sofistikerad! Så här ändrar du funktionen för en Android-smartphone till en dator

Kanske finns det några av er som hoppas att en Android-smartphone har en Start-meny och Aktivitetsfält som ett stationärt datoroperativsystem?

Dagens Android-smartphones har blivit lojala vänner som alltid följer oss överallt under alla omständigheter. Ibland finns det dock klagomål om att smarttelefonanvändare måste fortsätta att trycka på knappar när de använder vissa applikationer minimera på sin Android-smarttelefonenhet när de byter program.

Kanske finns det några av er som hoppas att en Android-smartphone har det Start meny och Aktivitetsfält som ett stationärt dators operativsystem? Nu, för att besvara dessa klagomål och frågor, kommer jag denna gång att diskutera en kombination av två applikationer som kan göra en Android-smarttelefonenhet till en stationär dator. Fascinerad av utseendet på de två applikationerna menar jag? Inget behov av ytterligare problem, här är diskussionen.

 • Hur man ändrar skärmen på en Android-smartphone så som en dator
 • Hur man ändrar skärmen på Android så sofistikerad som en dator
 • Hur man gör Android som en andra bildskärm på en bärbar dator

Hur man ändrar funktionen på en Android-smartphone till en dator

 • Det första du måste göra för att ändra funktionen på din smartphone som en stationär dator är att ladda ner en applikation som heter Leena Desktop UI i Google Play Butik.
 • När du är klar fortsätter du med att installera programmet och kör omedelbart programmet på din Android-smarttelefonenhet.

 • När du har kört Leena Desktop UI ser du att skärmen på din Android-smartphone automatiskt ändras till landskapsläge fullt.

 • Därefter finns det en ikon i skärmens övre högra hörn inställningar bredvid batteriikonen. Gå till ikonen och aktivera de funktioner du behöver från att justera textstorleken, statusfältet, startfältet, animering och så vidare.
 • Om så är fallet kan du försöka komma åt en av applikationerna på Android-smarttelefonen. Senare när du öppnar programmet ser du a fönster som öppnas för det program du kör det. Till exempel öppnade jag Filhanterare som den första ansökan.
 • Öppna sedan ett annat program som du vill köra, till exempel YouTube. Nu här kommer du att se att den första applikationen som öppnades tidigare inte laddas.minimera. Annat, fönster från den första ansökan (Filhanterare) förblir öppen och systemet skapas fönster nytt för den andra applikationen (Youtube) som det passar en funktion flerfönstrat på en stationär dator.
 • Om du vill göra ett utseende från fönster applikationer som du kör fyller skärmen, du behöver bara göra knacka på ikonen Bygga ut i det övre vänstra hörnet av varje fönster.
 • Så vid den här tiden saknas en sak till, nämligen Start-menyn och Aktivitetsfältet. För att komma till Start-menyn och Aktivitetsfältet som på en stationär dator måste du installera ett program som heter Aktivitetsfält.

 • Nästa, efter installationen, funktioner Start meny och Aktivitetsfält från denna applikation kommer att vara aktiv automatiskt.

 • Du kan ändra applikationerna som kommer att ingå i applikationslistan i Start-menyn genom att ändra dem i avsnittet Redigera Start-menyn, då Redigera Start-menyobjekt.
 • När det är klart kommer skärmen på din smarttelefonskärm att se ut så här.

Det var hur man ändrade funktionen på en smartphone för att vara som en stationär dator, förhoppningsvis är det användbart och lycka till. Genom att använda en kombination av dessa två applikationer kan du uppleva upplevelsen av att använda en Android-smartphone som att använda din egen stationära dator.

ses och se till att du lämnar ett spår också i kommentarskolumnen dela med sig till dina vänner.