Obegränsad gratis WhatsApp utan kvoter och applikationer

Vill du ha WA med din förälskelse så mycket du vill utan rädsla för att få slut på kredit? Låt oss ta en titt på den gratis WA-metoden utan kvot och följande applikationer!

WhatsApp (WA) att vara en det senaste och bästa chattapplikationen används för närvarande. Detta framgår av antalet användare som har överskridit 100 miljoner människor.

Från kontorsarbetare, studenter, föräldrar till älskare använder den rutinmässigt. Funktioner är praktisk och enkel så den främsta anledningen till att WhatsApp är så populärt.

Undersök det, det visar sig att du kan använda WA gratis, du vet! Hurså? Var tålmodig, kommer Jaka att förklara en efter en WA-vägen gratis utan kvot och till och med utan någon ansökan. Bara ställa in en gång, du kan WA lika mycket som din förälskelse!

Hur WhatsApp / WA gratis

Fotokälla: Techweez

I befintligt skick tekniskt hack den här, du behöver inte vara förvirrad eller få panik om din WA-chatt plötsligt inte har någon kontroll eftersom du har slut på kvoten. Du kan Obegränsad WA utan att hindras av kostnader.

Du kan också använda linje av WhatsApp MOD APK med de bästa funktionerna detta är att känna den maximala WA-upplevelsen som du inte kan hitta i den vanliga WA-applikationen, gäng!

Det finns 2 sätt WA gratis utan kvoter som du kan använda, det vill säga utan att använda några applikationer och använda tredjepartsapplikationer. Vilken du ska välja, den kommer tillbaka till dig. Kom igen, titta på guiden nedan!

VARNING


Här ger Jaka bara information, ja! Användaren är 100% ansvarig för alla typer av faror och risker.

Hur WhatsApp / WA gratis utan applikation

Den första kommer ApkVenue att berätta WA-vägen gratis utan ansökan. För den här guiden kommer vi att använda den fullt ut Åtkomstnamn (APN) som du kan konfigurera via inställningarna på din egen smartphone.

WhatsApp / WA-metoden är gratis utan kvoter och denna applikation gäller endast vissa leverantörer, såsom Telkomsel, 3, Axis och XL. Istället för att dröja kvar, här är en guide!

Steg 1: Gå till APN-inställningarna på din smartphone. Tricket, knacka Inställningar> Anslutning> Mobila nätverk> Access Point-namn.

Steg 2: Tryck sedan på för att lägga till en ny APN Lägg till. För nästa steg, tack skriva och ange informationen nedan motsvarar leverantör som du har på dig.

1. Telkomsel-leverantör

För er som använder leverantören Telkomsel, kan du använda guiden nedan.

InformationTelkomsel
namnfri
APNpatient 8
Ombud52.74.83.214
Hamn80

2. XL-leverantör

För er som använder leverantören XL, kan du använda guiden nedan.

InformationXL
namnfri
APNxlunlimited
Ombud202.152.240.50
Hamn8080
Användarnamn(tömma)
Lösenord(tömma)
Serverchat.whatsapp.net

3. Leverantörsaxel

För er som använder leverantören Axel, kan du använda guiden nedan.

InformationAxel
namnfri
APNaxel
Ombud37.228.111.171
Hamn80
Användarnamn(tömma)
Lösenord(tömma)
Serverchat.whatsapp.net

4. Leverantör 3 (Tri)

För er som använder leverantören 3 / Tri, kan du använda guiden nedan.

Information3
namnfri
APNGPRS 3
Ombud141.0.11.253
Hamn8080/80
Användarnamn(tömma)
Lösenord(tömma)
Serverchat.whatsapp.net

Steg 3: Därefter är nästa steg att ställa in APN som standard APN på din smartphone. Gjort! Du kan prova WA gratis.

För din information, metoden ovan inte nödvändigtvis framgångsrik tillämpas på alla smartphones, gäng. Dessutom rekommenderar inte ApkVenue att du använder den, med tanke på denna metod mycket skadligt den aktuella leverantören.

Hur WhatsApp / WA gratis med applikationer

Om metoden ovan inte fungerar, gillar du det eller inte, måste du använda ett tredjepartsprogram, gäng. Denna gratis WA-metod kan användas på alla leverantörer, såsom Indosat, Telkomsel, XL, Axis, upp till 3.

Här använder ApkVenue ett program som heter AnonyTun. Du kan också använda den här applikationen för surfa på internet gratis, du vet! Istället för att dröja kvar, här är stegen!

Steg 1: Ladda ner applikationen AnonyTun på Google Play. Istället för att vara komplicerat har ApkVenue tillhandahållit applikationen nedan. Ladda ner den omedelbart!

Apps Utilities Art Of Tunnel LADDA NER

Steg 2: När du har angett applikationen trycker du på menyn Stealth-inställningar längst upp till höger. Därefter ordnar du inställningarna i följande ordning!

1. Slå på / knacka på knappen Stealth Tunnel På / Av.

2. Sedan delvis Anslutningsprotokoll, Vänligen välj TCP.

3. Senare kommer avsnittet Anslutningsport att skrivas med siffror 8080 automatiskt. Bara hålla käften.

4. Slå på / tryck på knappen Anpassade TCP / HTTP-rubriker. Detta är det viktigaste, så du måste göra det.

Steg 3: Senare efter att du slår på / trycker på knappen Anpassad TCP / HTTP-rubrik, knapp Redigera anpassade TCP / HTTP-rubriker aktiveras automatiskt.

Funktionen för denna knapp är att påskynda internetanslutningen på din smartphone. Tryck på knappen och justera sedan inställningarna i följande ordning!

1. För URL / värd skrivs adressen där m.facebook.com. Lämna det ifred.

2. I avsnitt Begärningsmetod, du kan välja Skaffa sig eller Posta.

3. Till Injektionsmetod, välj Vanligt.

4. Håll käften Frågemetod, kryssa inte för någonting.

5. Kontrollera i avsnittet Extra rubriker Håll vid liv.

Steg - 4: När inställningarna är enligt vad ApkVenue skrev ovan, tryck på Generera. Senare kommer resultaten att visas som nedan!

Tryck i så fall på Sparaoch tryck sedan på Spara igen.

Steg - 5: Nåväl, nu kan din smartphone användas för att skicka WhatsApp-meddelanden gratis. För att göra detta, gå tillbaka till den tidigaste AnonyTun-sidan och tryck sedan på knappen Ansluta.

Gjort! Det är vägen för gratis WA som kan appliceras på din mobiltelefon. Men återigen påminner Jaka dig, du kan bara använda den här metoden under en nödsituation, va, gäng!

Det var den gratis WhatsApp / WA-metoden som du kan använda på din respektive smartphone. Hur är det verkligen lätt, eller hur? Om du har ett annat sätt kan du skriva ner det i kommentarfältet nedan. Håll dig uppdaterad med Jakas andra skrifter, va!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found