5 spännande Android-spel med riktigt roliga spel, några gjorda av indonesiska barn!

För närvarande tillhandahåller Android många typer av intressanta spel som du kan spela. Det finns spel som föddes speciellt för professionella spelare

För närvarande erbjuder Android många typer av intressanta spel som du kan spela. Det finns spel som är födda speciellt för professionella spelare som att leverera svåra spel, och det finns också avslappnade Android-spel, mestadels avkopplande spel roligt och intressant spel.

För de roligaste spelen inte bekymrad över en historia och utför inte heller uppdrag eller svåra uppdrag eftersom målet bara är att underhålla dig själv. Det finns flera spel enligt Jaka super söt och rolig Även om det inte är utmanande är det tillräckligt underhållande!

  • 5 roliga Android-applikationer som kan få dig att skratta varje dag!
  • Här är 7 konstiga och motbjudande smartphonespel! Våga spela?
  • Dessa 5 Android-spel är omöjliga att konvertera, även med spelare i gudarna!

5 roliga men roliga Android-spel! Garanterat att du kommer att skratta!

1. Fly från Begal

Ja, första gången ApkVenue ville spela det här spelet, för att vara ärlig, ville jag skratta eftersom det var väldigt roligt att se titeln ensam. Fly från Begal är ett spel som är inspirerad av brottmål vanligast i Indonesien, nämligen begal! Mycket kreativt och unikt enligt Jaka.

Detta spel kommer garanterat att få dig att skratta högt hahaha! På grund av uppdraget väldigt löjligt, är du tilldelad att springa så att du kan undvika skarpa föremål, rån och dödshot från tjuven! Om du blir träffad förlorar du, så bli inte träffad från tjuven, bro!

2. Toaletttid - Ett badrumsspel

Den andra Toilet Time - Ett badrumsspel. Kan du gissa uppdragen? Om du tittar på titeln är det mycket tydligt att spelarna har tilldelats att utföra superhilariska aktiviteter på toaletten!

Hur kan du inte vilja det eller inte! Din uppgift i det här spelet är att rengöra toaletten, ta bort kackerlackan och döda den med karaktärens finger (Kan du föreställa dig hans avsky?) Leta sedan efter en tom monter på en offentlig toalett, hur som helst, det är super roligt och får dig att skratta, men det är bara rätt att utvecklaren av detta spel anses vara kreativa och fantastiska!

3. Granny Smith

Om du fortfarande inte är nöjd med att spela de två matcherna ovan då Granny Smith Jaka rekommenderar det starkt. Det här spelet kan sägas vara väldigt roligt eftersom du spelar rollen farmor fyllda med ilska alias känslig. Här flyttar du som en gammal kvinna som försöker fånga brottslingar i sin trädgård.

Karaktären i Granny Smith är en man kär i äpplen, ja, en dag kom en äppeltjuv i hans plantage. Det är här du är skyldig att fånga tjuven för att slå honom. Det roliga är att min mormor redan bär det här rullskridskor för att fånga tjuven.

Det som gör att jag inte längre är mormors ansikte fylld av ilska, tillsammans med de stilar som utfärdades när mormor jagade tjuven, som hopp eller söta stilar Övrig.

4. Galen tandläkare

Inte mindre roligt! Crazy Tandläkare spel Detta är uppenbarligen inte bara roligt att spela utan kommer också att göra spelarna förvirrade och skratta samtidigt. Ja, det är bara naturligt eftersom din roll i det här spelet är som falsk tandläkare vilket öppnar det för att bota patienten men förstör patienten.

Du kan se hur löjligt är uttrycket i patientens ansikte du. Här är de inte i tjänst som en tandläkare i allmänhet som alltid är försiktig och har vissa regler. Crazy Dentists spelkaraktärer har inga regler för tandutdragning, kan man säga mycket obetydligt, för hans roll är en falsk tandläkare.

5. Cat Vs Dog War

Cat Vs Dog War berättar om två karaktärer som alltid är fientliga, dessa karaktärer är hundar och katter. Du måste ha gissat hur löjligt argumentet mellan dessa två djurkaraktärer är. Kämpar oavbrutet för att ta makten i området.

Dessa två karaktärer bor dock nära varandra kom aldrig överens. Så ditt jobb som spelare är i krig med varandra att gripa och bli härskare över området, från att kasta flaskor, kasta ben eller stenar och andra föremål tills en av dem kapitulerar. Ja, du kommer att skratta efter att ha sett det uttryck de två fientliga djuren.

Det är De 5 mest kreativa, roliga, roliga och roliga Android-spelen!. Spelen ovan prioriterar kanske inte grafik eller berättelser, men de är väldigt kreativa och ganska underhållande när du spelar dem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found