ladda ner alight motion pro mod apk v3.6.3 ingen vattenstämpel 2021

Gör animationer och fotoredigeringar ännu mer intressanta med Alight Motion Pro! Ladda ner Alight Motion Pro MOD APK v3.6.3, gratis och ingen vattenstämpel ✅!

Alight Motion Pro verkligen lämplig för de av er som gillar att skapa animerade videor, men inte vill använda en bärbar dator och föredrar att använda en smartphone.

Att skapa animerade videor kan verkligen göras på en mobiltelefon med en applikation. En av dem är bäst Alight Motion.

Tyvärr finns det många begränsningar i den fria versionen, till exempel utseendet på ett vattenstämpel och dess funktioner som inte alla är öppna.

Det är inte Jaka om du inte kan ge dig en lösning. Den här gången ger ApkVenue dig en länk ladda ner Alight Motion Pro APK 2021 plus hur man använder det här coolaste videoredigeringsprogrammet!

Ladda ner den senaste Alight Motion Pro MOD APK v3.6.3 2021

I grund och botten är Alight Motion ett videoredigeringsprogram som används för att skapa rörelse-design snabbt och enkelt.

Denna applikation kan köras via smartphone eller surfplatta. Du kan också justera färger, lägga till bilder och ljud och exportera projekt videoredigeringsresultaten till MP4 eller GIF.

Tydligen har Android-videoredigeringsprogrammet en betald version, nämligen Alight Motion Pro. Denna applikation låter dig använda funktioner som inte finns i den fria versionen, inklusive funktionen ingen vattenstämpel!

Tja, i ApkVenues artikel den här gången kan du ladda ner och prova Alight Motion Pro-applikationen utan att behöva betala.

Innan Jaka beskriver funktionerna i Alight Motion vill du naturligtvis ladda ner applikationen direkt, eller hur?

Koppla av, ApkVenue har förberett en nedladdningslänk Alight Motion Pro APK 3.6.3 under detta. Denna applikation har modifierats. Garanterad gratis och utan vattenstämpel. På så sätt kan dina videor vara bra utan irriterande vattenstämplar!

DetaljAlight Motion Pro MOD APK 3.6.3
UtvecklareAlight Creative, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 6.0 och senare
Storlek28 MB
Ladda ner1.000.000+

Ladda ner den senaste Alight Motion Pro MOD APK här

Nordeus video- och ljudappar LADDA NER

Skillnaden mellan Alight Motion Pro MOD APK och den officiella versionen

Som vi vet är MOD APK-applikationen en modifiering av en officiell applikation. Det finns många typer av modifieringar, från och med låsa upp premiumfunktioner, gratis nedladdning, inget vattenstämpel, och andra.

Tja, eftersom det bryter mot utvecklarens regler, är det därför som MOD-applikationer som Alight Motion Pro MOD APK anses vara olagliga. Men de vars namn är människor måste välja den mer lönsamma, gänget.

Om du vill veta något skillnaden mellan den officiella versionen av Alight Motion och MOD APK-versionen, se ApkVenues förklaring nedan, ja!

SkillnadAlight Motion OfficialAlight Motion Pro MOD APK
Har många videoformatInteJa
Alla funktioner öppnaInteJa
FriInteJa
Obegränsade effekterInteJa
Obegränsat typsnittInteJa
Massor av annonserJaInte
Begränsade lagerJaInte
Det finns ett vattenstämpelJaInte
OlagligInteJa
Sårbart att förbjudasInteJa

Ladda ner den officiella versionen av Alight Motion Pro

Efter att ha läst skillnaderna mellan de två versionerna kanske många av er är rädda för att använda MOD-versionen eftersom den är olaglig och sårbar förbjudna.

Dessutom kommer användning av piratkopierade MOD-applikationer också att skada utvecklare. Jag kanske, utvecklaren kommer faktiskt gå i konkurs och gör inte fler ansökningar.

Om du vill använda Alight Motion Pro som är säker, alltid uppdaterad och du inte har något emot att spendera pengar kan du ladda ner den officiella Alight Motion Pro via länken nedan:

>>> Ladda ner den officiella versionen av Alight Motion via Google Play Store <<<

Funktioner i Alight Motion Pro version 3.6.3

Som ett videoredigeringsprogram finns det många funktioner som du kan använda. Senare finns dessa funktioner också i den senaste betalda versionen av Alight Motion-applikationen, vilken ApkVenue tillhandahåller länken nedan.

Här är en lista över de utmärkta funktionerna i den här appen!

1.Keyframe Animation

Alight Motion Pro har många kraftfulla funktioner som du kan använda för att få fram vackra videoeffekter. En av de mest framträdande är keyframe-animering. Med detta kan du göra statiska objekt mer synliga.

Inte bara det, du kan också anpassa utseendet på objekt och få dem att röra sig i omloppsbana genom att kombinera dem nyckelbild och tidslinjen. Den här coola funktionen kan endast erhållas om du använder proversionen av Alight Motion.

Naturligtvis kan denna funktion endast göras av erfarna människor. Om du inte kan fråga någon som är mer skicklig.

2. Dussintals imponerande effekter

Denna ansökan har dussintals olika effekter som du kan välja efter din smak och behov. Dessutom finns det alltid de senaste effekterna.

Effekterna i applikationen är indelade i flera teman, till exempel text, bilder, färg och ljus, oskärpa och så vidare.

På så sätt blir det lättare för dig att hitta din favoriteffekt som du vill tillämpa på videon.

3. Skriva text med favoritteckensnitt

Det finns så många teckensnitt som du kan välja inuti denna applikation. Det räcker inte, du kan också importera dina favoritteckensnitt som inte finns i applikationen.

Hur man lägger till text i videor är också väldigt enkelt. Du behöver bara trycka på plusknappen (+) i det nedre högra hörnet och välja Text. Du kommer också att få den här funktionen från den här applikationen.

välja Visa alla teckensnitt för att öppna en lista över tillgängliga och användbara teckensnitt. Välj meny Importera teckensnitt om det önskade teckensnittet inte är tillgängligt.

4. Exportera filer till olika format

En av fördelarna med Alight Motion-applikationen är att den kan exportera ditt arbete i olika format.

Du kan göra den som en video i MP4-format, göra den till en GIF-, PNG-fil och många andra.

Observera att när du skapar ett projekt kan du välja att skapa en video med hög upplösning. Ju högre upplösning du väljer, desto större fil exporterar du.

Om du inte är säker på vilket videoformat som passar projekt som du skapade, läs först artikeln om de 10 bästa videoformaten av JalanTikus här.

5. Detaljerade handledning

Liksom de flesta videoredigeringsapplikationer har denna applikation utvecklad av Alight Creative INC många funktioner som kan vara svåra för en nybörjare att förstå.

Därför har denna ansökan Dokumentation och handledning väldigt komplett. I dokumentationen kan du lära dig mer om de tillgängliga funktionerna.

För att få åtkomst till det, välj bara fliken Tutorial. Om det inte räcker kan du gå till den officiella webbplatsen eller stanna till kanal Youtube.

6. Andra funktioner

Förutom vad ApkVenue nämnde ovan finns det fortfarande många andra funktioner som du kan använda som Färgjustering, visuella effekter, blandning av video, vektorgrafik, och så vidare.

En av de saker som kan fås från den senaste Alight Motion Pro MOD är att du kan redigera videor utan vattenstämpel. Naturligtvis är den här funktionen viktig för de av er som är obekväma med närvaron av ett vattenstämpel.

Tja, alla dessa funktioner kommer att maximera de videor du gör med den här applikationen. Din video blir ännu coolare och uppdaterad. Bra, eller hur?

Hur man använder Alight Motion Pro MOD APK

Mindre afdol, ja, det känns som om du redan vet vilka intressanta funktioner som erbjuds och till och med har laddat ner applikationen, men vet inte hur du använder den.

I själva verket kan du använda Alight Motion Pro APK 2020 för att skapa animerade videoverk eller rörlig grafik du vet, gäng.

Tja, för den här gången vill ApkVenue berätta för dig självstudien hur man använder Alight Motion Pro APK MOD slutföra genom följande steg.

1. Skapa ett nytt projekt

 • På huvudsidan i Alight Motion-applikationen väljer du plusikon (+) för att skapa en ny projektfil.

 • Ställ sedan in önskade projektinställningar inklusive bildförhållande, upplösning, bildfrekvens, till typen av bakgrund. Välj i så fall menyn 'Skapa projekt'.

2. Lägg till en bakgrund

 • I det här skedet kan du starta projektet genom att lägga till en bakgrund först. Tricket är att klicka plusikon (+) välj sedan menyn 'Bild & video'.
 • Välj det foto du vill använda som bakgrund för projektet Du kan också ställa in bakgrundsstorlek på detta sätt kläm in eller nypa ut.

3. Skapa ett cirkellager

 • Därefter klarar du det lager nya innehållande form cirkel eller vilken form du vill ha. Hur, tryck på _space tomt ovan redigeringspanel eller så kan du också klicka på ikonen 'tillbaka' i det övre vänstra hörnet.

 • Klicka sedan på plusikonen (+) och i menyn 'Form' välj cirkelform. Ställ in storleken på cirkeln som du vill på ett sätt kläm in och nypa ut.

4. Justera inställningarna form

 • I detta skede kan du justera cirkelformningsinställningarna, från färg, kant, opacitet, effekter och så vidare, som du kan se i redigeringspanelen.

 • Här gör ApkVenue cirkelfärgen till en lutning genom att välja den 'Färg & fyll' välj sedan 'Lutning'. Ställ också in färgen som du vill.

5. Välj menyn "Blandning och opacitet"

 • Nästa steg, fortfarande på lagret form den cirkel du valde menyn 'Blandning och opacitet'.

 • Välj sedan ett alternativ 'Lätta' och välj ett blandningsläge 'Skärm'.

6. Ställ in animeringens varaktighet

 • Eftersom ApkVenue här vill skapa en animerad video med en varaktighet på 5 sekunder, måste varaktigheten i bakgrundsskiktet automatiskt förlängas.

 • Tricket, du klickar på lager sista bakgrunden dra pilikonen upp till önskad varaktighet. Gör samma sak på formskikt cirkel.

 • I detta skede har du lyckats förlänga varaktigheten tidslinjen animerad video som ska skapas.

7. Ge animeringseffekt

 • I detta skede är allt du behöver göra att ge en animeringseffekt så att cirkeln kan gå din väg knacka form eller lager cirkel. Sedan väljer du 'Move & Transition'.

 • Välj meny 'Lägg till nyckelbild' som är i form av en romb som ett tecken på att du är redo att ge en animeringseffekt. Om det lyckas visas en halv triangel-ikon på lager cirkel.

8. Ställ in cirkelrörelsen

 • Nästa steg justerar du riktningen på cirkelrörelsen som du vill hårt slag på panelen kontrollpanel. Här kommer Jaka att få en cirkel att visas från det nedre vänstra hörnet.

 • Sedan rör sig cirkeln i ett sicksackmönster. Så när form cirkeln har flyttats till nästa punkt, Jaka rör sig lite formskikt cirkeln är i ordning nyckelbild den andra visas automatiskt.

 • Upprepa detta steg tills cirkeln är ovanför det objekt du villstrålkastare och mönster nyckelbild ser redan ut som följande.
 • För att se resultaten kan du trycka på knappen 'Spela'.

9. Spara projektet

 • Om du tycker att den animerade videon du skapade är tillräckligt bra kan du spara resultaten på detta sätt klicka på exportikonen i det övre högra hörnet och välj sedan 'Video' och tryck på knappen 'Exportera'.

 • Välj sedan knappen 'Spara'.

Det är över! Nu kan du kontrollera videoresultaten i galleriet.

Egentligen finns det fortfarande många intressanta funktioner som du kan använda för att göra den animerade videon ännu bättre. Men om allt Jaka förklarade här skulle det ha varit riktigt långt.

Så det är bättre om du tittar på hela videon högst upp, OK!

: Alight Motion Pro kan göra dina videoklipp mer intressanta

Om sammanfattas ansökningar Alight Motion Pro MOD APK är ansökan mobil vilket hjälper användare att skapa korta videor med professionella effekter.

Med de olika funktionerna som erbjuds kan du fritt skapa ditt bästa arbete endast via en smartphone. Åh ja, gäng. Om du gillar den här betalda versionen av applikationen rekommenderar ApkVenue att du börjar köpa den officiella versionen från utvecklaren, va!

Genom att göra det hjälper du dem att utveckla den här applikationen ytterligare! Det finns andra applikationer som du vill ha? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.