7 av de bästa videoklippsprogrammen på Android, vilken är ditt val?

Kolla in de 7 bästa video- och filmapplikationerna på Android-versionen av ApkVenue för dem som gillar att titta på videor eller filmer på en Android-smartphone

Nu tittar de flesta på videor oftare via smarttelefonenheter. Utvecklingen av videobaserat innehåll blir också alltmer populärt och populärt. Det betyder att vi måste också har en videospelare-applikation vilket är snabbt, pålitligt och har många funktioner.

Hittills är den vanligaste videospelarapplikationen fortfarande standardtelefontillverkare. Även om applikationen är en uppblåst programvara kan sakta ner smartphone-prestanda.

Vilka är då de bästa videoklippsprogrammen på Android? Kom igen, se listan nedan.

  • 6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon
  • De 10 bästa online-TV-apparna för Android och PC 2020, gratis!
  • Hur man tittar på utomeuropeiska TV-kanaler utan kostnad på en Android-telefon

Bästa videoklippningsapplikationen

1. MX-spelare

Placera videoklippsprogrammet MX-spelare att vara den första är inte en överdrift. Anledningen är att den här applikationen har många fördelar jämfört med andra applikationer för videospelare.

Så, vad gör den här appen så populär? Observera att det finns många funktioner som erbjuds av MX Player, till exempel funktioner nyp för att zooma, snabbspola framåt, spola tillbaka och volym.

Bortsett från det, MX Player också har kraftfulla funktioner som avkodning med flera kärnor som kan springa snabbare upp till 70 procent jämfört med andra videospelare.

Och igen kan den här appen också spela upp videor nästan vilket format som helst tillgänglig och stöder också användning undertextfil.

2. Wondershare Player

Även om MX Player redan erbjuder de mest kompletta funktionerna skadar det inte om prova några alternativa applikationer Övrig.

Så detta är anledningen till att ansökan Wondershare Player också synd att missa. Vilka är då fördelarna med den här videoapplikationen?

Wondershare Player verkar också ha funktioner som inte är mindre bra. Denna ansökan har stöder flera codecs, kan spela nästan vilken ljudfil som helst, stöder undertextsfiler och kan användas för att överföra filer från PC till smartphone via ett WiFi-nätverk.

3. KMPlayer

KMPlayer är en videospelarapplikation som är lika bra när det gäller funktioner. Vilka är då funktionerna?

Det finns funktioner för kontrollera hastigheten när du spelar upp videor, stöder undertexter, och det finns också olika typer av vyer som kan ändras för att göra det lättare att hitta innehållet du vill titta på.

Bortsett från det erbjuder KMPlayer också de två huvudlägena att spela upp videor, det vill säga fönsterläge och Google Drive-läge.

Om du väljer Windowed-läge kan du titta på videon och köra applikationen utan att behöva stänga videon.

Om vi ​​är i Google Drive-läge kan vi titta på videor direkt från Google Drive-sidan utan att behöva ladda ner det först.

4. VitalPlayer

VitalPlayer är en videospelarapplikation och videoapplikation som inte är alltför populär jämfört med andra. Ändå är den här appen fortfarande ett värdigt alternativ att prova.

Vilka är fördelarna med denna applikation? Det verkar som om VitalPlayer erbjuder en unik funktion som inte är mindre intressant, nämligen funktioner justera gamma- och ljusstyrkan när du spelar upp videor.

Kanske låter funktionen inte för tilltalande, men om du vill titta på en video eller en film för mörkt, då kommer den här funktionen att vara mycket användbar. Denna funktion är också mycket användbar för att titta på filmer utomhus i soliga förhållanden.

5. BSPlayer

BSPlayer är en av de äldsta apparna för videospelare Play Butik, och hittills finns applikationen fortfarande och är populär.

Precis som MX Player, erbjuder denna applikation också avkodningsfunktion med flera kärnor. Bortsett från det är BSPlayer också kapabel att göra gjutning från Android-enheter till andra media och stöder också användning Google Chromecast.

6. Kodi

Du kanske känner till applikationen Göra. Ja, Kodi är en app hemmabio som kan köras på alla typer av plattformar.

Denna applikation är också tillgänglig för Android. Som redan förklarats, att denna applikation inte bara används för att spela upp videor.

Men när du letar efter en applikation som är erbjuder ett professionellt gränssnitt med bibliotek vilket är lätt att navigera, så den här appen är det rätta valet att försöka.

7. MoboPlayer

MoboPlayer är ett program som också är ganska populärt bland Android-användare. Denna applikation har standardfunktioner för att spela nästan alla typer av videoformat, stöder undertextfiler, stöd Spellistaoch stöder kontinuerlig videouppspelning.

En annan funktion som inte är mindre intressant är att MoboPlayer kan köras strömmande video från webben. Detta innebär att applikationen kan spela upp videor via protokollet RTSP och HTTP.

Tja, där är det 7 av de bästa video- och filmapplikationerna på Android. Visst måste du ha provat en av dem, eller hur? Glöm inte dela med sig din upplevelse när du försöker i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found