lösning på problemet med otillräcklig lagring och otillräckligt utrymme på en Android-enhet

Har du inte tillräckligt med lagringsutrymme tillgängligt och inte tillräckligt med utrymme på Android-enheten? Här är de bästa lösningarna för att lösa problemet.

Vissa Android-mobilanvändare måste ha haft problem Fel vid nedladdning av "App". Det finns inte tillräckligt med utrymme på enheten eller på indonesiska Fel vid nedladdning av "Application". Inte tillräckligt med utrymme på enheten. I den här artikeln kommer JalanTikus att diskutera lösningar för att lösa problemet fel Android.

  • Så här felsöker du Google Play-spelfel i den senaste Clash of Clans
  • [UPPDATERING] Enkla sätt att fixa Google Play Butik utan anslutning
  • Så här fixar du Google Play Store-fel RPC på Android-telefoner

Det finns inte tillräckligt med utrymme på enheten - Inte tillräckligt med utrymme på enheten

Varför hände det här?

Problem otillräckligt lagringsutrymme på en vanlig Android-smartphone eller surfplatta orsakas det av brist på lagringsutrymme för att installera en applikation på grund av för mycket cache och onödiga filer lagrade på Android.

Om Android har problem Inte tillräckligt med utrymme på enheten naturligtvis kommer du inte att kunna göra det uppdatering eller ladda ner de applikationer och spel du vill ha.

Vissa människor har försökt ta bort filer eller flytta dem till externt minne, men problemet uppstår fortfarande.

Hur man felsöker Otillräckligt lagringsfel tillgängligt och Inte tillräckligt med utrymme på enheten

Det bästa sättet att lösa problemet Otillräckligt lagringsfel tillgängligt och Inte tillräckligt med utrymme på enheten är att torka cache och onödiga filer lagrade på Android.

För att göra detta kan du använda programmet App Cache Cleaner - 1Tap Clean det följande. Applikationen kräver inte åtkomst rot när den används.

  • Ladda ner App Cache Cleaner - 1Tap Clean.

    Appar Produktivitet INFOLIFE LLC NEDLADDNING
  • Öppna applikationen och den här applikationen kommer automatiskt att göra läser in att söka cache och andra oanvända filer.

  • Om läser in det är klart kan du välja menyn Rensa alla för att ta bort alla samtidigt.

  • När du väl har tagit bort kan du försöka ladda ner eller uppdatering tillbaka appar och spel från Play Store.

  • Du kan aktivera menyn Intervall för automatisk rensning på inställningsmenyn under en viss tidsperiod, så att det här programmet kan fungera automatiskt utan att du öppnar det.

Förutom Otillräckligt lagringsfel tillgängligt och Inte tillräckligt med utrymme på enheten, där också fel andra som: Inte tillräckligt med utrymme. Ta bort onödiga objekt som nedladdad programvara, bilder, videor och dokument. eller * Inte tillräckligt med utrymme, ta bort onödiga objekt som nedladdad programvara, bilder, videor och dokument. *

Om metoden ovan fortfarande inte fungerar kan du göra det fabriksåterställning att göra Android som nytt igen. Du kan läsa metoden i följande artikel: Så här återställer du Android