14 minnesbesparande Android-spel på en 256 MB RAM-smartphone (del 1)

För dig som använder smarttelefoner som vill spela spel på din smartphone men är begränsade av minne, här berättar ApkVenue dig en lista över minnesbesparande Android-spel. ja!

För dig Android-smarttelefonanvändare med kapacitet 256 MB RAM definitivt uppleva en tuff testversion när du vill använda vissa applikationer, särskilt spelentusiaster. Eftersom inte alla spel kan spelas smidigt, kan vissa till och med inte öppnas alls tvinga stängning Fortsätta. Exempel, Pokémon Go.

När sociala medier spelar Pokemon GO kan du bara känna dig lycklig medan du håller tillbaka sorg eftersom kan inte prova det på din mobiltelefon. Men inte alla spel kan spelas på Android med 256 MB RAM-minne. Så på grund av det kommer Jaka att ge listaminnesbesparande Android-spel som kan spelas antingen off-line såväl som uppkopplad även på smartphones med litet RAM-minne. Kom igen, låt oss lyssna!

  • 5 sätt att ändra Android så cool utan rot
  • Ocean King: Fishing Arcade, det senaste spelet som har många coola priser
  • De 7 bästa FPS-spelen med zombietema för Android 2017

14 minnessparande Android-spel på en 256 MB RAM-smartphone (del 1)

1. Clash of Clans

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Ni vet alla den här. Spel som kan få intäkter på Rp 60 miljarder på en dag är detta ett spel mest favorit i Play Store. Även nu är det ockuperat rank 3 i de bästa gratisspelen på Google Play Butik.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik LADDA NER Supercells strategispel VISA ARTIKLAR

2. Zenonia-serien

Fotokälla: Foto: ModApk

Zenonia är ett Android RPG-spel som sparar minne Gamevil vilket är kul att spela. Spel med 2D-grafik med effekter Kompetens de coola kommer att skämma bort dig och definitivt göra dig beroende. Detta klassiska RPG-spel har många jobb och även karaktärerna som du kan välja i spelet.

Zenonia-serien har en berättelse som är lite relaterad till varje serie. Men om du vill spela det, inget behov av att spela från den första serien eftersom det inte riktigt påverkar spelet, så du behöver inte oroa dig.

Fotokälla: Foto: Moby Games

3. Geometristreck

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Geometristreck är ett minnesbesparande Android-spel som enligt ApkVenue är ganska irriterande. Spelet faktiskt enkelt gör det spelbart, men jämnt svårighetdet är ganska "wow" för nybörjare som spelar det. I det här spelet är vi det spela spelet torget som körs automatiskt. Vi måste korsa hindren för att komma till linjen Avsluta. Det som gör Geometry Dash intressant är rytmisk musik med spelarens rörelser och de hinder som finns.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Du kan ladda ner gratisversionen under namnet "Geometry Dash World", men den här serien har bara en 10 etapper och begränsade karaktärer. Om du vill spela hela versionen kan du köpa den i Play Store till ett pris IDR 24 000.

4. Pianokakel 2

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Pianokakel 2 är ett artificiellt minnessparande Android-spel utvecklare ursprung Peking, Kina det är Cheetah Mobile vilket är den senaste versionen av tidigare seies. Detta spel är fokuserat på din skicklighet när du trycker på brickor på skärmen tillsammans med rytmen i pianomusik, så som om du spelar det här spelet känns det som att spela ett riktigt piano.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Sättet att spela är ganska enkelt och enkelt. Du måste bara tryck bara på den svarta delen och låt dig inte trycka på fel eller ens missa en bricka. Inte bara det, så kommer sångens tempo och den hastighet som brickorna körs också att vara ökande när du får Göra mycket.

Spel Arcade Clean Master Games LADDA NER

5. Larvhjältar

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Spel Larvahjältar detta utvecklades av Herr. Spel. Berättar om inträdet av karaktärer från den svarta världen som attackerade världen, sedan karaktärerna Rött och gult arg att de åt hans korv. Rött och gult började attackera sina fiender.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

I det här spelet är vi inbjudna till bevaka staden New York från fiendens attack. Vi kan välja hjältekaraktären som vi ska använda för att spela det här spelet, från Röd, Gul, Svart Natt till regnbågskrigare.

Mr Games Äventyrsspel LADDA NER

6. Tryck på Tap Dash

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Detta spel är ett minnesbesparande Arcade Android-spel spännande och utmanande. Vi trycker bara på skärmen när vi ska vända eller hoppa, om vi sen trycker på skärmen stängs den av.

Vid vissa tillfällen kommer spelet att visas roteras automatiskt, vilket kommer att öka svårigheten och spänningen i detta spel. Och det kan vi också få mycket karaktärr genom att slutföra den befintliga nivån.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik Spel Arkad Snabba gratisspel LADDA NER

7. Mekorama

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Och den sista av denna artikel är Mekorama. Mekorama är ett unikt pusselspel. Varför är det unikt? Mekorama är ett spel som är enkelt och ser lätt ut i början. Men ju längre det kommer att känna svårigheten. Det finns ingen tidsgräns, och poängen i slutet av nivåspelet gör att vi kan spela Mekorama lika mycket. Sedan med den formade världen av Mekorama dioramas eller 3D-modeller som kan roteras, vilket gör att vi kan se hela avsnittet och sväng vänster eller höger för att hitta en väg ut.

Martin Magni Arcade Games LADDA NER

Tja, det är listan över minnesbesparande Android-spel (del 1). Och du behöver veta, alla de spel som ApkVenue har provat med ApkVenue Advan S3 Lite, och alla kan spelas mjukt utan tvinga stängning. Om du känner till ett spel som kan spelas med 256 MB RAM-minne än vad ApkVenue sa ovan, vänligen skriv i kommentarfältet. Det är allt från ApkVenue, jag fortsätter i artikel del 2, naturligtvis, bara på JalanTikus.