För att göra dig spänd som en djävulens tjänare är dessa 7 komiska linjer på webben de mest läskiga och chockerande

Den här gången har ApkVenue sammanställt 7 av de mest läskiga och spännande Line Webtoon-serierna. Nyfiken? Kom igen, låt oss se helt!

Visst vet ni alla rätt Line Webtoon? Ja, Line Webtoon är en komisk applikation fri tillhandahålls av Linje. Olika typer av serier finns där, allt från konstgjorda Korea tills serierna gjorde barn av nationen.

Bland dessa serier finns det några som bär skräckgenren. Historien är sant skrämmande och stressig. Den här gången har ApkVenue sammanställt 7 av de mest läskiga och spännande serierna från Line Webtoon. Nyfiken? Kom igen, låt oss se helt!

  • 15 roliga serier gjorda med endast MICROSOFT-FÄRG
  • 8 bästa läsapplikationer för Android 2017 för Manga Lovers
  • Hur man blir rik av att göra serier och klistermärken på LINE

7 mest skrämmande och spännande LINE Webtoon-serier

1. Skaka

Rysning är en serie i form av en skiss, där varje avsnitt har en annan historia. Med början från skräckhistoria till thriller är i serietidningen.

Vad som är intressant, Shiver erbjuder inte bara vanliga serier utan inkluderar dem också animation, liksom bakgrundsljudet, gör berättelsen ännu mer verklig. Består av 38 avsnitt och gjord av flera pålitliga serietecknare, har den här serierna lyckats få läsare att rysa av rädsla.

2. Döda dagar

Letar du efter en serie med temat för en zombieinfationshistoria, som Resident Evil? Döda dagar är svaret. Du får en atmosfär Korea som upplevde zombiepestkatastrofen.

Historien i den är inte heller monoton anti-mainstream. Ovanligt kommer denna zombieutbrottshistoria att relatera till musik. Nyfiken? Du bör försöka läsa den.

3. Fjärran himmel

Om de flesta läskiga serier förlitar sig på spökhistorier eller mord, Avlägsen himmel försöker presentera en mer "fräsch" med historien om en katastroframad jord kärnstrålning.

Levereras i klassisk komisk stil med svartvita pennskiss, vilket gör att Distant Sky känns ännu mörkare. Du får en resa två par letar efter en prick av hopp när jorden är i slutet förstörelse.

4. Fredag: Förbjudna berättelser

Fredag: Förbjudna berättelser försöker grundligt dra bort den mörka sidan av livet. Historien har alltid varit gripande och mörk med färgglad grafik som alla har mörkt tema.

Du kommer att föras bort och krävs för att tänka i varje berättelse. Du kommer att gå igenom var och en en annan historia på varje avsnitt. Det mest intressanta är vrida i slutet av varje berättelse.

5. Kryp

Ino Septian är den skickliga bakom seriens födelse Krypa. Gjorda serier barn av nationen den har en distinkt design. Som titeln antyder har varje avsnitt en annan läskig historia.

Denna serie har också twist slutar med mycket bra utförande. Du kommer att känna dig som att stiga Berg och dalbana eftersom spänningen har varierande intensitet.

6. Cinema of Darkness

Vad som gör denna serietid så "legit" är den komiska designen 80-talet och bakgrunder med olika färger, utan vitt på det vanliga.

Berättelserna i den har en ganska kort varaktighet. Men allt har djup meningi själva verket kan du läsa upp till flera gånger tills du hittar meningen med historien.

7. Dyster söndag

Dyster söndag, med titeln på den mystiska låten med samma namn, känns den här serien verkligen skrämmande och spännande. Denna serier har en design som är ganska modern och lätt att se.

Dyster söndag är också en serietidning i form av en skissberättelse, där varje avsnitt har en annan historia. Du kan hitta skräckhistorier, thriller, brott, till och med konstiga historier. Publicerad varje vecka, den här serien är definitivt lämplig för din helg.

Det är 7 av de mest läskiga och spännande serierna från Line Webtoon. Så, vilken vill du läsa mest? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found