7 bästsäljande ubisoft-spel som du måste spela!

Av de hundratals spel som har släppts av Ubisoft finns det flera spel som släpps av Ubisoft som har de bästa betygna och anseendet.

Om du är en riktig spelare har du säkert hört namnet på en berömd spelutvecklare Ubisoft, snälla du? Ubisoft har producerat mer än hundratals kända speltitlar.

Den här spelutvecklaren, som har sitt huvudkontor i Frankrike, har också fött många franchises för videospel som gör intryck på spelarnas sinnen.

Säg det bara Assassin's Creed-serien, Far Cry-serien, och mycket mer.

Om du letar efter rekommendationer för de bästa spelen som någonsin släppts av Ubisoft, ta en titt på ApkVens artikel nedan, gäng!

7 bästsäljande Ubisoft-spel genom tiderna

Ubisoft Entertainment SA är ett stort, mycket populärt fransk spelbolag. Det finns så många spel som har släppts av Ubisoft, du är säkert förvirrad över vilken du ska spela.

För att göra det lättare för dig att hitta de bästa spelen från Ubisoft har ApkVenue valt ut de 7 bästa spelen som har släppts av Ubisoft.

ApkVenue tycker inte att andra ubisoft-spel utanför dessa 7 spel är dåliga. På grund av begränsat utrymme kommer ApkVenue dock bara att sammanfatta 7, gäng.

1. Assassin's Creed 2

Assasssin's Creed 2 är en del av en av de bästa Ubisoft-spelfranchisen, nämligen Assassin's Creed (AC). Många säger att det här spelet är det bästa AC-spelet genom tiderna.

Detta spel är Jakas favoritspel och är utgångspunkten där Jaka verkligen älskar Assassin's Creed-serien. Verkligen topp, deh!

Berätta om Ezio Auditore som försökte hämnas för sin familj som förtalades och avrättades offentligt.

Ezio fann äntligen sin identitet som ett mördare som var redo att försvara sanningen.

Ezio är också en av de bästa spelkaraktärerna någonsin, gäng. Karisma och fördjupning av Ezios karaktär gör denna karaktär till en av de mest ikoniska karaktärerna i videospel.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal
PlattformPlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PC
Utgivningsdatum17 november 2009
GenreAction-äventyr, smyg

2. Tom Clancy's: Division

Tom Clancy's: The Division är ett multiplayer-spel som har en genre action shooter. Det här spelet utvecklades av Massive Entertainment och släpptes av Ubisoft Games.

Detta spel ärmiljö i framtiden och ta staden New York som en plats. Historien är att en ny dödlig epidemi verkar som koppor som dödar många människor, gäng.

Du kan spela spelet som släpptes 2016 på olika plattformar, till exempel PC, XBOX ONE och PS4. Tom Clancy's: Divisionen fick mycket positiva recensioner från olika kretsar.

Dessutom tillade Ubisoft att detta spel en gång slog Ubisofts försäljningsrekord vid lanseringen den första dagen. Mycket bra, gäng!

DetaljInformation
UtvecklareMassiv underhållning
PlattformPlayStation 4, Xbox One, PC
Utgivningsdatum8 mars 2016
GenreActionrollspel, tredje person shooter

3. Far Cry 5

Far Cry 5 är ett spel action-äventyr FPS utvecklat av Ubisoft Montreal och Ubisoft Toronto. Detta spel publicerades och släpptes av Ubisoft Games 2018.

Detta spel äger rum i Hope County, en fiktiv stad i USA där en karismatisk pastor heter Joseph Seed och dess sekt, Edens port, styrde på diktatoriskt sätt.

Du kommer att spela karaktären av en ny biträdande sheriff fångad i Hope County.

Han måste arbeta med ledaren för upproret för att befria Hope County från diktaturen i Eden's Gate.

Far Cry-spelet är helt unikt, förutom att du hittar farliga fiender kommer du också att möta exotiska djur som är typiska i området.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal och Ubisoft Toronto
PlattformPlayStation 4, Xbox One, PC
Utgivningsdatum27 mars 2018
GenreFörstapersonskjutare

4. Vakthundar

Vakthundar är ett spel Action äventyr utvecklat av Ubisoft Montreal och släppt av Ubisoft Games. Det här spelet släpptes i maj 2014.

I ett spel som spelas i staden Chicago kommer du att spela rollen Aiden Pearce, en geni-hackare som avser att hämnas sin brorsons död.

Det här spelet har ett koncept öppen värld som GTA-spel. Watch Dogs är dock unikt genom att du kan hacka vilken elektronisk enhet som helst och använda den till din fördel.

Vad som gör det här spelet till det bästa är de detaljer som spelet visar. Enligt uppgift visar Watch Dogs staden Chicago nästan 100% som den ursprungliga staden, gänget.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal
PlattformPlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PC
Utgivningsdatum27 maj 2014
GenreAction äventyr

5. Tom Clancy's: Rainbow Six Siege

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege är ett spel som släpptes av Ubisoft i Tom Clancy-spelfranchisen.

Det här fps-genarspelet kräver utmärkt strategi och lagarbete.

Tom Clancys spel: Rainbow Six Siege har ett spel som liknar Counter Strike men med en mer komplicerad mekanism.

Detta spel har inte en plot som Tom Clancy's: The Division. Ändå erbjuder detta spel fortfarande spännande spel som kan göra dig beroende, gäng.

I ett av de bästa onlinespelen kan du förstöra alla objekt på kartan för att hitta en överlägsen position när du attackerar din motståndare.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal
PlattformPlayStation 4, Xbox One, PC
Utgivningsdatum1 december 2015
GenreTaktisk skjutspel

6. Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag är ett spel Action äventyr utvecklat av Ubisoft Montreal och släpptes av Ubisoft Games 2013.

I det här spelet spelar du rollen som Edward Kenway, en legendarisk pirat som så småningom blir en mördare. Detta spel kommer att utforska en pirats liv och en mördare.

Assassin's Creed IV: Black Flag kallas spelet från den bästa Assassin's Creed-serien eftersom det här spelet är det första som implementerar elementen. öppen värld in i spelet Assassin's Creed.

Med charmig grafik och en riktigt bra story, enligt ApkVenue, förtjänar detta spel att vara i ledet av de bästa Ubisoft-spelen, gäng!

Detta spel visar sig vara i samma universum som Watch Dogs, du vet.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal, Ubisoft Milan, Ubisoft Kiev
PlattformPlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Xbox 360, Xbox One, PC
Utgivningsdatum29 oktober 2013
GenreAction-äventyr, smyg

7. För ära

För ära är ett spel stridande vilket ärmiljö under medeltiden. Detta spel har en mekanism bekämpa vilket är mycket realistiskt och ganska svårt för nybörjare att spela.

I det här spelet måste du välja mellan tre befintliga fraktioner, Riddare, Vikingaroch Samuraj. De tre fraktionerna kommer att kämpa till slutet för seger.

Detta spel har mycket spännande spel och garanterar att du får tillfredsställelse när du spelar spelet.

Inte bara slashing, men du måste tänka på en strategi för att använda vapen bra.

Du kan också välja mellan olika klasser så att du kan hitta en klass som passar din spelstil.

DetaljInformation
UtvecklareUbisoft Montreal
PlattformPlayStation 4, Xbox One, PC
Utgivningsdatum14 februari 2017
GenreAction, slåss

Det var Jakas artikel om de 7 bästa och bästsäljande Ubisoft-spelen genom tiderna.

Om du har de bästa spelrekommendationerna från andra Ubisoft kan du skriva titeln på spelet i kommentarskolumnen som ApkVenue har tillhandahållit.

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Bästa spelet eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba