7 spännande Android-spel online som sparar på kvoten gör dig inte vred

7 roliga Android-spel online som sparar din kvot

Om du gillar att spela onlinespel, säkert vet du att onlinespel mycket girig för datapaket? Om vi ​​använder Wi-Fi är det bra, men om vi bara litar på en medelmåttig kvot, är det inte lämpligt. Kvoten kanske bara tar slut för att spela spel. Riktigt dåligt, eller hur?

Du bör vara uppmärksam först om du vill spela onlinespel, för nu finns det så många kvota giriga onlinespel. Så vi måste vara smarta när vi väljer spel som sparar kvoter. Det händer att ApkVenue har ett förslag för de av er som gillar det spela onlinespel men vill inte att kvoten ska vara slösaktig!

  • 16 bästa MOBA-spel 2020 på Android och PC, gratis och beroendeframkallande!
  • Dessa 5 senaste MOBA-spel är inte mindre coola än Mobile Legends och AOV
  • Dessa 6 populära spel har övergivits av sina spelare, när kommer Mobile Legends?

7 roliga Android-spel online som sparar din kvot

1. Sticklings

Den första Sticklings. Du behöver inte titta på grafiken eftersom de flesta Android-spel online har dålig grafik. Emellertid kan Sticklings inte tvivlas längre. Detta spel kommer att vara perfekt för dig som gillar spel pussel för hjärnan. Koppla av, det här onlinespelet suger inte upp din kvot förrän den tar slut, varför sparar den verkligen din kvot. Lägga till mer, gameplaydet är så spännande!

2. Zombie Tsunami

Om du gillar att spela spel med ett lite skräcktema, Zombie Tsunami är ett mycket lämpligt val. Trots detta spel inte läskigt, luktar utmaningarna fortfarande skräck (zombier), aka de odöda. Om du vill spela det här spelet behöver du inte tänka på kvotproblemet eftersom det verkligen sparar din kvot och har definitivt laddats ner tusentals gånger på smartphone.

Allt du behöver göra i det här spelet är överleva zombieattackerna. Det här spelet är också mycket känt, du vet! Fastän ser enkelt ut, det finns så många anhängare. Om du inte tror det kan du kontrollera de totala nedladdningarna i Google Play Butik.

3. Capsa Royale

Som att spela kort? Det här spelet är vad du borde spela, det vill säga Capsa Royale. Detta spel innehåller också spel uppkopplad den mest effektiva kvoten. Det här spelet är dock inte lätt att spela. Detta kortspel skiljer sig inte mycket från andra kortspel som definitivt kommer att vässa din hjärna. Där spelar du med flera fiender runt 4 bord eller mer.

4. Galen Gud

Spel Galen Gud detta skiljer sig från några av spelen ovan. Här hittar du många saker, som definitivt är utmaningar som du måste möta lite svårt. Detta spel bjöd också på mycket skratt. Förutom att vara kul och spelstorleken är liten är Crazy God också mycket effektiv i kvoten när du spelar. Nyfiken? Ladda bara ner det!

5. Trafikförare

Älskar du racingspel? Du kan inte lämnas kvar eftersom detta motorcykelrackspel skiljer sig från de andra. Detta spel presenterar coola motorcykelval. När du tävlar måste du också kontrollera med superhög hastighet. Spel uppkopplad den här suger inte upp mycket kvoter och är väldigt spännande. Tyvärr är det verkligen svårt att spela.

Läs också: De mest kraftfulla hjältens mobillegender

6. Blitz Brigade

Blitz Brigade är ett FPS-spel som kan spelas av två spelare. Spel uppkopplad som Heroes Evolved är det också mycket effektivt i kvoter, även om grafiken som levereras är mycket bra. Här kan du äventyr med dina vänner uppkopplad, från att utforska olika platser, skjuta fiender och åka på de olika fordon som finns. Vad som gör det här spelet coolt förutom att spara på kvoten är att det är ganska omfattande. Jag är ledsen om jag inte spelar.

7. Toram Online MMORPG

Toram Online MMORPG är ett spel uppkopplad den mest effektiva kvoten bakgrund anime. Om du är en älskare anime, sedan rekommenderar ApkVenue att prova det här spelet. Bara när man tittar på grafiken är det tydligt att denna Toram Online MMORPG är riktigt cool. De goda nyheterna, det här spelet ger också friheten är tillräckligt bred. Du kan skapa din egen karaktär och skapa din egen utrustning. Det blir riktigt spännande.

Det är 7 av de mest kvoteffektiva Android-spelen som är roliga att spela. Lämna nu det kvot-slösaktiga spelet som du brukar spela, prova bara de 7 spelen ovan, garanterat att underhållas och inte slösa med datakvoten.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found