gör smart! detta är 10 android-spel för att träna höger och vänster hjärna

Det visar sig dock att det finns flera spel på Android som kan träna de högra och vänstra hjärnfärdigheterna.

Det har varit många Android-spel som vi har stött på. Med början från racing spel till strategispel finns på Playstore.

Det visar sig dock att det finns flera spel på Android som kan öva på färdigheter höger och vänster hjärna. Jaka har sammanställt 10 Android-spel för att träna höger och vänster hjärna. Låt oss kolla in recensionen!

  • 10 bästa arkadspel för Android-telefoner 2019 | Du kan spela utan internet!
  • Dessa 9 applikationer påstås att träna hjärnan att vara smartare
  • Dessa 6 Android Math Learning-applikationer gör dig bra på att snabbt räkna

10 Android-spel för att träna höger och vänster hjärna

1. 2 bilar

Nej, det här är inte det racing bilspel, men ett smidighetsspel som förlitar sig på försiktighet när du använder höger och vänster hjärna.

Du måste styra två röda och blå bilar, ta varje cirkel som är utspridd och undvika den lådformade barriären. Ju högre poäng, desto bättre kan du kontrollera din hjärns balans.

2. Hop

Ett annat skicklighetsspel kommer från erfarna utvecklare Ketchapp. Den här gången kommer du att testas, hur din visuella fångst kan balanseras med handrörelser.

Du måste kontrollera bollen som fortsätter att hoppa, från en ruta till en annan, som går snabbare och snabbare. Om du inte fokuserar på att kontrollera bollen kommer din bolladress lätt att falla i det oändliga gapet.

3. Pianokakel 2

Fortsätta franchise det tidigare spelet känt av titeln Knacka inte på den vita, nämligen spel Pianokakel 2. Naturligtvis dränerar detta tydligt båda delarna av din hjärna för att kunna spela spelet.

Du måste trycka på den svarta delen av skärmen, som på en pianotangent, där sångens rytm desto snabbare blir den. Det lägger också till mer intelligens i din hjärna, för de flesta låtar här är klassiker.

Spel Arcade Clean Master Games LADDA NER

4. Geometristreck

Spelets skicklighet 'galen' det kan ha varit på Android. I ett tidigt skede kommer vanligtvis varje spel att fungera enkelt. Men inte på Geometristreckkommer du att torteras helt från början av nivån till slutet.

Din uppgift är faktiskt ganska enkel, ta bara rutan till destinationen och undvik hindren.

Spel Arkad RobTop Spel LADDA NER

5. Break Liner

Leka med jet, din skicklighet och skicklighet kommer att krävas i spelet Break Liner.

Metoden är ganska enkel, du behöver bara hålla planet i rörelse genom att krascha varje gång gul linje. Men du måste också vara på din vakt mot röd tråd som kan få ditt plan att explodera. Eller så måste du också vara snabb och fånga i att förstöra varje linje, så att ditt plan inte stannar och förstörs.

6. Följ The Lines: Asynchronous

Spel Follow The Lines: Asynchronous är ett annat spel som kan träna din hjärnbalans. Mellan din högra och vänstra händer kommer faktiskt att användas här.

Spelet är ganska enkelt, du behöver bara sätta dina två fingrar och följa linjen. Varje linjespår kommer dock att skilja sig mellan höger och vänster. Om du inte kan se skillnaden mellan dina vänster- och högerrörelser kommer dina fingrar säkert att falla ur linjen.

7. Danslinje

Danslinje är ett smidighetsspel och Rytm, vilket innebär att du spelar genom att balansera dina handrörelser och vad du hör.

Du måste kontrollera linjen som ser ut som en orm och följa rytmen för att ändra linjens rörelse enligt den väg som passeras. Naturligtvis behövs intelligens här.

8. Cytus

Fortfarande från spelet rytm, Cytus kräver inte bara en fråga om skicklighet utan har också en djup bakgrundshistoria. Här berättar om människolivet från början till slutet av världen.

Speldet är ganska beroendeframkallande och musiken får ditt huvud att skaka eftersom varje låt är ganska bra att höra. Du måste bara knacka varje gång punkt som visas, men måste matcha den svarta linjen och rytmen som presenteras.

Rayark Inc. Musikspel LADDA NER

9. Crossy Road

Att korsa vägen låter det ganska trivialt, men det visar sig vara mer seriöst och attraktivt i spelet Crossy Road.

Det stämmer, du kommer att spela en karaktär vars jobb det är gå över vägen vilket är tung trafik. Du måste kontrollera din karaktär som fortsätter, så att du inte träffas eller ens träffar alla hinder och hinder som finns.

Games Trivia Skin Pack LADDA NER

10. Färgbrytare

Spel med färgstark design ser vanligtvis intressanta ut och gör oss glada. Men det verkar som Färgbrytare vände det lite irriterande.

Du har tilldelats att studsa bollen utan att stoppa, men måste matcha kulans färg och de hinder som ligger i vägen. Om du studsar en boll i en annan färg med ett hinder kommer du definitivt att förlora.

Fortafy Games Arkadspel NEDLADDNING

Det är 10 Android-spel för att träna höger och vänster hjärna. Oj, det visar sig att spel också kan träna hjärnintelligens. Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found