Denna kvotstyrande applikation gör dig superekonomisk! vilja?

Förvirrad och irriterad över den extravaganta kvoten, aka snabbt tar slut? Följande är en kvotkontrollapplikation skapad av Google som garanterat gör dig superekonomisk, kallad Datally.

Problem datakvot det är fortfarande ett av de taggiga problemen för internetanvändare. Hittills finns det fortfarande många användare som känner sig förvirrade över användningen av sin kvot. Många anser att en kvot är något som inte kan kontrolleras, i betydelsen av dess användning.

Naturligtvis har du känt att du inte gör någonting på din smartphone, men din kvot har faktiskt minskat. Detta beror på ansökan bakgrund som fortsätter att köras och automatiskt använder kvoten. Förbannad? Ja. Att använda din kvot är mer slöseri och du kan inte göra något för att kontrollera den.

Tyst! Från och med nu finns det Ansökan som kan svara på problemen ovan. Genom att använda applikationen nedan kan du kontrollera din kvotanvändning och göra dig superekonomisk.

  • Hur man tittar på YouTube-videor på smartphones utan kvoter
  • Varför ska det finnas kvoter istället för obegränsat? Detta är förklaringen!
  • De 5 mest effektiva webbläsarna för datakvoter, lämna Chrome nu!

Datally, en kvotkontrollapplikation som gör dig superekonomisk

Google lanseras Datally, en Android-applikation som hjälper smartphoneanvändare att förstå, kontrollera och spara data. Många smarttelefonanvändare har oro över att deras kvotpaket tar slut för snabbt. Detta är en ganska viktig barriär, särskilt för de nästa miljarder användare som kommer att få tillgång till internet för dagliga behov eller Next Million-användare.

De är inte bara oroliga för att deras kvotpaket kommer att ta slut snabbt, de förstår inte heller vad deras kvot används för och har svårt att kontrollera användningen av kvoten på de applikationer de gillar. Caesar Sengupta, Vice president för Googles team för nästa miljardanvändare som specifikt kom till Jakarta för att starta Datally.

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

Datafunktioner

Efter att ha sett videon ovan, här är en förklaring av huvudfunktionerna i Datally-applikationen:

1. Kvotbesparingsfunktion

Vissa applikationer på smartphones använder ofta kvoter i hemlighet i bakgrunden för att kontinuerligt uppdatera innehåll och information. Med Quota Saver-funktionen på Datally kan du styra kvoten som används av varje applikation, så att kvoten kan maximeras på den applikation du vill. Användare som har testat den här appen tidigare säger att Datally kan spara upp till 30% smarttelefonkvot, beroende på hur de använder Datally.

2. Quota Saver Balloons

Efter att Quota Saver är aktiverat, Quota Saver Balloons i Datally visas. Den här ballongen visar mängden kvotanvändning för en applikation, och användaren kan välja att blockera användningen av kvoten i applikationen om kvotanvändningen går ur hand. Denna Quota Saver Balloon fungerar som en hastighetsmätare för din smartphone-kvot.

3. Datahanteringsfunktioner

Datally kommer att berätta om en applikation använder en stor kvot, och hur mycket kvot du använder per dag, per vecka och per månad.

4. Hitta Wi-Fi-funktionen

Det finns tillfällen när du vill använda mer kvoter från deras paket, till exempel när de vill titta på en video. Funktioner Hitta Wi-Fi på Datally kan hjälpa dig att hitta Wi-Fi-nätverk i närheten som Datally-communityn har betygsatt. När de väl är anslutna kan användarna tillhandahålla ett Wi-Fi-betyg som används baserat på deras egen erfarenhet.

Det är vad recensionen handlar om Datatillämpning vilket kan hjälpa dig att kontrollera internetkvotanvändningen och automatiskt göra dig mer ekonomisk. Du kan få Datallyapplikationen gratis i Google Play Butik för alla dina Android-enheter med minst OS 5.0 Lollipop. Lycka till!

Läs också artiklar om Google eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.