5 enkla knep för att övervinna fördröjning och tvinga nära när du spelar spel på Android

Gillar du att spela spel på din Andorid-smartphone? Har du någonsin upplevt en fördröjning eller kraft nära? Koppla av, ApkVenue berättar hur du kan spela spel smidigt på en Android-smartphone. Lyssna ja!

Någonsin haft irriterande upplevelse när du spelar spel på en Android-telefon? Som det hände eftersläpning, tvinga stängning, eller kanske svart skärm. Detta är verkligen något som gör dig irriterad och naturligtvis har kul att spela spel att bli irriterad på grund av detta problem.

Men ta det lugnt, ApkVenue kommer att dela sätt så att du kan spela spel bekvämt och inte längre stöta på problem som vad ApkVenue nämnde ovan. Det följande 5 sätt att övervinna eftersläpning eller tvinga stängning när du spelar spel på Android.

  • Detta är anledningen till att emulatorn släpar på PC / Laptop
  • Öppna 100 Google Chrome-flikar utan fördröjning? Burk!
  • Här är 7 sätt att övervinna fördröjning i Mobile Legend mest effektiva och enklaste
  • Spara RAM, så begränsar du applikationer som körs på Android-bakgrunden

5 enkla knep för att övervinna lag och tvingas nära när du spelar spel på Android

1. Använd funktionen i utvecklaralternativ

  • Öppen inställningar och knacka urval Om mobiltelefoner.

  • Tryck 4 gångerformationsnummer eller kärnversion att öppna utvecklaralternativ.

  • Öppen utvecklaralternativ och Aktivera.
  • Leta efter alternativ fönster animeringsskala, övergångsanimationsskalaoch animatorns varaktighetsskala. Ändra valet till animering är avstängd.
  • Aktivera den sedan tvinga GPU-rendering.

  • Aktivera den sedan kraft 4x MSAA.

  • Kör spelet och känn skillnaden.

2. Spara spel i internt minne

* Foto med tillstånd av: Foto: Lenzino Desackers

Ja, ibland om du har en telefon som är mindre vänlig än internminnets storlek, kommer du att göra det flytta flera applikationer inklusive spel i externt minne. Tyvärr gör detta ofta prestanda när du spelar spel minskar orsakar fördröjning.

Egentligen beror det på att Micro SD du har dålig läshastighet. Så det är bra för spelapplikationen att du lämnar den förbli i internminnet så att den fortfarande kan köras optimalt. Eller om du verkligen måste flytta det till externt minne, se till Micro SD Du har Klass 10 eller ha bra läs- och skrivhastigheter.

3. Se till att minnet inte är fullt

Fotokälla: Foto: androidd-spel

Ja, det är fortfarande en fråga om minne, vi brukar göra det ofta glömma kapacitet som redan är laddat på det interna och externa minnet på telefonen där vi sparar spel. Eftersom minnet är fullt, visst bli ett hinder när spelet kommer att skriva nya data, när spelet fortskrider spelar vi.

Se därför till att din minneskapacitet fortfarande är tillgänglig åtminstone 40%, kan du också radera cache regelbundet så att det inte finns värdelösa data och ackumuleras i minnet du.

[bacasppecials] best-to-play-gaming-smartphone, 5 bästa Android-smartphones för spel [/ bacasppecials]

4. Stäng av onödiga applikationer

I det här fallet kan du använda applikationen gröna för att inaktivera program som du tycker inte är så viktiga så att spelen du spelar kan köras optimalt.

  • Installera programmet gröna och öppna den.
  • Knacka på ikon'+' för att komma in i sektioner applikationsanalysator.
  • Välj de appar du vill vila från kör i bakgrunden eller det kan sakta ner enheten.

  • Återgå till startskärmen och tryck på ikonsova i avsnittet nedan.

  • Om så är fallet kan du nu spela spel mer optimalt utan fördröjning.

5. Använd en Booster

Fotokälla: Foto: Game Booster

Det sista alternativet är verkligen ganska potent för att lösa problemet med fördröjning eller tvinga nära när du spelar spel. Det finns många alternativ booster som du kan hitta och installera på Google Play. Från betalat till gratis.

Gratis kan du prova att använda programmet Spel förstärkare. Du behöver bara lägga till det spel du vill ha lyft i applikationen, knacka på spelet, och booster kommer att städa upp Bagge enligt vad spelet behöver för att kunna köras optimalt.

Slutsats

Metoderna ovan verkligen effektiv för att övervinna fördröjningsproblem när du spelar spel. Du bör dock också var uppmärksam på andra aspektera. Många av Android-användarna upplever detta på grund av att de spelar spel inte kompatibel ännu och matchar inte de smarttelefonspecifikationer som krävs av spelet. Om så är fallet måste du sänka dina förväntningar och spela spel i enlighet med funktionerna i din smartphone-enhet.

Det var det 5 sätt att övervinna fördröjning eller tvinga nära när du spelar spel på Android. Hoppas det hjälper och ha kul att spela!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found