öppna havet.

Fördjupa dig i historielägeupplevelsen. Gör dig redo med kapten Jack Sparrow, Will Turner, kapten Barbossa och alla andra favoritpirater för att vara en del av Pirates of the Caribbean.

5. Krossa dem alla

Spel Krossa dem alla börjar när en prinsessa kidnappas, är ditt jobb här att jaga brottslingen och rädda prinsessan.

Uppgiften blir dock inte så lätt. Det finns många utmaningar som du måste möta, där den onda gigantiska chefen väntar på att förstöra dig.

6. Kill Shot Virus

Det har varit många zombietema-spel i Google Play Store och det senaste är Kill Shot Virus. Det finns mer än 100 uppdrag som du måste genomgå för att stoppa spridningen av viruset.

Naturligtvis måste du skjuta ner dem med olika gevär. Men zombierna själva är av flera slag, från normala med blandade stigar, hoppare, sprängämnen och andra.

7. Dungeon, Inc.

Du kommer att ta rollen som den nya guldproduktionschefen i Dungeon, Inc.måste du maximera vinsten med alla nödvändiga medel.

Bygg djupare fängelsehålor, expandera i nya miljöer och rekrytera onda monster. Ju större din fängelsehåla och desto mer guld gör du.

Samla monster för att skydda din fängelsehålan från skatteriddare och irriterande fiendechefer.

Det är en serie av de mest spännande Android-spelen i maj 2017-upplagan för att avvisa alla. Missa inte!

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found