10 Android-applikationer för motorcyklar och bilar

Android-applikation för bilister som gör det lättare för dig att utföra köraktiviteter. Så vad är Android-applikationerna för motorcyklar och bilar?

Indonesien är ett land med ganska många motorfordonsanvändare. Från två hjul till fyra hjul är allt upptagen med att passera stadens gator. Som ryttare måste du naturligtvis ha bra körförmåga. Förutom det blir det mer komplett om du lägger till tekniskt stöd som applikationer på din smartphone.

Ja, förare som använder Android bör ha flera Android-applikationer för bilister som gör det lättare för dig att utföra köraktiviteter. Så vad är Android-applikationerna för motorcyklar och bilar? Så, låt oss kolla in det !

  • Årets slut Singapore kommer att ha förarlösa allmänna fordon, när kommer Indonesien?
  • Visa hur säker du kör i det här spelet
  • Sofistikerad! Den här bärbara datorn så stor som ett fordon kan gå upp till 16 km i timmen!

Här är 10 Android-applikationer för motorcyklister och bilar

1. Waze

Kanske vet många redan om denna Android-applikation för ryttare. Waze kommer att tillhandahålla resenavigering åt dig när du letar efter ett sätt att nå din destination. I den här applikationen kan du också dela information om trängsel på en viss väg.

Appar Produktivitet Waze LADDA NER

2. Dashdroid

Denna ryttares Android-applikation heter, Dashdroid gör det lättare för dig som bilförare att hantera alla aktiviteter medan du är på resande fot. Börja med att använda applikationer, läsa aviseringar, spela musik och många andra saker som kan göras i bara en applikation.

Apps Networking DashDroid LADDA NER

3. Min bil - Bränslelogg / spårare

Den här gången är Android-applikationen för motorcyklar och bilar Min bil - bränslelogg / spårare hjälper dig verkligen att upptäcka bensinanvändning med det avstånd du har rest. Så du vet bättre hur mycket bensin som konsumeras och när du ska fylla på det. Det finns också ytterligare funktioner som fordonsanalys som referens för att underhålla den.

Apps Productivity Simple Design Ltd. LADDA NER

4. WheelCheck - Analysera dina däck

Precis som tidigare, ansökan WheelCheck - Analysera dina däck detta tjänar till att upptäcka. Men den här gången för att upptäcka om våra fordonsdäck fortfarande är lämpliga för användning eller inte. Med en ganska enkel metod behöver du bara rikta kameran mot det avsedda däcket, applikationen bearbetar och visar resultatet av kontrollen.

David Lynch Produktivitetsappar LADDA NER

5. Hitta min bil

Glömmer du ofta att parkera ditt fordon? Koppla av, applikation Hitta min bil detta hjälper dig att spara koordinaterna för din bilparkeringsplats. Så när du letar efter det är allt du behöver göra att använda den här applikationen för att hitta den snabbt och enkelt. Så det finns inget som går runt parkeringsområdet eftersom du glömmer parkeringsplatsen.

ELibera produktivitetsappar LADDA NER

6. Spotify

Hör du fortfarande radion i bilen manuellt? Byta till Spotify endast. Du kan ström musik från artisterna du gillar lätt. Denna applikation kommer också att ge rekommendationer för musik som för närvarande är populär.

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

7. Motorcykelsäkerhet MotoSave

Olyckor är något som varje ryttare är mycket rädd för, särskilt cyklister. Med tanke på att säkerhet är det viktigaste måste du omedelbart ge en plats att installera applikationen Motorcykelsäkerhet MotoSave detta på din smartphone. Denna Android-applikation för bilister kommer att ha ansvaret för att skicka nödmeddelanden och platskoordinater om du när som helst har en olycka så att du omedelbart kan få hjälp.

Webbläsarappar Grzegorz Maopolopolski LADDA NER

8. Manuell motorservice

"Gör det enkelt och påminna dig om att ta hand om din motorcykel"Det är slogan som finns i ansökan Manuell motorservice detta. Ja, enligt slogan fungerar denna applikation för ryttare som ett memo för att registrera senaste gången du servade en motorcykel. Denna applikation aktiverar aviseringar och larm automatiskt vid ankomsten för att serva din favoritmotorcykel.

Appar Produktivitet RIFEL NEDLADDNING

9. PertaminaGo Mobile

Pertaminas applikationsutgång, PertaminaGo Mobile Detta syftar till att berätta var närmaste Pertamina bensinstation är. Detta är ganska användbart särskilt om du passerar genom ett område som du aldrig har gått igenom.

Produktivitetsappar PT.Pertamina (Persero) LADDA NER

10. BaBe (Automotive Channel)

Om du kör bil eller motorcykel bör du naturligtvis också aktuellt om dagens bilnyheter och utveckling. Du hittar allt detta i nyhetsapplikationen Brud, exakt på bilkanal. På den här kanalen kan du få uppdatering olika typer av information om fordonsvärlden.

Mainspring Productivity Apps NEDLADDNING

Ja, det är 10 Android-appar för motorcyklar och bilar. Installera dessa applikationer omedelbart för att göra det enklare och hjälpa dig när du kör. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found