hur man använder facebook messenger utan ett Facebook-konto

För att använda Messenger behöver du inte alltid använda ett Facebook-konto. Så här använder du Facebook Messenger utan ett Facebook-konto.

budbärare är en av de tjänster som tillhandahålls av Facebook. Denna applikation erbjuder chatt-, telefon- och videosamtal. Även om det är en produkt som ägs av Facebook, kan vi det du vet logga in utan ett Facebook-konto.

För dig som inte har ett Facebook-konto, kanske för att du har tagit bort det och vill prova Messenger-applikationen, kan du prova dessa tips från ApkVenue. Följande hur man använder Facebook Messenger utan ett Facebook-konto.

  • 10 hemliga saker du kan göra med Facebook Messenger-applikationen
  • 3 sätt att chatta på Facebook utan att installera Messenger på Android
  • 5 bästa Messenger-applikationer på flera plattformar

Hur man använder Messenger utan ett Facebook-konto

Nu du inget behov av ett Facebook-konto för att kunna logga in på Messenger-applikationen. Tricket är att använda sig av telefonnummer du. Tidigare var du tvungen att ladda ner Facebook Messenger-applikationen först, klicka bara på länken nedan:

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

Skapa ett nytt Facebook Messenger-konto

När du har installerat programmet kan du nu börja använda Messenger utan ett Facebook-konto. Här är hur:

  • Först öppna Facebook Messenger-appen. För att använda Messenger utan ett Facebook-konto, tryck på alternativet Skapa nytt konto som är längst ner.
  • Därefter kommer du att bli ombedd att göra det Skriv in ditt telefonnummer. Se till att ditt nummer är aktivt killar. Eftersom det senare kommer att ske en nummerverifieringsprocess. Tryck i så fall på Nästa.
  • Nästa är att skapa ett lösenord. Ange lösenordet som du kommer att använda när du går in i Messenger-applikationen. Knacka Nästa för att gå till nästa steg.
  • I detta skede uppmanas du att komma in Ditt namn. Skriv ditt för- och efternamn. Knacka Nästa Om det redan är.
  • Slutligen trycker du bara på Skapa konto för att avsluta skapandet av Messenger-kontot. Efter det att Messenger skickar en OTP-kod till ditt telefonnummer, är processen körs automatiskt verkligen killar. Så vänta bara tills laddningen är klar.
  • När laddningen är klar kan du lägga till profilbild för Messenger-kontot. Du kan ta ett nytt foto eller använda ett foto från galleriet.

Utan ett Facebook-konto, vem chattar vi med?

Tyst killarkan du fortfarande ansluta till dina vänner även om du inte har ett Facebook-konto. Efter processen att skapa ett profilfoto är alternativen för synkronisering av kontakter den på mobiltelefonen.

Klicka bara på Sätta på då kommer Messenger att upptäcka någon från kontakterna på din mobiltelefon som också använder Messenger. När synkroniseringsprocessen är klar trycker du lätt på Fortsätta för att börja chatta med dina vänner.

Där är han killarhur man använder Facebook Messenger utan ett Facebook-konto. Förutom att vi kan chatta, ringa och videosamtal via Messenger kan vi också läsa och skicka SMS. Förutom det kan du också lägga till andra vänner från hela världen, du vet, lycka till!

Läs också artiklar om Facebook Messenger eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found