varför skulle det finnas en kvot istället för obegränsad? här är det förklaringen!

Har du någonsin frågat, varför finns det en kvot? Även i det obegränsade paketet finns det en kvot. Tja, här är anledningen till att det finns en kvot för internetanvändning på smartphones.

Om det var när det fortfarande var hans era presenterad telefon vi behöver bara använda kredit för att kommunicera, nu går vi in ​​i en tid med smartphones där allt använder internetkvoter.

Mitt i många kvotbaserade internetpaket kanske några av er har grundläggande frågor om vad en kvot är och varför det finns en kvot i ett internetpaket. Om du någonsin har frågat varför det finns en kvot kommer ApkVenue att försöka förklara varför.

 • Tricks för att spara 50 MB kvot för en hel månad, dålig kvot måste läsas!
 • Hur man sparar kvot när du strömmar på JOOX
 • Dessa 9 webbläsartrick på Google SPARAR definitivt din internetkvot

Vad är kvot? Varför finns det en kvot?

Kvoter betyder i allmänhet kvot, gräns eller specificerat belopp. Kvoten i internetpaketet hänvisar också till gränsen för mängden data du kan använda för processen ladda upp eller ladda ner.

Du kanske har frågat, varför finns det en kvot? Varför är det inte gjort obegränsat endast? Så du kan surfa fritt när som helst utan att oroa dig för att få slut på kvoten. Det finns flera anledningar till att det finns en kvot i ett internetpaket.

1. För att kunna kontrollera utgifterna

Om du till exempel köper en 10 GB-kvot tar den slut om en månad. Härifrån bör du fråga, vad gör du i 1 månad tills 10 GB tar slut? Gör du ström video? Ladda ner videofilmer? Eller ström musik? Eller finns det bara på Facebook och Path? Eller för kul chatt?

Om du vet orsaken kan du försöka minska vanor som förbrukar mycket av din datakvot. Målet är att dina utgifter inte sväller bara för att köpa internetkvot. Du kan använda några av de tips som ApkVenue tillhandahåller för att spara internetkvoter på följande Android-smartphones:

 • Tricks för att spara 50 MB kvot för en hel månad, dålig kvot måste läsas!
 • 7 sätt att spara internetdatakvot på Android
 • Så här stänger du av Facebook Video Autoplay-funktionen för att spara kvoten
 • Hur man sparar kvot när du strömmar på JOOX

2. Att vara ett riktmärke för självkontroll

Om det visar sig att internetkvoten du spenderar överskrider den normala kvotgränsen, är det ett tecken på att du är beroende av en smartphone. Och försök också kontrollera så att ditt lillfinger, om böjt betyder att du är för mycket chatt så att din internetkvot tar slut snabbt.

Här är några intressanta artiklar om farorna med smarttelefonberoende och hur man behandlar det:

 • 5 tecken du är beroende av smartphones
 • Hur du får reda på hur mycket du är beroende av smartphones
 • Kontrollera lillfingret! Om det är krokigt betyder det att du ofta chattar
 • Hur bli av med missbruk av att spela mobiltelefoner (smartphones)
 • 7 tips för att övervinna Smartphone Addiction

3. Eftersom operatören inte är ett offentligt företag

Är du bekant med paket obegränsat? Om så är fallet, har du någonsin frågat varför det finns en kvot i paketet obegränsat? Kvot i paketet obegränsad detta är begränsningen av internetåtkomst vid maximal hastighet. Så om du har använt internet ovanför den förutbestämda kvoten kommer hastigheten att sjunka drastiskt. men du kan fortfarande surfa på internet gratis. Denna begränsning är känd av termen FUP (Policy för rättvis användning).

Varför tillhandahåller operatörer sedan paket obegränsat om det finns en kvot? Eftersom operatören inte är ett offentligt företag som finansieras av staten. Operatörer tjänar verkligen allmänhetens intresse, men de söker också helt vinst från sina egna fickor. Så det är naturligt att de till slut inte vill förlora.

Nu var det anledningen till att det finns en internetkvot, vilket också svarar på frågan varför det finns en internetkvot på paketet obegränsat. Så nu är du inte förvirrad längre, är du anledningen till att det finns en kvot på en smartphone?

Om du fortfarande är förvirrad, försök bara fråga i kommentarfältet!