De 10 bästa samspelsspelen för flera spelare för Android

Det har varit många spel med flerspelarlägen, allt från lokal flerspelarläge, MOBA och MMO som oftare är ihopkopplade med RPG-genren.

Det har varit många spel med lägen multiplayer, med början från lokalt multiplayer, MOBA och MMO som oftare paras ihop med RPG-genren. Men vet du eller har du någonsin spelat spel med mode co-op multiplayer?

Kanske låter det här läget konstigt i dina öron, speciellt om du verkligen började från ett smarttelefonspel. Läge Det är här du och andra spelare arbetar hand i hand för att slutföra ett spel. Jaka har ordnat De 10 bästa samspelsspelen för flera spelare för Android. Kolla in recensionerna.

  • 20 villkor i MMORPG-spel du borde veta
  • 20 av de mest spännande Android Sniper Games 2019 (gratis)

De 10 bästa samspelsspelen för flera spelare för Android

1. BombSquad

Det attraktiva utseendet och den roliga karaktärspresentationen gör det här spelet mycket roligt även när det handlar om sprängämnen. Med funktioner co-op multiplayer som har det maximala 4 spelare, ni hjälper varandra att lösa var och en Vinka av fiender som kommer att attackera dig. Naturligtvis kommer du att använda ett vapen i form av en bomb för att bekämpa dem.

Eric Froemling Arkadspel LADDA NER

2. Överdriven 3

I själva verket är detta TPS-spel ett actionäventyrsspel. Men på Överdriven 3 det finns ett läge som kan göra att du och andra spelare blir ett lag när de spelar. Målet för dig och ditt team är att bli av med fienderna tillsammans med dina vänner genom att skjuta dem med olika skjutvapen som du kan använda.

Ladda ner Craneballs äventyrsspel

3. MARVEL Future Fight

Ett av spelen FÖRUNDRAS som inget annat än tar temat för Superhjälte från deras serier. Märkt gratis att spela, ett spel som också är en genre RPG detta kommer att skämma bort dig genom att använda dina favorithjältar för att slåss mot fienden. Det finns flerspelarläge också som kan få dig att spela med andra spelare uppkopplad, där du kommer att samarbeta för att utrota fiender och besegra chef.

RPG-spel Netmarble-spel LADDA NER

4. Meltdown

Här är du hjälten som bekämpar det onda som har spridit sig i hela galaxen. Med super sofistikerade vapen måste du besegra fiender som kommer i vägen. Med mode multiplayer, kan du också be om hjälp från vänner eller andra spelare för att avsluta striden i arenan.

5. Död vid ankomst 2

Överlev invasionen zombies ondskapsfullt, skjuter vapnet som din karaktär använder från en synvinkel ovanifrån "slaktarenan". Ja, med ett perspektiv som ett klassiskt spel ger det naturligtvis ett ganska brett spektrum av vyer. Navigera i varje våg av attacker zombies, kan du utrota den med andra spelare i läget multiplayer.

6. Dark Legends

Om några andra spel föredrar zombies eller ett monster, inuti Dark Legends det kommer att relateras till Vampyr. Det sägs att vampyrnationen stördes av människolivet och ville förstöra det. Vad som är intressant, här kommer du faktiskt att spela rollen som en vampyr själv. Tillsammans med andra spelare kommer du att slutföra varje område, från människosläktet, vargar till trollkarlar är redo att ta itu med dig.

7. Dungeon Hunter 5

Franchise ett ganska framgångsrikt spel på Android-spelmarknaden, Dungeon Hunter 5 återvänder för att ge dig den nitar action RPG. Med stridsläge hacka n 'snedstreckmåste du vara uppmärksam när du trycker på varje funktionsknapp virtuell för att besegra fienden. Du kan också spela andra spelare med lägen multiplayer, för att slutföra ett område.

Gameloft äventyrsspel LADDA NER

8. Gun Bros 2

Tillbaka med ett spel som förlitar sig på Vinka nivå för varje stark och antalet fiendens attacker. Gun Bros 2 gjord av utvecklaren Glu, har också ett läge som är ganska detsamma som Död vid ankomst 2, där du och andra spelare kommer att stoppa varandras attacker från våldsamma fiender som är redo att avsluta vad som kommer i vägen.

9. LOSTGUNS: Multiplayer Shooting

Om du vill ha något annorlunda och unikt kan du spela LOSTGUNS: Flerspelarskytte. Du kan känna känslan av att spela multiplayer med grafik 2D. Du kommer att bli en soldat med krigsvapen som gevär, granater och kommandoknivar, redo att slåss mot allt som rör sig.

10. SAS: Zombie Assault 4

Ytterligare ett spel som använder kamerans synvinkel drönare, SAS: Zombie Assault 4 ger dig upplevelsen av att vara en elit zombie-invasionstropp. Förlita dig verkligen på mode co-op multiplayerkan du spela med andra spelare för att hjälpa dig att slutföra alla nivåer. Förutom det som är intressant kan du samla hundratals vapen och samla inuppgraderablev starkare.

Det är De 10 bästa samspelsspelen för flera spelare för Android. Förhoppningsvis användbart och lyckligt spelande!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found