10 bästa fitnessappar för Android 2017

Vill du träna och träna men har en begränsad budget? Du kan träna gratis med dessa 10 bästa fitnessapplikationer på Android.

Sport är inte längre en aktivitet som bara en del människor gör, men det har blivit en livsstil för de flesta. Antalet framgångsrika fitnesscenter gör att folk flockar för att rutinmässigt göra den här aktiviteten, även om de har olika mål eftersom det finns de som bara vill leva friska och vissa bara vill existera, även visa upp på sociala medier.

Träning, särskilt fitness, som har varit populärt de senaste åren, kräver faktiskt också en budget. Ju bättre gym och faciliteter som erbjuds, desto dyrare kostar det att kunna träna där. I själva verket kan du faktiskt göra dessa aktiviteter även hemma.

Med en smartphone eller en Android-gadget kan du träna, vilket naturligtvis inte behöver betala mycket. För det här kommer ApkVenue att ge dig tips om tio gånger bästa träningsappen på Android som du kan använda för att träna.

  • 7 tips för att hålla dig frisk även när du spelar spel i ett maraton
  • Gör frisk! Här är de 5 bästa 'Shuffle'-spelen på Android
  • 25+ galna Photoshop-resultat bortom den friska mänskliga hjärnan!

De 10 bästa fitnessapparna på Android 2017

1. Google Fit - Fitness Tracking

Jag behöver inte tvivla på en applikation som skapats av ett av världens största teknikföretag, Google. Ansökan heter Google Fit Detta övervakar automatiskt dina aktiviteter medan du håller din Android-smartphone. Denna applikation kommer också att ge förslag för dig att springa, gå eller köra efter behov varje dag.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

2. 7 minuters träning

Denna applikation är resultatet av forskning och experiment från ett universitet som heter McMaster University i Kanada. Som heter 7 minuters träning, en av de bästa träningsapplikationerna är perfekt för dig som har solida aktiviteter och lite ledig tid att träna. Det tar bara sju minuter av din tid, den här applikationen ger till och med olika träningsövningar för vissa delar av kroppen som armar, mage och så vidare.

Apps Productivity Simple Design Ltd. LADDA NER

3. RunKeeper

För dig som verkligen gillar att springa kan du inte missa den här applikationen. RunKeeper är en komplett applikation för dig att utforma ett pågående program. Från och med schemaläggning, rutter, statistiska data när du kör, tills din hälsoinformation har registrerats helt och kan rymmas i denna applikation.

Apps Productivity FitnessKeeper, Inc. LADDA NER

4. Pocket Yoga

Yoga älskare? Eller börjar du precis men är blyg för att gå till ett yogacenter? Du kan göra det hemma med hjälp av denna applikation. Pocket Yoga ger dig en virtuell instruktör som säkert kommer att lära dig rätt drag. Otroligt nog ger den här applikationen upp till 200 yogaställningar!

Rainfrog Productivity Apps, LLC DOWNLOAD

5. Påminnelse om vattendryck

All kondition eller sport är naturligtvis viktigt för att stödja din kondition och kroppshälsa. Men glöm aldrig intaget för kroppen, varav en är vätskor. För dig som är lat att dricka (speciellt vatten) behöver du verkligen den här applikationen. Vatten Dryck Remnider kommer att övervaka och kontrollera dina dricksvanor för att göra det bättre och enligt din kropps behov.

Leap Fitness Group Produktivitetsappar LADDA NER

6. Omedelbar hjärtfrekvens

Allt som är överdrivet är inte bra, inklusive sport. Du gör aktivt alla sportaktiviteter utan att ge pauser eller pauser för din kropp som faktiskt kan ha en dålig inverkan. Ansökan Omedelbar hjärtfrekvens skapad för att du ska känna till kroppens gränser genom hjärtfrekvensens aktivitet. Denna applikation kommer att upptäcka och meddela dig när din kropp behöver vila.

Apps Productivity Azumio Inc. LADDA NER

7. Kaloriräknare MyFitnessPal

Flitig kondition men inte bibehålla din kost? Bara ljuga! Du behöver en ansökan som heter Kaloriräknare för att bibehålla din kost. Denna applikation har en stor databas med mer än fem miljoner typer av livsmedel. Denna applikation kommer att upptäcka kalorinivån i varje mat du konsumerar via streckkod, och givetvis ger du rekommendationer om kalorierna är för stora.

Appar Produktivitet MyFitnessPal, Inc. LADDA NER

8. Couch to 5K av RunDouble

Är du en av de människor som har svårt att nå eller nå de mål som sattes i början? Då behöver du den här applikationen. Ansökan Soffa till 5K är här för att hjälpa dig att uppnå de mål du har skapat, i det här fallet för att springa 5 kilometer inom den angivna tidsfristen. Denna applikation kommer att tillhandahålla data som hjälper dig att nå ditt mål.

9. Endomondo Running & Walking

Den här applikationen är faktiskt nästan densamma som Google Fit. Som heter Endomondo, en applikation som samarbetar med en av de ledande sportkläderna, Under Armour, ger dig olika uppgifter om dina dagliga aktiviteter, till exempel antalet steg du går, avståndet du kör och ditt kaloriantal.

10. Intrång

Till skillnad från andra applikationer har denna applikation en mer nyans i spel. Inträde skapar en virtuell karta som innehåller utmaningar och dolda föremål på olika platser, den här applikationen uppmanar sina användare att utforska miljön omkring dig genom att gå eller springa, vilket verkligen är bra för din hälsa, så länge du är försiktig på vägen.

Det är tio bästa fitness-appen i Android-utgåvan 2017. Naturligtvis kan du använda applikationerna ovan för att förbättra din kondition och kroppshälsa utan att behöva betala mycket pengar. Vilka av de tio ansökningarna ovan kommer du att försöka först? Förmedla i kommentarskolumnen.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.