De 10 bästa temperaturmätningsapplikationerna 2020, exakt!

Vill du övervaka din kroppstemperatur eller kontrollera lufttemperaturen i ditt rum? Här har ApkVenue en rekommendation för den bästa och fria temperaturmätningsapplikationen (termometer) för Android-telefoner.

Under koronapandemin är du självklart orolig om din kropp plötsligt känns svag och känns varm på grund av feber.

Faktum är att citera New England Journal of Medicine, nästan 90% av Covid-19-patienterna upplever febersymtom och 70% av patienterna har igen hosta.

Vill du övervaka din kroppstemperatur så att du inte oroar dig och var försiktig när du har hög feber? ApkVenue har en lösning, gäng.

Här kan du använda applikation för temperaturmätning på Android-telefoner för att regelbundet övervaka din temperatur. Vilka är rekommendationerna?

Rekommenderad bästa applikation för temperaturmätare för att mäta kropps-, luft- och rumstemperatur!

Procedur kroppstemperaturapp vad ApkVenue kommer att granska nedan är inte en ersättning för en termometer utan för att registrera utvecklingen av kroppstemperatur över tid.

Så du kan ta reda på om febern du upplever har ökat, är stabil eller har börjat sjunka, vilket indikerar att din kropp kommer att återgå till sitt normala tillstånd, gäng.

Dessutom kommer ApkVenue också att diskutera app för lufttemperaturmätare och app för mätning av rumstemperatur som du kan använda för olika behov.

VARNING:

1. Termometer

Fotokälla: play.google.com

Bär namnet TermometerDu kan bara använda denna temperaturmätningsprogram på en Android-mobiltelefon för att bara ta reda på rumstemperaturen.

Eftersom den här appen använder enhetens interna sensorer bör du åtminstone lämna enheten i läge för noggranna mätningar står fast vid i en timme.

Detta måste göras så att värmen från Android HP-komponenterna, t.ex. chipset och batteriet döljer inte mätresultaten för denna applikation för att mäta rumstemperatur, gäng.

DetaljTermometer
UtvecklareTrajkovski Labs
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg3.1/5 (Google Play)

Ladda ner termometerapplikationen här:

Trajkovski Labs Verktyg LADDA NER Appar

2. kroppstemperaturdagbok (viral kroppstemperaturmätningsapp)

Fotokälla: play.google.com

Var viral för en tid sedan, Kroppstemperaturdagbok påstods vara en applikation för att mäta kroppstemperatur på Android som kan mäta via en fingeravtryckssensor, vet du.

Men i verkligheten är hur man använder programmet Body Temperature Diary som en dagbok för att registrera utvecklingen av din kroppstemperatur.

Här måste du fortfarande använda en termometer för att mäta temperaturen och spela in den i denna Android-applikation, gäng.

DetaljKroppstemperaturdagbok
UtvecklareInteraktiv specialiserad programvara
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek4,9 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner ansökan om kroppstemperaturdagbok här:

3. Galaxy-sensorer

Fotokälla: play.google.com

Visste du någonsin att vissa Android-enheter också är utrustade med en kroppstemperatur sensor. Några av dem är som Samsung Galaxy s4 och Samsung Galaxy Note 3, gäng.

Om du har det kan du också dra nytta av denna temperaturmätningsfunktion beväpnad med en applikation som kallas Galaxy Sensor, gäng.

Den här funktionen i sig mäter olika enheter av sensorer som ägs av Samsung HP-enheter, såsom temperatur, fuktighet, ljusintensitet, höjd och så vidare.

Om du har båda smartphone ovan och oanvänd, det gör inte ont att prova den här coola funktionen!

DetaljGalaxy-sensorer
UtvecklareAlessandro Digilio
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3,2 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Galaxy Sensors-applikationen här:

Alessandro Digilios apparverktyg LADDA NER

Andra applikationer för temperaturmätning ...

4. Rumstemperatur

Fotokälla: play.google.com

Du kan gissa efter namnet, om Rumstemperatur som utvecklats av Master Technologis fungerar som en applikation för att mäta rumstemperatur.

Precis som termometerappen ovan använder den här appen bara de interna sensorerna på enheten så att du måste lämna den i läge står fast vid först.

Detta görs för att göra mätningen mer exakt och i enlighet med de omständigheter du känner vid den tiden, gäng.

DetaljRumstemperatur
UtvecklareTeknisk mästare
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek41MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Rumstemperatur här:

Apps Utilities Master Technologies LADDA NER

5. termometer (gratis)

Fotokälla: play.google.com

Applikationen lanserades först 2009 Termometer (gratis) är en av de äldsta temperaturmätningsapplikationerna som ligger på rekommendationerna från Google Play Store.

I denna applikation kan du visa data från olika väderstationer för att ta reda på lufttemperaturen i ett område. Dessa uppgifter i sig bearbetas för att producera mer exakta data.

Termometer (gratis) i sig erbjuder också widgets som du kan anpassa och installera på startsidan för din Android-mobiltelefon, vet du.

Tyvärr kan du inte använda en termometer (gratis) för att mäta kroppstemperatur, särskilt som ett Corona-virusdetekteringsverktyg, va!

DetaljTermometer (gratis)
UtvecklareMobiquite
Minimalt operativsystemDet skiljer sig beroende på enhet
StorlekDet skiljer sig beroende på enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg3.7/5 (Google Play)

Ladda ner termometerapplikationen (gratis) här:

Apps Utilities Mobiquite NEDLADDNING

6. Feberspårare

Fotokälla: play.google.com

Liknar kroppstemperaturen ovan, men skillnaden Feber Tracker utrustad med olika ytterligare funktioner som är ganska användbara, vet du.

Liksom feberstracker kan den rymma upp till mer än en person för att övervaka kroppstemperaturen på flera personer samtidigt.

Dessutom kan denna kroppstemperaturapplikation också registrera dosen läkemedel som ges till varje person, till exempel för varje familjemedlem, gäng.

DetaljFeber Tracker
UtvecklareDoctorMe Oy
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek2,8 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner Fever Tracker-applikationen här:

7. Termometer

Fotokälla: play.google.com

Sedan finns det en applikation som heter Termometer gjord utvecklare Mobital, som inte bara är en temperaturmätningsapplikation utan också kan kontrollera vädret.

Som i andra applikationer måste du göra kalibreringen genom att lämna Android-telefonen i läge står fast vid för att få en exakt mätning.

Du kan bara hålla din Android-mobiltelefon i kroppen och använda applikationen Termometer. Men det är säkert att resultaten inte blir så exakta!

Det finns också, om du vill ha den här metoden, finns det också de senaste Android-telefonerna, till exempel Honor Play 4 Pro kroppstermometersensorn har nedsänkt i enheten, vet du.

DetaljTermometer
UtvecklareMobital
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek3,2 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner termometerapplikationen här:

Apps Utilities Mobital LADDA NER

8. Termometer ++ (den mest exakta applikationen för mätning av lufttemperatur)

Fotokälla: play.google.com

Termometer ++ förmodligen att vara en av de bästa temperaturmätningsapplikationerna från utvecklare Singulario-appar som du kan få och använda gratis.

Denna applikation hämtar lufttemperaturdata från närmaste väderstation, liknande den som du skulle hitta i de bästa väderapplikationerna, till exempel AccuWeather, gäng.

Skärmen som presenteras av Thermometer ++ är ganska minimalistisk. Naturligtvis är denna lätta applikation lämplig för dig som vill veta lufttemperaturen ute innan du reser.

DetaljTermometer ++
UtvecklareSingulario-appar
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek4,3 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Thermometer ++ här:

Apps Utilities Singulario Apps LADDA NER

9. Thermo - Smart Fever Management

Fotokälla: play.google.com

Sedan finns det Thermo - Smart Fever Management som kan anslutas med en temperaturmätare som heter Thermo som du kan ansluta via ett WiFi- eller Bluetooth-nätverk.

Även om du inte har det tillåter Thermo - Smart Fever Management också manuell datainmatning genom att först mäta med en vanlig termometer.

Fördelen med denna applikation är gränssnittet (användargränssnitt) gav ett mer modernt utseende.

Bortsett från det finns det också funktioner påminnelse så att du inte glömmer att mäta temperaturen vid vissa timmar, gäng.

DetaljThermo - Smart Fever Management
UtvecklareWithings
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek22 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Thermo - Smart Fever Management här:

10. Termometer - Hygrometer, mät temperatur

Fotokälla: play.google.com

Det kan faktiskt inte direkt mäta kroppstemperaturen utan applikationen Termometer - Hygrometer, Mät temperatur det kan hjälpa till att bibehålla din hälsa såväl som din enhet.

Här kan du visa medeltemperatur och väderinformation på din plats, så att du kan förbereda dig om till exempel vädret blir varmt eller regnigt.

Dessutom kommer denna applikation också att visa batteritemperatur och chipset från enheten. Det fungerar verkligen för att övervaka enhetsprestanda så att det inte orsakar en Android-mobiltelefon överhettashär!

DetaljTermometer - Hygrometer, Mät temperatur
UtvecklareMOBIL BELYSNING
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek7,5 MB
Ladda ner50000 och högre
Betyg3.4/5 (Google Play)

Ladda ner applikationen Termometer - Hygrometer, Mät temperatur här:

Apparverktyg ILIGHTNING MOBIL NEDLADDNING

Det är rekommendationen för den bästa temperaturmätningsapplikationen på en Android-mobiltelefon som låter dig övervaka kroppstemperatur, lufttemperatur och rumstemperatur.

Räcker ansökningarna ovan för att hjälpa dina aktiviteter? Eller har du andra applikationsrekommendationer? Tveka inte att skriva i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found