hur man spenderar Telkomsels videomaxkvot utan hooq och anonytun

Få ofta riklig VideoMAX-kvot och är förvirrad över hur man spenderar den? Här är ett sätt att spendera VideoMAX-kvot utan HOOQ eller Anonytun speciellt för dig Telkomsel-användare.

Som en av de leverantör Med det största antalet användare tillhandahåller Telkomsel internetpakettjänster med olika bonusar. En av de mest populära är VideoMAX-kvotbonusen.

Tyvärr finns det fortfarande många som är förvirrade över hur man spenderar den relativt stora VideoMAX-kvotbonusen. Den här gången berättar ApkVenue hur man spenderar Telkomsel VideoMAX-kvoten utan HOOQ eller Anonytun.

  • Hur man ändrar Videomax-kvoten till 24-timmars Flash-kvot
  • Vad är Telkomsel VideoMAX? Kan Internet-tricks gratis användas Anonytun!?
  • 3 sätt att få gratis Telkomsel-kvot 2020, Internet utan stopp!

Hur man spenderar Telkomsel VideoMAX-kvot utan HOOQ och Anonytun

Innan ApkVenue går igenom hur man spenderar det vill han granska lite om sanningen VideoMAX-kvot det där. VideoMAX-bonuskvoten som namnet antyder är den extra kvot som du (Telkomsel-användare) får när du köper ett internetpaket. Skillnaden från den vanliga eller den vanliga kvoten är att VideoMAX-kvoten endast kan användas för att titta på videor.

VISA ARTIKLAR

VideoMAX-kvoten kan användas för att titta på videor i vissa applikationer, nämligen HOOQ, CATCHPLAY, Supersoccer TV och flera andra applikationer. För mer information om VideoMAX-kvoten kan du hitta fullständig information på länken som ApkVenue tillhandahåller ovan.

Hur man spenderar VideoMAX-kvot med MAXstream-applikationen

Med en ganska stor kvot är inte ett fåtal Telkomsel-användare förvirrade över hur man använder sin VideoMAX-kvot. Det mest använda sättet är att använda och spendera det med applikationer HOOQ eller andra applikationer till exempel Anonytun. Det finns till och med de som ändrar VideoMAX-kvoten till flashkvot.

Den här gången berättar ApkVenue om ett alternativt sätt att spendera VideoMAX-kvoten med MAXstream-applikationen. MAXstream är den senaste applikationen som skapats av Telkomsel som du kan använda för att använda din rikliga VideoMAX-kvot. Du är en Telkomsel-användare, fortsätt ladda ner ansökan via länken nedan.

Telkomsel Apps Entertainment DOWNLOAD

Som en applikation gjord för att tillgodose behoven hos användarna att titta på kan MAXstream sägas vara en lösning för de av er som fortfarande lämnar VideoMAX-kvoten på grund av förvirrad hur man spenderar den. Denna applikation tillhandahåller specialtjänster för Telkomsel-användare att titta på filmer, TV-serier och andra program som använder VideoMAX-kvoten.

Innan du tittar kan du först kontrollera VideoMAX-kredit- och kvotbeloppet direkt i MAXStream-applikationen. Du kan omedelbart börja spendera din VideoMAX-kvot genom att titta på utvalda program som är tillgängliga i denna applikation. På fliken KANALERfår du ett urval av olika kanaler som du kan titta på med hjälp av VideoMAX-kvoten från och med gratis kanaler, grundläggande kanaler, premiumkanaler, du kan till och med se VM-matcherna 2018 via MAXstream, du vet!

Fortsätt till fliken VIDEO PÅ FRÅGAN, kommer du att få ett brett urval av rekommendationer för de senaste filmerna, den mest populära TV-serien till olika program från olika genre som drama, komedi, action och så vidare. Åh ja, du behöver verkligen inte registrera dig för att använda alla MAXstream-tjänster, aka bara logga in med ditt Telkomsel-nummer.

Det är enkelt sätt att spendera Telkomsel VideoMAX-kvot utan att använda HOOQ och Anonytun. Du behöver inte vara förvirrad och rädd för att din VideoMAX-kvot inte kommer att användas för att du inte vet hur du spenderar den. Lycka till!

Läs också artiklar om Kvot eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.