Dessa 7 kärleksspel på Android-smartphones är perfekta för singlar

De flesta föredrar vanliga vanliga Android-spel med strid eller strategi. Faktum är att inte ett fåtal väljer att bara spela avslappnade spel.

De flesta föredrar vanliga vanliga Android-spel med strid eller strategi. Faktum är att inte ett fåtal väljer att bara spela ett avslappnat spel.

Ändå plattform Android har också en mängd spel det där på temat romantik. Därför har Jaka sammanställt 7 spel Android med det bästa romantiska temat på Android. Garanterat att passa dig, Jones. Kolla in recensionen nedan!

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuella flickvänner du kan spela på Android
  • 5 obligatoriska Android-applikationer på singels mobiltelefoner
  • Fortfarande singel? Här, 5 ansökningar för att förföra kvinnor att snabbt få en pojkvän!

7 Kärleksspel på Smartphone Denna Android är perfekt för singlar Ngenes

1. Hard Chick Code

Den här gången finns det spel "Hard Chick Code" som finslipar mäns förmåga att vara bäst när de möter sina kvinnliga älskare. Om du fortfarande är ensam kan detta också användas som ett träningsverktyg innan du får en älskare du vet.

I spel här blir du en man i mitten testad för känslighet av din flickvän. Du måste svara på varje fråga korrekt, så att din älskare gillar honom, så blir ditt känslighetsvärde som kille också högre.

2. Love Tangle / Ska vi träffa?

Spel den här tar faktiskt temat romantik lite längre. De försöker införliva element kärlekstriangeln i spel. Kärleken mellan din karaktär som kvinna och två män som slåss om dig.

Love Tangle / Ska vi träffa?, kräver att du blir en kvinna instängd i kärlek med två olika män. Du måste organisera historien inuti spel enligt dina önskemål för att bli en vacker historia.

3. Är det kärlek? Drogo - Vampyr

I Är det kärlek? Drogo - Vampyr, kommer du att vara en roll som transferstudent vid ett universitet. Konstighet började inträffa för att det i rykten fanns rykten om Vampyr.

Men det är här romantiken börjar när du möter konstiga karaktärer och vampyrer. Du måste bestämma riktningen för historien, och vem som kommer att bli din älskare.

4. Vampyr kärlekshistoria

Berättar fortfarande historien om en vampyr som är inblandad i en affär med människor. I Vampyr kärlekshistoria Du kommer att spela rollen som en vanlig kvinna som är fångad i en fantasikärlekshistoria.

Som spel annat, här måste du också bestämma historien med dialogalternativ som har tillhandahållits. Senare tar det dig till det slut som passar dig.

5. High School Crush - First Love

Första kärlek under skolan är ett ämne som ofta används i underhållningsvärlden, från tvåloperor till filmberättelser. Det visar sig att detta tema också är intressant att utnämnas till en spel attraktiv, såsom High School Crush. Fortsätt med en karaktär som du gillar genom att anpassa utseendet och interagera med karaktären tills han gillar dig.

6. Teen Love Story

Teen Love Story tar dig in i en komplicerad tonårskärlekshistoria. Du kommer att transporteras till en virtuell kärleksvärld där du kan finslipa dina färdigheter för att vinna hjärtan hos dem du älskar.

Kör berättelsen som du vill genom att välja varje dialogruta. Naturligtvis härifrån kan du få karaktären som du väljer som älskare.

7. Min första förälskelse

Tillbaka till frågan om första kärleken på gymnasiet. I Min första förälskelse Du kommer att presenteras för en mycket romantisk kärlekskonflikt när den första kärleken kommer.

Ursprungligen var du bara en hemlig beundrare. Därför uppmanas du att navigera i historien och göra ditt val till kompisen.

Det är 7 spel Android med det bästa romantiska temat på Android. Så om du fortfarande är singel, spel Du kan använda detta som en träningsplats för att förföra din idol. Skriv också ner din åsikt i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found