hur man laddar ner betalda applikationer i spelbutiken utan att spendera pengar

genom följande artikel kommer vi att dela kraftfulla tips så att du kan prova betalda appar i Google Play Butik gratis. Redo? Här är stegen.

Vill du prova vissa spel eller applikationer i Google Play Butik men i en betald version? Jag tvivlar på att jag vill köpa applikationen, men jag är rädd om applikationen visar sig vara dålig eller inte som önskad.

Oroa dig inte, genom följande artikel kommer vi att berätta kraftfulla tips så att du kan prova betalda appar i Google Play Butik gratis. Redo? Här är stegen för hur man laddar ner betalda applikationer i Play Store.

  • Google Play Store-fel? Detta är lösningen
  • Hur man kan övervinna fel 905 när du öppnar Google Play Store
  • [UPPDATERING] Enkla sätt att fixa Google Play Butik utan anslutning

Hur laddar jag ner Play Store-betalade applikationer gratis

  • För att ladda ner Play Butiks betalda applikation, öppna den betalda applikationen eller spelsidan som du vill prova gratis. I det här tipset, låt oss prova ett populärt spel som heter League of Stickman. Tryck sedan på knappen med spelets pris dyka upp Du kommer också att se detaljer om hur du köper och en knapp köpa. tryck på knappen köpa.

  • För dig som använder Telkomsel- eller XL-operatörer kan applikationer eller spel köpas med befintlig kredit.

  • Vänta i så fall till nedladdningsprocessen är klar.

  • Spel som har laddats ner kan bara spelas i två timmar innan de inte kan laddas ner.återbetalning.

  • Om du är nöjd med spelet eller applikationen som du har försökt och vill återbetala den kredit som tidigare användes, behöver du bara öppna den igen Google Play Butik. I den, menyraden, och välj Mitt konto. Det finns Beställningshistorik från applikationer eller spel som du någonsin har varit inköp. tryck på knappen Återbetalning. Några ögonblick senare kommer din kredit tillbaka och äntligen kan du prova applikationen eller spelet gratis.

Bonus

Om du vill spara APK-filen för ett betalt program eller spel som har testats, efter installation av programmet, försök använda Root Explorer och gå in i mappen Data. Inuti kommer det att finnas en fil APK av alla program du har installerat. Kopiera önskad APK-fil till en annan mapp utanför datamappen. Du kan använda APK vid ett senare tillfälle.

Hur? Det är väldigt enkelt. Nu kan du äntligen prova alla betalda appar och spel i Google Play Butik gratis. Om du är intresserad av det här programmet är det okej att spendera lite pengar för det utvecklare som noggrant har gjort det. Lycka till med hur du laddar ner betald applikation för Play Store!

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER