bara att spela kan få guld och prylar! Dessa 5 Android-spel kommer definitivt att göra dig rik

Det ger inte bara underhållning, det visar sig också att vissa spel också kan vara pengarmaskiner för spelare. Vissa tillhandahåller prylar till guldmetaller! Hur får jag priset? Här är den fullständiga listan:

Den nuvarande tekniska utvecklingen gör mobilbaserade spel mycket efterfrågade av allmänheten. Inte bara vuxna utan också barn gör mobilspel till ett mål för underhållning eller som ett medium för utbildning.

Det ger inte bara underhållning, det visar sig också att vissa spel också kan vara pengarmaskiner för spelare. Vissa tillhandahåller prylar till guldmetaller! Hur får jag priset? Här är den fullständiga listan:

  • De 7 bästa HD-Android-spelen under 100 MB
  • Orolig när det regnar? Dessa 10 Android-spel är lämpliga för att roa dig

Dessa 5 Android-spel gör dig rik

1. Hatch Market

Har du någonsin hört talas om detta unika spel? Detta spel är unikt eftersom det fortfarande är det enda spelet som ger riktiga guldpriser till sina spelare. Wow! Och problemet är inte bara enbart guld, Hatch Market också ge tullfritt och handelsvaror form dockor och nyckelringar du vet. Så hur får man priset? Sättet att samla så många mynt som möjligt. Om dina mynt har samlats in kan du byta dem mot lämpliga priser.

Hatch Market lär också uthållighet och tålamod när det gäller att samla mynt. Det finns två sätt att få mynt, det första är att få dina monster att bryta stenar och guld eller hugga träd. Du kan citera mynten när de är färdiga. Och för det andra kan du sälja dina monsterägg till andra spelare så får du dem direkt 50 mynt. Medan dina monster fungerar kan du också vänta medan du spelar minispel. För närvarande finns det två minispel som du kan spela. Minispelpriserna är inte mindre intressanta.

2. Det är bara en börda

Ett av Android-spelen som ofta diskuteras är spelet Det är bara en börda. Detta spel ger många olika priser varje dag och du kan få det för bara 10 tusen rupier. Är det sant att du med bara 10 tusen rupier kan vinna priser som iPhone 7? Svaret är ja, men du måste först samla in så många biljetter som möjligt som du senare kommer att byta mot rätt pris. Du behöver bara betala priset för 10 tusen rupier. Intressant, eller hur?

Så problemet är hur man samlar in dessa biljetter? Du gör detta genom att spela minispel. För närvarande finns det 6 minispel som du kan spela. Du får en biljett om du vinner minispelet. Så det krävs extra kamp och tålamod så att du kan få priset. Du kan också samla in biljetter och pengar genom att ladda ner applikationen i det dagliga uppdraget. Så om du inte tror det, vänligen ladda ner och vinn priset.

Spel Trivia FLUX STUDIO NEDLADDNING

3. Warung Chain: Go Food Express

Spel Warung Chain är det senaste spelet från Touchten som presenterar indonesiska specialiteter. Koncept spel tidsplanering detta uppmanar dig att servera mat så snabbt som möjligt så att kunderna inte flyr. Detta enkla men roliga spel är också ett av de spel som Touchten har gjort och som har funktioner KadoSaku.

KadoSaku är en funktion där du kan få priser genom att byta ut dem Kadopoin som du samlar när du spelar spelet. Dessa Kadopoin kan bytas ut mot attraktiva priser som måltidskuponger, pulser och till och med prylar! Detta spel som kan göra dig hungrig och hungrig kan laddas ner direkt här.

Touchten Arcade Games LADDA NER

4. Fickpussel

För er som gillar hjärnan Pocketpussel är ett alternativ som är värt ett försök. Detta spel av Touchten är det första spelet som har en funktion KadoSaku. Precis som Warung Chain måste du samla in KadoPoin så mycket som möjligt för att bytas ut mot KadoSaku som du vill.

Spelet är detsamma som i ett vanligt korsord och fyller i svaren i fallande och horisontella rader. Det är bara det, flera separata modifieringar gör det här spelet ännu mer intressant. Till exempel kommer du inte att få en fråga i form av en hel mening, utan bara en ledtråd. Du kan köpa dessa tips genom att betala ett antal mynt. Om du är kunnig kan du samla in många poäng och byta ut dem till olika priser från Touchten.

LADDA NER Touchten Pusselspel

5. Market Glory

Market Glory är ett ekonomiskt, politiskt, socialt och militärt simuleringsspel där du kan byta varje virtuell valuta mot riktiga pengar. Market Glory finns i Android-versionen men endast för inloggning och därefter kommer du att omdirigeras till webbplatsversionen. Hur man spelar det kan vara lite förvirrande för nybörjare att se gränssnitt och ett ganska komplext spel. Du behöver strategi, uthållighet och lång tid för att kunna dra nytta av det här spelet.

Precis som i verkliga livet, om du vill få mycket pengar måste du arbeta hårt. Likaså med Market Glory. Du måste logga in varje dag och hoppa inte över arbetet för att öka din upplevelse och produktivitet. Bekämpa minst 5 gånger om dagen för att få extra pengar. Om du är tillräckligt etablerad kan du omedelbart bygga ett företag. Om du redan förstår och är bra på att spela det här spelet kommer euron att flöda fritt i fickan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found