hur man avblockerar andras Instagram | inget hack!

Ett enkelt sätt att blockera andras Instagram, både IG-kontot som du blockerade och för de av er som vill försöka avblockera andra personer som blockerat ditt konto.

Fientligheter i cyberspace, inklusive sociala medier, har nu blivit vanligt. En av dem finns på sociala nätverk Instagram.

Det är inte ovanligt att personer som betraktas som fiender eller ogillas sedan blockeras så att deras konton och allt innehåll posta-en visas inte längre på utfodra.

ApkVenue pratar om att blockera hur du enkelt kan avblockera andras Instagram-bilder.

  • Nämnd konstnär! Hur man reposterar konstnärens berättelse på den personliga Instagram-berättelsen
  • Så här tar du snabbt bort sökning på Instagram tills det är rent

Hur man enkelt avblockerar någon annans Instagram

Ja. Det finns fientlighet och det finns fred. Personen du har blockerat behöver inte vara din fiende för alltid, eller hur? När du slutar fred med den personen skadar det inte att vara vänner igen på Instagram.

För det kommer ApkVenue att ge dig två sätt att avblockera alias avblockera Instagram-konto för personer du har blockerat. Cekidot!

VISA ARTIKLAR

Hur man avblockerar andras Instagram via DM

Det första sättet är att använda funktioner Direkt alias Direktmeddelande (DM) det är på Instagram. Här är steg för steg du måste göra:

  • I det här exemplet har ApkVenue blockerat Instagram-kontot för en av de berömda JalanTikus-författarna, Satria Aji Purwoko. Instagram-konto med namn @satriajip Jaka har blockerat den.
  • Det första steget som måste göras är att öppna Instagram-applikationen och sedan gå till Direktmeny som finns längst upp till höger på skärmen. Fortsätt genom att välja + ikon som också finns längst upp till höger.
  • Skriv namnet på kontot som du blockerar som mottagare av meddelanden, skriv sedan meddelandet och skicka det genom att välja Skicka.
  • När meddelandet har skickats kan du sedan besöka profilen som du blockerade, du kan inte besöka. Klicka på profilikonen högst upp. När Detaljer-menyn visas väljer du Avblockera användare. Då blockeras kontot inte längre.

Hur man avblockerar andras Instagram via Explore

Det andra sättet eller metoden är att använda funktioner Utforska. Hur? Följ bara igen steg för steg nedan:

  • Öppna Instagram-applikationen, välj Utforska-menyn på ikonen längst ner (nummer 2 efter ikonen Hem).
  • Välj en kolumn Sök sökalias.
  • Skriv in namnet på det konto som du tidigare blockerat och besök deras profil.
  • Fortsätt genom att välja Avblockera. Då blockeras inte Instagram-kontot längre på din Instagram.

Det är de två aliasmetoderna ett enkelt sätt att avblockera andras Instagram. Nu kan du få vänner igen med de personer du blockerade på Instagram. Lycka till!

Läs också artiklar om Blockera eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found