Hur man aktiverar "papperskorgen" på Android

Med den här applikationen kan du återställa filer som du har tagit bort på din smartphone. Så här återställer du raderade filer

Mänskliga namn är verkligen inte fria från misstag. Till exempel du av misstag ta bort viktiga filer på din smartphone. Visst kommer du omedelbart att få panik och vara förvirrad, vad mer om det inte finns några filer säkerhetskopiering som du sparar på en bärbar dator eller annan smartphone.

Lyckligtvis för dig som upplever något sådant obehagligt, för det visar sig att du kan återställa den av misstag raderade filen. Metoden är också ganska enkel. Du måste baraladda ner applikationen papperskorgen på Android.

  • 10 bästa programvaran för dataåterställning för att återställa raderade data
  • Enkla sätt att skapa en papperskorg på Android
  • Ska vi ta bort Bloatware på Android-smartphones?

Så här aktiverar du "Papperskorgen" på Android

Var tacksam för Ansökan papperskorgen Android som heter Soptunna som du kan ladda ner på Google Play. För med den här applikationen kan du återställa filer som du har tagit bort på din smartphone. Så här återställer du raderade filer via applikationen Soptunna.

Appar Produktivitet Baloota LADDA NER
  1. När du har laddat ner den Soptunna, om du av misstag raderar filer på din smartphone, du bara öppna bara applikationen.

  2. Vänta på ansökan Dumpster skannade minnet dig tills du hittar filer som har raderats.

  1. Efter att filerna som du har tagit bort har skannats, tryck på filen du vill återställa.
  1. välja Återställ.
  1. Yeaaaay! Filer som du har tagit bort tillbaka till din Android-smartphone.

Det är så Aktivera papperskorgen på Android. Du kan också uppgradera ** Dumpster till premiumversionen ** med några ytterligare funktioner, till exempel tar bort annonser, ändra utseendet på din Dumpsteroch den här applåsfunktionen så att ingen annan kan komma åt den här applikationen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found