hur man använder långfinger emoji och kondom emoji på whatsapp

Att skicka emojis via chattapplikationer som WhatsApp är kul. Men tänk om det visar sig att det som skickas är en långfinger-emoji eller till och med en kondo-emoji? Så spännande eller till och med oförskämd?

En av de intressanta sakerna med emojis bortsett från deras funktion att uttrycka känslor, kan också vara en lektion för dig i vardagen. Du kan till exempel lära dig hur du gör det gest kropp för att uttrycka dina känslor. Men vad händer om du använder långfingeremoji och kondomemoji? Måste vara kul, eller hur? Eller är det oförsiktigt?

  • Här är ett roligt sätt att använda emojis direkt på din dator
  • Det är galet, den här personen skapar ett tangentbord med tusentals tangenter, bara för att skriva emoji

Bortsett från den negativa innebörden av att hålla upp långfingret, kanske du funderar på existensen av denna emoji när du kommunicerar. Och igen, idag har det kommit många nyheter om kondomemoji sedan det närmade sig Världsaidsdagen. Är du intresserad av att använda långfingersemoji och kondomemoji?

Hur man använder långfingeremoji och kondomemoji på WhatsApp

Ansökan chatt som WhatsApp gör det inte bara lättare att kommunicera utan gör det också lättare att uttrycka sig via emojis. Emoji kan vara en representant för dig när du uttrycker känslor. Men vad händer om du upptäcker att du har fel när du använder långfinger-emoji och kondo-emoji? Naturligtvis kommer du att skörda oönskade problem.

Hur man använder långfingeremoji på WhatsApp

Jag vet inte hur du mår när någon pekar ditt långfinger genom en emoji. Reflektera över dina känslor, förstå också hur andra människor känner när de får samma emoji. Eftersom det inte är roligt om din känsliga vän blir vred på grund av den långfinger-emoji du skickade.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

För att använda långfingersemoji på WhatsApp finns det några saker du borde veta, nämligen:

  • Långfingret emoji är standard på WhatsApp. Denna emoji är inne uppdatering senaste WhatsApp, inte standardtangentbordet du använder. Så förvänta dig inte att hitta denna emoji på tangentbordet du använder. Därför omedelbart uppdatering till den senaste WhatsApp ja!
  • Långfingers emoji kommer med 6 hudtoner. För att ändra hudfärg kan du använda den genom att trycka eller hålla på emojis. Välj sedan en färg som passar din hud. Ser rasistiskt ut, va?
  • Använd långfinger-emoji vid rätt tidpunkt. Kanske vet du också att att peka långfingret på en annan person kan betraktas som en trakasserier, förolämpning och andra negativa saker. På det sättet, även om långfingret emoji är tillgängligt, förhoppningsvis kan du använda det klokt. För att du aldrig vet hur personen du skickar emoji kommer att reagera, eller hur?

Duh, den här långfingern emoji är riktig. Förutom långfingret vilket betyder negativt, plus rasistiskt också! Så även om det är roligt eftersom det finns nya emojier, var försiktig när du använder dem när du kommunicerar med vänner på WhatsApp!

Bortsett från långfinger-emoji finns det också en ny emoji, nämligen kondo-emoji! Hur känns det att skicka meddelanden på WhatsApp med kondomemojis utspridda? Istället för att vara kul måste du känna dig fräck eftersom den är full av kod.

Emoji kondomer för säker sex

När världens aidsdag faller denna dag, DUREX har gjort kampanjer på Twitter och YouTube med taggar #CondomEmoji. DUREX avser att kämpa för säker sex för att skydda människor mot hiv / aids. Genom denna kampanj hoppas DUREX att allmänheten kommer att vara nöjd med att använda kondomemojis som den föreslår, så att medvetenhet kommer att uppstå för att använda kondomer också för att skydda mot HIV / AIDS-viruset.

Ala kan som vanligt. Det är inte omöjligt för dig att vara intresserad av att använda den ursprungliga kondomen efter att du skickat kondoemojis på WhatsApp och andra chattapplikationer, eller hur? Men kom ihåg, använd kondom med en laglig partner, inte för avslappnad sex!

Så om du är intresserad av att använda kondomemojis som släpptes i samband med World AID Day, måste du ha tålamod lite längre. Eftersom denna kondomemoji fortfarande väntar på godkännande Unicode. När du väl har godkänts kommer du att kunna använda denna kondomemoji från början av 2016. Är du intresserad av att använda kondomemoji? Eller är du mer intresserad av att använda kondomen direkt för att skydda dig mot hiv / aids?

Använd den vid rätt tidpunkt

När du använder emojis ska du alltid använda dem vid rätt tidpunkt. Låt dig inte skicka emojis som inte matchar de villkor du upplever eller menar. Till exempel när du är ledsen men skickar en sömnig emoji är det sant, men det blir fel.

Antingen med hjälp av långfingersemoji eller med kondomemoji, se senare till att du chattar med rätt person. Låt dig inte skicka dessa emojier till känsliga människor, för emojis med långfinger och kondom är verkligen tabubelagda saker för vår kultur i Indonesien.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found