Dessa 5 bästa schackspel på Android kan göra dig smart! tro inte?

De 5 bästa schackspelen på Android som hjälper dig att träna din hjärna och uppdatera ditt sinne.

Många sporter kan göras för att uppdatera sinnet. En av dem är hjärnövning. Denna sport är vanligtvis synonymt med schack. Fysisk träning är mycket bra för hälsan, men hjärnövning är också bra för att finjustera våra förmågor.

Detta är 5 bästa schackspel på Android som du måste försöka just nu! Se hela recensionen nedan.

  • 5 av de bästa och mest spännande Game Boy Advance-spelen (GBA)
  • Dessa 5 hjärnprovar på Android kan göra din hjärna smartare
  • 10 bästa hjärnprovar för Android 2019 | Bli smartare!

5 bästa schackspel på Android

1. Schackfri

Chess AI Factory Limited är ett av de mest populära schackspelen på smartphones. Den här appen har alla grunder och har 12 svårighetsgrader. Bland dem är casual mode, pro play, prestationer, topplistor och har åtta schackbrädetema.

2. Chess Tactics Pro

Chess Tactics Pro till skillnad från de flesta schackspel i allmänhet. Det finns många schackpussel här och du kan spela dem individuellt uppkopplad för att komma till det pussel som varuppdatering var och en av er uppkopplad. Här utmanas du att utveckla dina färdigheter och lära dig nya taktiker.

3. Droidfisk

Droidfish är ett populärt Android-schackspel med ett GUI. Den levereras med ett enda mått och har många funktioner inklusive PGN, FEN och EPD-stöd.

Du kan justera svårigheten genom att ändra motoreffekten. Detta är ett av de schackspel som seriösa schackspelare gillar. Det är också gratis eftersom det inte finns några köp eller annonser i appen.

4. iChess

iChess är ett av schackspelen för avslappnade spelare. Det liknar mycket Chess Tactiscs Pro. Du kommer oftast att lösa alla pussel off-line.

Här finns det tre svårigheter som måste väljas utifrån dina förmågor. Den fria versionen innehåller annonser medan pro-versionen inte gör det.

5. Verkligt schack

Verkligt schack är ett av de bästa schackspelen där ute. Har en snygg 3D-tavla. Detta spel har också online multiplayer, chatt i spelet och olika brädteman.

Du kan också spela i 2D om 3D-brädet är för störande. Detta spel erbjuder 2400 svårighetsgrader som du kan prova just nu.

Vilket spel är enligt din åsikt det bästa från listan över Android-schackspel ovan? Jalantikus föreslog den sista eftersom den var väldigt utmanande och mycket finpussade våra hjärnfärdigheter. Vilket spel är ditt val? Lämna dina kommentarer nedan. Tack.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found