ett kraftfullt sätt att återställa förlorade operatörs- och wifi-signaler från din Android-telefon

Vi presenterar tips och tricks för att övervinna signalförlust och för att få en stark signal varje gång på en smartphone.

Effektiva sätt att återställa förlorade operatörs- och WiFi-signaler från din Android-telefon - Är det irriterande när du verkligen behöver en smartphone som ett medel för telekommunikation, va, du får inte en signal eller den tillgängliga signalen är så dålig? Bättre om orsaken upptäcks, om det visar sig att du redan är i det fria och det fortfarande inte finns någon signal, vad måste du göra?

Så genom dessa klassiska problem kommer vi att presentera tips och tricks för att övervinna signalförlust och för att få en stark signal varje gång. Följande tips vi fick igenom OpenSignal med olika justeringar av författaren. Redo? Låt oss börja diskussionen.

  • 4 knep för att avsluta nedladdningen snabbare än vanligt
  • 10 faror med WiFi för människors hälsa, inklusive skador på SPERM!
  • 7 orsaker till långsam WiFi och hur man övervinner det, surfar direkt!

Effektiva sätt att återställa förlorade operatörs- och WiFi-signaler från din Android-telefon

1. OpenSignal

För de av er som inte vet vad en ansökan är OpenSignal, OpenSignal är en Android-applikation som är användbar för att hitta den bästa signalen från tjänsteleverantören som används, vare sig det är en GSM- eller WiFi-signal. Denna applikation är utrustad med en kompass som leder dig till en bra WiFi-signalkälla, liksom närmaste mobiltorn (BTS) så att du kan närma dig den enligt kartriktningen.

OpenSignal.com Apps Networking DOWNLOAD

2. Starta om smarttelefonen / byt till flygplansläge

Normalt hämtar smarttelefonen signalen från närmaste torn. Om du befinner dig i en situation mobil och att resa från en punkt till en annan kommer naturligtvis det använda tornet att ändras beroende på vilket torn som är närmare din smartphone. I vissa situationer går inte överföringen av signalanvändning från tornet smidigt. Från vad mobiltelefonen borde ha fått en signal från närmaste torn upptäcker den fortfarande det föregående tornet och tappar anslutningen. Lösningen är enkel, omstart Din mobiltelefon eller växla till läge flygplan och återgå till normalt läge för att återställa den förlorade signalen.

3. Ställ in nätverk eller bandtyp manuellt på din smartphone

Under normala omständigheter söker smarttelefonen automatiskt efter den tillgängliga nätverkstypen. Om 4G är tillgängligt i ett område även om det är svagt, väljer smarttelefonen det som huvudnätverk. Du kan också ställa in den manuellt så att smarttelefonen väljer önskad nätverkstyp så att den får en bättre signal. Vanligtvis på Android, miljö det här är på Fler nätverk> Mobila nätverk> Nätverksläge.

4. Lägg till extern antenn

Det här steget är faktiskt lite överdrivet, men om du verkligen behöver det, varför inte. Vi ser sällan användningen av externa antenner i vardagen för konventionella smartphones, ja, men det är möjligt att implementeringen av denna antenn kan lyckas under vissa förhållanden som är svåra att få en signal. Om du verkligen klarar det är det inget fel med att köpa en stor extern antenn.

5. Byt operatör

Den sista och vanligaste lösningen vi använder här. Att byta operatör kan verkligen lösa problem snabbt, eftersom varje operatör har olika tornposition. En operatör kan ha en dålig signal i ett område, men en annan operatör kan vara lysande. Detta steg kräver naturligtvis individuell testning av den önskade operatören.

Källa: OpenSignal


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found