Även om den är utdöd, är det de 6 bästa android-dinosaurusspelen 2017

Rekommenderade bästa dinosaurusspel på Android. För dig som verkligen vill spela och återuppliva Dinosaurier, nu kan du få det på din Android.

Dinosaurier är en typ av forntida djur som länge har utrotats. Dess grymhet kan skrämma alla, men många gillar också dinosaurier och längtar efter att leva sida vid sida med dem. Tyvärr är detta omöjligt eftersom det inte längre är möjligt för dinosaurier att födas till världen.

Koppla av, för de av er som verkligen vill spela och väcka dinosaurierna till liv igen, nu kan du hämta det på din Android. Hur gör du det då?

Det är enkelt för nu finns det många ett simuleringsspel med temat Dinosaurs som du kan ladda ner gratis.

Är du nyfiken? Här är 6 av de bästa dinosaurusspelen på Android.

  • Dessa 5 Android-spel med dinosaurie-tema gör att du saknar förhistoriska varelser
  • Dinosaurier, Hijab-kvinnor och 50 andra emojier kan användas snart
  • Känn spänningen att komma in i Jurassic World på Eid Day

Dinosaurspel för Android

1. Jurassic Park Builder

Jurassic park byggare är ett Android Dinosaur-spel utvecklat av Ludia Inc.. I det här spelet kommer du ansvarar för att ta hand om dinosaurierna, som är nästan samma som den berömda filmen.

Så för dig som älskar dinosaurier kan du ladda ner detta Jurassic Park Builder-spel att återupplivai Dinosaurs på din Android-smartphone.

2. Dinosaur Hunter Dino City 2017

Nästa match är Dinosaur Hunter Dino City 2017, vilket leder dig till Dinosauriejakt. Detta överlevnadsgenrespel kommer presenterar 3D-grafik nan episka och olika vapen som gör att du inte kommer att bli uttråkad att spela det här spelet.

3. Köttätare: Dinosaur Hunter

Nästa dinosaurusspel för Android är Köttätare: Dinosaur Hunter. I det här spelet kommer du bli en dinosaurie som är redo att jaga varandra mellan dinosaurier.

Bra grafik och en spännande plot gör det här spelet ApkVenue rekommenderar för dig som vill spela som dinosaurie.

4. Dino Hunter: Deadly Shores

Dino Hunter: Deadly Shores är ett dinosauriejaktspel som är coolast och inte kommer att vara tråkigt. Med väldigt många och coola vapen och Dinosaurier av stor variation, får dig att känna dig i krig mot riktiga dinosaurier.

5. Dinosaurie krig

Är ett spel Strategi-simuleringsgenre, som låter dig komma in i dinosauriernas värld. I det här spelet kommer du att vara i tjänst hantera dinosaurierna och bygg en vacker Dinosaurstad.

6. Jurassic World: The Game

Nästan samma som spel Jurassic park byggare, i det här spelet kommer du gör Dinosaur teamet vem kommer att slåss. För dig som vill prova det kan du ladda ner det gratis på Play Butikoch bli det bästa Dinosaur-laget i världen.

Kanske det 6 bästa Dinosaur-spel på Android. Hur? Är du intresserad av att prova det? Glöm inte att lämna din åsikt via kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found