bästa 4k hdr gaming monitor rekommendation (2019) - benq ew3270u 4k monitor

Letar du efter den bästa spelmonitorn med 4K-upplösning? Se till att du kontrollerar den här monitorn, gäng. Har kompletta funktioner och ett överkomligt pris. Kom igen, se helt!

Letar du efter en bildskärm som är lämplig för spel på en annan nivå? 1080p bildskärmskvalitet är inte tillfredsställande för dig?

I så fall är det dags för dig att byta ut din skärm mot en högre kvalitet! En stor skärmupplösning plus stöd för 4K är ett av kraven för de bästa spelskärmarna.

Om du väljer en 4K-skärm ska du naturligtvis inte bara välja. Tja, en av spelmonitorerna som är lämplig för dig att använda är en bildskärm från Benq. Varför ska Benq? Kom igen, se hela anledningen nedan!

Bästa 4K HDR Gaming Monitor-rekommendation (2019) - BenQ EW3270U 4K Monitor

Spelmonitor är en av de viktigaste delarna av att få erfarenhet Super kul när du spelar spel på PC.

En spelmonitor är verkligen utformad för att maximera spelupplevelsen genom att lägga till vissa funktioner som inte är tillgängliga på en vanlig bildskärm.

En bra spelmonitor av högsta kvalitet bör ha en hög skärmupplösning till fängslande HDR-teknik.

Ett av de bästa teknikföretagen som tillhandahåller spelutrustning av hög kvalitet är Benq.

Benq har ett antal kvalitetsövervakningsalternativ som du kan välja mellan. En av dem är BenQ EW3270U 4K Monitor som har den bästa bildkvaliteten i sin klass.

Denna skärm med en skärmyta på 31,5 tum bör övervägas när man letar efter en 4K-spelmonitor. Här är anledningen:

1. Skarp 4K-skärm

BenQ EW3270U 4K-skärm har skärmupplösning 3840x2160 med Bildförhållande 16: 9. Förutom den stora upplösningen är denna bildskärm också balanserad med skärmbredd 31,5 tum vilket är tillfredsställande.

Skärmen är också gjord med paneler VA eller vertikal justering bättre än IPS-skärmen när man hanterar problem bakgrundsbelysning blöder.

Inte bara det, den här skärmen har också en stor betraktningsvinkel 178 grader. Så att ljuskvaliteten inte kommer att sänkas drastiskt när den ses från sidan av skärmen.

När du använder den här 4K-skärmen kan alla spel- och filmaktiviteter maximeras. Stanna inte där, den här skärmen har också ett antal avancerade tekniker som kan förbättra bildkvaliteten.

Bland andra är HDR, AMD FreeSync, Ögonvård, också Brightness Intelligence Plus. Alla dessa tekniker kan stödja den fantastiska visuella kvaliteten på spel och filmer.

2. HDR-teknik och Brightness Intelligence Plus

HDR eller High Dynamic Range är en teknik som gör dynamisk belysning större, vilket resulterar i färgglada och ljusare bilder.

Denna teknik tillämpas på BenQ EW3270U 4K-skärmen med 95% DCI-P3 bred färgskala, så färgkvaliteten och kontrasten blir mer levande och ljusare.

Det slutar inte där, den här 4K HDR-skärmen kompletterar också sin HDR-funktion med teknik Brightness Intelligence Plus (B.I. +) som kan detektera ljus och rumstemperatur.

B.I. + justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färg så att skärmen blir lätt att se. Du kan aktivera HDR- och B.I. + -funktionerna via knappen i skärmens nedre högra hörn.

HDR-knappen kan också användas för att simulera innehåll som inte har en HDR-funktion. Du behöver bara trycka på en knapp för att simulera en film eller ett spel utan HDR-stöd.

3. Ögonvårdsfunktioner som är bekväma för ögonen

Förutom HDR- och B.I. + -funktioner har den här spelmonitorn också Eye Care-teknik vilket gör aktiviteten att stirra på skärmen under en längre tid bekvämare.

Denna ögonvård har fått TUV Rheinland-certifiering för att kunna minska blått ljus som är skadligt för ögat, liksom det finns funktioner Flimmerfri vilket minskar problemet med bildsprickbildning.

Denna teknik är integrerad med Brightness Intelligence Plus, som kan justera skärmens belysning och färgtemperatur beroende på rumsmiljön.

Brightness Intelligence Plus-sensorn längst ner på monitorn justerar det omgivande ljuset efter monitorn. Ändå kan du fortfarande se bilden i detalj.

Lämplig för de av er som ofta sitter framför skärmen under lång tid.

4. Komplett anslutning

Nästa är fullständig anslutning, BenQ EW3270U 4K Monitor har ett antal portar som kan anslutas till olika enheter som PS4 Pro, Xbox, Laptop och Macbook.

Du kan ansluta till spelkonsolen med hjälp av HDMI-porten, medan bärbara datorer kan anslutas till DP-porten.

Stanna inte där, det finns en USB-C-port som sällan finns på andra bildskärmar, så att den kan integreras med Macbook.

5. Funktion för väggmontering

Sista är Väggmonteringsfunktion som i samtida TV-apparater har BenQ EW3270U 4K-skärmen väggmonteringsformat 100x100mm som är lätt att installera på väggen.

Denna funktion hjälper dig verkligen att användas som en extra bildskärm eller som en primär skärm för att spela spel med HD-grafik.

BenQ EW3270U 4K-skärmen är inte Benqs enda 4K HDR-skärmvariant. Du kan välja andra modeller, nämligen EW3270U och EL2870U-serien.

För dig som är nyfiken på den här skärmen kan du se mer information om BenQ EW3270U 4K-skärmen på den officiella webbplatsen.

BenQ EW3270U 4K-skärm har ett mycket överkomligt pris för en 4K-skärm till ett pris IDR 7,3 miljoner. Intresserad av att köpa den? Kontrollera den officiella butiken här.

BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 1 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 2 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 3 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 4 BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 5 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 6 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 7 JalanTikus

Det är rekommendationen för den bästa 4K-spelmonitorn som är relativt billigare än bildskärmar i sin klass. Vad tycker du om BenQ EW3270U 4K Monitor, gäng?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Spelmonitor eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi