7 hk misslyckades och var en besvikelse från olika märken, nr. 3 kan vara en bomb!

Inte alla mobiltelefoner som har hög hype kommer att gillas av många fans. Beviset är att det finns flera mobiltelefoner som är misslyckade produkter och besviker deras fans

Idag har alla smartphones samma form och funktioner. Rektangulär form och pekskärm / pekskärm har blivit en obligatorisk formel för dagens smartphones.

Till skillnad från mobiltelefonerna som släpptes för ett dussin år sedan kan du själv se hur unika designen och innovationerna hos old school-telefoner är. Jämfört med idag är det riktigt långt, gäng!

Även om det är unikt och ovanligt är faktiskt inte alla unika egenskaper och funktioner som är användbara och meningsfulla. Det finns också flera mobiltelefoner och smartphones som misslyckats på marknaden av olika skäl.

7 Misslyckade och besvikna HP-produkter från olika märken

I den här listan vill ApkVenue inte bara prata om misslyckade mobiltelefoner som släpptes nyligen, gäng. Det visar sig att det också finns många, du vet, gamla mobiltelefoner som av många anses vara ett misslyckande.

Kanske finns det några av er som fick chansen att ha en mobiltelefon som ApkVenue nämnde nedan senare. Om så är fallet kan ApkVenue bara säga "ledsen, du har tur".

Istället för att bli mer nyfiken, ta en titt på artiklarna om misslyckade och nedslående HP-produkter från vart och ett av dessa märken, gäng.

1. Blackberry Storm

Som vi vet var mitten av 2000-talet mobiltelefonens era Björnbär. Med en unik form och utrustad QWERTY tangentbord, Blackberry är en måste-ha mobilserie.

Men 2007 började trenden förändras på grund av att den släpptes iPhone. Från QWERTY-trenden pratar alla smartphones om pekskärmstrenden som iPhone har gjort populär.

Väl, Blackberry Storm detta är ett Blackberry-försök att följa marknadstrenderna för att inte drunkna, gäng. Blackberry Storm fick dock i stället många negativa recensioner på grund av dess dödliga brister.

Blackberry Storm har låg batteriström, pekskärmsfördröjning och fel (på grund av detta pekskärmen verkligen pressad), och inte många applikationer och spel som stöder den här mobiltelefonen.

2. Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note Pro är den flaggskeppssmartphone som släpptes av Xiaomi 2015. Denna mobiltelefon är också utrustad med olika coola funktioner och anständiga specifikationer.

Utrustad med 4 GB RAM och en octa-core Snapdragon 810 1,5 GHz-processor, bör denna mobiltelefon fungera smidigt och ge sina användare komfort.

Faktum är att Snapdragon 810 visar sig ha en bugg där denna processor kommer att göra mobiltelefoner ofta överhettas, när du spelar spel eller tittar på videor kommer den här mobiltelefonen att kännas varm snabbare.

I själva verket, med sådana specifikationer, borde denna flaggskeppsmobiltelefon ha bra prestanda och inte värma upp snabbt med tanke på förfiningen av Snapdragon 810-processorn vid den tiden.

Bortsett från det har Xiaomi Mi Note Pro-kameran av dålig kvalitet och batteriets prestanda är mycket under genomsnittet.

3. Samsung Galaxy Note 7

Till skillnad från andra mobiltelefoner på den här listan, Samsung Galaxy Note 7 fick först ett bra mottagande från fans av Samsung-produkter i världen.

Stort batteri, skarp böjd skärm, kamerakvalitet som kan konkurrera med en iPhone och funktioner S Pen vilket är mycket användbart för att göra den här mobiltelefonen som många människor väntar på.

Historien ändrades dock när Samsung Galaxy Note 7 släpptes. Det finns så många incidenter där denna mobiltelefon plötsligt brinner, till och med exploderar.

Denna mobiltelefon var också äntligen förbjuden att bäras när den flyger med flyg eftersom den ansågs farlig. Samsung drog genast ut den här produkten från marknaden och stoppade produktionen av detta flaggskepp HP.

Även om anledningen till att Galaxy Note 7 exploderade har avslöjats finns det fortfarande många som undrar varför en HP-tillverkare så stor som Samsung kan göra misstag som detta.

4.Nokia N-Gage (2003)

Vem brukade använda en av de legendariska Nokia-mobiltelefonerna på den här? Trots att det var mycket populärt visade det sig att den första generationen N-Gage ansågs vara ett misslyckande av många.

Nokia N-Gage släpptes för att träffa spelmarknaden handhållen som vid den tiden dominerades av Nintendo Game Boy. Nokia säljer N-Gage som en sofistikerad mobiltelefon som är utformad för spel som Game Boy.

Tyvärr säljs N-Gage till 3 gånger priset för Game Boy. Spelen är inte lika många som Game Boy. Om så är fallet är det bättre att köpa billiga mobiltelefoner och Game Boy också, gäng?

Åh ja, glöm inte N-Gage-högtalaren och mikrofonen som är placerade på ovansidan av mobiltelefonen. Du kommer att se väldigt konstig ut när du tar telefonen med Nokia N-Gage.

5. HTC Thunderbolt

HTC Thunderbolt är den första 4G-mobiltelefonen som stöder LTE-nätverk och släpptes av HTC i samarbete med Verizon, Mobiloperatör i USA (USA).

Den här mobiltelefonen väntar ivrigt i USA eftersom så många människor vill känna hur snabbt 4G-nätverket är på sin smartphone.

Utgivningen av denna mobiltelefon var dock långt efter schemat så att många fans blev besvikna. Dessutom har denna mobiltelefon också ett begränsat 4G-nätverk och matchar inte det som annonseras.

Dåligt batteri, HP som går mycket långsamt, gillar att starta om sig själv, är några av de andra fulheterna i HTC Thunderbolt. Mycket nedslående, gäng.

6. Motorola Droid Bionic (2011)

Motorola Droid Bionic är en Motorola-utgång som misslyckades och besviken många fans. 2011 släpptes denna HP med 8 månader för sent från det förmodade släppdatumet.

Från denna fördröjning förväntar sig fans en uppgradering på den här mobiltelefonen. Men det visar sig vara ännu mer nedslående, gäng.

Den bakre kroppen är utbuktad, batteriet är slösande, pekskärmen är också dålig UI som inte är utformat noggrant gör den här mobiltelefonen värdig att tas med i Jakas lista.

7. iPhone 5c

iPhone 5c som släpptes 1999 2013 detta är en billig version av iPhone 5 som släpptes ett år tidigare. IPhone 5c är känd för sin färgglada plastkropp.

Med tanke på priset har iPhone 5c faktiskt ett pris som inte ligger långt från iPhone 5. Med en prisskillnad som inte är för långt bort får du bara färgglad smartphone från plast som en leksak.

iPhone 5c saknar Touch ID-funktionen, har ett mindre lagringsminne och har långsam prestanda, särskilt när de senaste applikationerna körs.

Det var Jakas artikel om 6 misslyckade och nedslående HP-produkter från olika märken. Ingår din mobiltelefon i Jakas lista ovan?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Prylar eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found