De 10 senaste och bästa Android-spelen i december 2015

Som vanligt i början av månaden kommer vi att tillhandahålla en lista över de SENASTE spelen som också är de BÄSTA spelen och du kan spela GRATIS på din Android-smartphone. Nyfiken? Här är 10 av de senaste och bästa Android-spelen i december

Som vanligt i början av månaden kommer vi att tillhandahålla en lista SENASTE spelet vilket också är en BÄSTA spelet och du kan spela FRI på din Android-smartphone. Dessa spel har mestadels storlek under 100 MB, men det betyder inte att följande spel inte har fantastisk grafik att spela. Är du nyfiken på vilka spel vi kommer att presentera? Här är 10 av de senaste och bästa Android-spelen i december 2015.

Följande spel kan vara en månad eller två gamla, men det är naturligtvis fortfarande nya spel som inte är föråldrade om du spelar dem i december 2015. Med utvecklare berömda spel, som FT-spel med Zombie Frontier 3-spelet och Electronic Arts med Star Wars: Galaxy of Heroes-spelet, är det här senaste och bästa Android-spelet perfekt för att dekorera din smartphone. Detta spel är också lämpligt att följa med dig om du är ensam eller som ingrediens gå vidare om du inte kan gå vidare från en förälskelse: D #lahcurhat .

  • De sex spelen som är svårast att kopiera av JalanTikus

10 senaste och bästa Android-spel i december 2015

1. Star Wars: Galaxy of Heroes

Titta, vem är ett stort Star Wars-fan? Genom att välkomna den senaste Star Wars-filmen presenterar Electronic Arts uppenbarligen ett Star Wars-tema RPG-spel, Star Wars: Galaxy of Heroes. Samla dina favorit Star Wars-karaktärer, som Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader och andra, från varje era och erövra sedan dina fiender i heroiska RPG-strider. Bygg ett mäktigt team och formulera den bästa strategin för att vinna strider på olika kända platser för att bli den mest legendariska hologamannen i galaxen!

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Star Wars: Galaxy of Heroes här:

LADDA NER RPG-spel

2. Zombie Frontier 3

Kapitel nästa från Zombie Frontier FPS Saga har dykt upp! Ett virus ger kaos i världen och Zombies strövar omkring. Som överlevande är det en skyldighet att försvara sig genom utmanande nivåer mot zombier. Zombie Frontier 3 är ett FPS-spel från utvecklare samma sak med spel Zombie Frontier och Zombie Assault: Sniper. Uppgradera dina förmågor som soldat och döda så många fiender du kan. Glöm inte att uppgradera dina vapen för mer kraft. Om du är en spelare som gillar FPS-spel som Call of Duty, Dead Trigger eller Brothers in Arms, är Zombie Frontier 3 ditt nästa äventyr.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Zombie Frontier 3 här:

Skjutspel FT-spel LADDA NER

3. Krishantering

Du måste ha läst JalanTikus-artikeln som granskar Crisis Action, tack? Om du inte kan läsa artikeln Crisis Action SEA, "Point Blank" -spelet för Android-smartphones. Crisis Action-spelet ingår i FPS-spelgenren, detta spel är verkligen redo att underhålla spelare med sin nitande action. Krishandling är effektiv och interaktiv gameplay vilket är ganska kvalificerat i kategorin Android FPS-spel. Det finns också affär för dig som villuppgradera ditt vapen till och med vapen andra som du använder som hjälm och väst.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Crisis Action här:

Spel Skjuta hjälte spel LADDA NER

4. Döda Shot Bravo

Fortfarande inom FPS-spel har vi de senaste och bästa Android-spelen. Kill Shot Bravo är ett av de senaste FPS Android-spelen som du kan spela. Beväpna dig själv med dödliga vapen som snigmordskyttar, övergevär, maskingevär och senaste militära utrustning för att slutföra stridsuppdrag i hemligt fiendens territorium. Tillhandahöll mer än 200 uppdrag. Du kommer att utbildas för att bli en speciell soldat och navigera i hemliga uppdrag runt om i världen för att eliminera fiendens styrkor som förstör världsfreden.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Kill Shot Bravo här:

Skjutspel Hothead-spel LADDA NER

5. Mobile Strike

Vill du vara en hjälte som Arnold Schwarzenegger i actionfilmer? Du kan! Spela bara i det nya moderna krigsspelet - Mobile Strike! Bygg en bas, kontrollera åtgärden och testa din elitstyrka mot fiender på slagfältet! Med de senaste fordonen och vapnen lagrade i din arsenal. Mobile Strike testar dina färdigheter för att föra taktisk krigföring och vem som är smartast.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Mobile Strike här:

Epic War Strategispel LADDA NER

6. LINE: ONE PIECE TreasureCruise

Tidigare hade JalanTikus diskuterat One Piece Treasure Cruise-spelet från Bandai Namco, nu förvärvades detta spel av LINE för att bli LINE: ONE PIECE TreasureCruise som fortfarande har gameplay samma som föregående spel. Bilda ditt eget piratbesättning och ta upp seglen för ett äventyr! Använd enkla beröringskontroller men kan producera otroliga kombinationer! Var och en av karaktärerna i de bästa One Piece-spelen har unika specialförmågor som gör strider mer intressanta. För mer information kan du läsa artikeln 6 av de bästa och gratis One Piece Android-spelen som du kan spela.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, LINE: ONE PIECE TreasureCruise här:

LINE Corporation Äventyrsspel LADDA NER

7. Devil Eater

Roligt spel med enkel grafik och enkla kontroller. Fortsätt skjuta och förstöra alla djävlar som kommer nära. Uppgradera ditt vapen för att göra det lättare att slutföra steg för steg i det här spelet! Grafiken i Devil Eater-spelet har enkla tecknade nyanser, men det betyder inte att det är en svaghet. Den dynamiska grafiken gör Devil Eater lämplig för dig som gillar skjutspel. Du kommer inte bli uttråkad när du spelar det här spelet eftersom det alltid kommer att finnas nya Devils som är starkare än tidigare. Det finns faktiskt en chef som är redo att vänta på dig !!

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Devil Eater här:

LoadComplete Games LADDA NER

8. Demong Hunter 2

Demong Hunter 2 är No.1 Action Game i Taiwan, Thailand, Singapore och Korea, nu närvarande i Indonesien. Starta ditt nya äventyr med starkare action, djupare historia, skede fler och specialtecken! Känn det roliga fullt av action med kontrollmekanismen enkel men ändå sofistikerad. Besegra demongerna och återvänd till fred med jägarna! Ta på dig nya scenarier som har förbättrats mycket Single Player Quest och delta i det nya Raid-systemet. Glöm inte att gå med i dina vänner och förstöra Demongs! Jägarnas öde är i din kontroll!

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Demong Hunter 2 här:

Zepetto Co. Actionspel LADDA NER

9. ALLA

Glöm ett ögonblick det livliga stadslivet, fly till den fridfulla jordbruksvärlden och njut av alla roliga saker. Hantera och odla grödor från dina åkrar som material för spinnare och kvarnar! Hantera din egen butik och producera alla typer av mat och dryck att njuta av. Komplett med detaljerade bilder. Möt vår charmiga grupp jordbrukare och ett brett urval av fastigheter för att lysa upp din åker och by. Designa din stad med otaliga objekt för att uttrycka dina idéer!

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, EVERYTOWN här:

Spel FLERO GAMES Co., Ltd. LADDA NER

10. Blossom Blast Saga

Det senaste spelet med ett nytt utseende och koncept är här för att ge spänning till sagor som Candy Crush Soda Saga och Frozen Fall. Blossom Blast Saga kommer dock med bättre uppdateringar och innovationer. I det här spelet finns blommor som slumpmässigt randomiserar varandra och vissa sorteras, du behöver bara köra fingret enligt blommorna som kan anslutas utan att brytas.

Ladda ner det senaste och bästa Android-spelet för december 2015, Blossom Blast Saga här:

King Pusselspel LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found