hur man enkelt skapar ett nytt mi-konto

Xiaomi erbjuder alla de bästa funktionerna och tjänsterna till ett överkomligt pris så länge du har ett Mi-konto. Här är en handledning om hur du skapar ett Mi-konto

Xiaomi är en av de största smarttelefontillverkarna i världen. Faktum är att Xiaomi lyckades ta en stor marknad i USA 2015 som har dominerats av Äpple och Samsung.

Även om det för närvarande finns många andra smartphones från Kina, är Xiaomi pionjären för billiga mobiltelefoner med en mängd funktioner. Bortsett från det erbjuder Xiaomi också en mängd tjänster som kommer att skämma bort dig.

Tja, om du är en Xiaomi-mobilanvändare måste du verkligen ha en Mi-konto, gäng. Hur hur man skapar ett Mi-konto? Kolla in hela metoden nedan, ja!

Mi / Mi-kontofunktioner

Innan vi diskuterar hur du skapar ett nytt Mi-konto måste du känna till några av de funktioner / tjänster som du får genom att ha ett Mi-konto, inklusive:

  • Mi Cloud: Mi Cloud är en molnbaserad lagringstjänst som ägs av Xiaomi. Du kan spara personuppgifter, från foton, videor, musik, kontakter etc. till Xiaomi-servern. Data fortsätter att synkroniseras så att du kan använda den på vilken Xiaomi-mobiltelefon som helst. Du kan uppgradera Mi Cloud-kapaciteten genom att betala för den. Du behöver inte vara förvirrad över hur du skapar ett Mi Cloud-konto, gäng.

  • Mi Forum: Mi Forum eller Mi Community är ett forum där du kan träffa andra Xiaomi-användare runt om i världen. Du kan dela kunskap, tricks och ställa frågor om problem som uppstår på din Xiaomi-mobiltelefon.

  • MIUI Theme Store: MIUI Theme Store ger dig tusentals coola teman för din Xiaomi-mobiltelefon gratis. Du kan också skriva in ditt eget tema så att det kan användas av Mi-fans runt om i världen.

  • Mi-meddelande: Det är obestridligt att Xiaomi verkligen imiterar Apple. Xiaomi har också ett Mi Message-chattprogram som låter dig chatta med andra Xiaomi-användare, ungefär som iMessage på iPhone.

Hur man enkelt skapar nya Mi-konton via HP och PC

Nu är det dags för oss att komma in i huvuddiskussionen, gäng. ApkVenue lär dig hur du skapar ett nytt Mi-konto så att du kan njuta av alla faciliteter från Xiaomi och MIUI.

Du kan skapa ett Xiaomi-konto via mobiltelefon eller webbplats, vet du. Koppla av, Jaka berättar för er båda, gäng. Nyfiken, lyssna på det, gäng!

Hur man skapar ett Xiaomi-konto via mobiltelefon

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du skapar ett Xiaomi-konto direkt på din Xiaomi-mobiltelefon. Metoden är ganska enkel och praktisk. Om du letar efter ett sätt att skapa ett nytt Mi-konto efter återställningen är metoden densamma.

Lyssna noga, ja!

  • Öppna menyn inställningar på din Xiaomi-mobiltelefon.

  • Bläddra ner tills du hittar alternativet Mi-konto.

  • Om du någonsin har återställt din mobiltelefon behöver du inte längre skapa ett Mi-konto.

  • Tja, du har två val, nämligen registrera dig med e-post eller mobilnummer. Det är gratis, för båda har samma sätt, det är bara olika sätt att bekräfta. ApkVenue ger ett exempel på hur du registrerar dig med en e-postadress.

  • Klicka på Skapa ett konto med e-postadress.

  • Ange e-postadressen du vill registrera. se till att den valda regionen är Indonesien.

  • Ange lösenordet du vill ha. Var inte för lätt och var inte för svår så att du inte glömmer.

  • införa captcha i form av en slumpmässig kod i bilden till den angivna kolumnen, sedan OK.

  • Xiaomi har skickat ett e-postmeddelande till din e-postadress. Öppna e-postmeddelandet och bekräfta så att du kan använda Mi-kontot.

Hur man skapar ett Xiaomi-konto via PC

Anta att din mobiltelefon är långsam eller att du råkar använda en dator kan du också registrera dig för Mi-konton via webbplatsen. Du behöver inte vara komplicerad, följ hur du skapar ett nytt Mi-konto som har glömt lösenordet.

Så här skapar du ett Mi-konto med webbplatsen på en dator:

  • Öppna webbläsarprogrammet som är installerat på din dator. ApkVenue rekommenderar att du använder den Google Chrome för att bli snabbare och mer stabil.

  • Ange adressen //www.mi.co.id/id/ i adressfältet öppnar du sedan webbplatsen.

  • Klicka på längst upp till höger på sidan Lista för att skapa ett Mi-konto. Du kommer att skickas till en ny sida.

  • Tja, du får också två alternativ, nämligen att skapa ett Mi-konto med ett mobilnummer eller e-post. Eftersom Jakas e-postadress är många kommer ApkVenue att ge ett exempel med e-post.

  • Ange e-postadressen du vill registrera och klicka sedan på Skapa ett Mi-konto.

  • Ange lösenordet två gånger i fälten som matchar. Glöm inte att komma in captcha, gäng.
  • Öppna din e-post för att aktivera det Mi-konto som du har skapat. Gjort!

Detta är ApkVenues artikel om hur man skapar ett nytt Mi-konto på en Xiaomi-mobiltelefon eller på en dator. Metoden är ganska enkel, eller hur? Med det här kontot kan du njuta av alla coola Xiaomi-funktioner.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found