whatsapp är föråldrad, google har allo och duo som är mer sofistikerade!

Har du någonsin varit uttråkad av WhatsApp, BBM och LINE-chattapplikationer precis så? Google har en cool och smart chattapplikation, Google Allo och Google Duo.

Eftersom det fanns smartphones ändrade chattapplikationen omedelbart SMS-funktionen. Vi kan fortfarande komma ihåg hur det brukade vara BBM in i en ansökan chatt populär som sedan följdes av WhatsApp. Båda gör långsamt att människor inte längre använder SMS.

Inte bara BBM och WhatsApp, det finns också många applikationer chatt vilket gav nya genombrott. Men nu måste alla varnas av närvaro Google Allo och Google Duo.

  • Hur man använder två BBM-konton i en Android
  • Hur man skapar en egen Android-chattapp utan kodning

Vi presenterar Google Allo och Google Duo!

Bekänna Okej, på din smartphone måste det finnas WhatsApp, BBM och LINE, eller hur? Bland de tre kan WhatsApp vara en applikation chatt din favorit eftersom det är enkelt och gratis och utan annonser. Men snart kommer ansökan att finnas chatt det kan förskjutas av Google Allo och Google Duo.

Fördelarna med Google Allo

När det först introducerades av Google i Googles I / O-händelse, ansökan chattGoogle Allo genast uppmärksammade många partier. Detta beror på att det finns många antaganden att denna applikation är beredd att konkurrera med WhatsApp och Facebook Messenger. Innan du känner till fördelarna med Google Allo är det en bra idé att först registrera Google Allo.

Appar Sociala & Meddelanden Google Inc. LADDA NER

1. Google Assistant - Google Allo är en applikation chatt vilket är lämpligt för de av er som ofta är multi-aktivauppgift. Eftersom den är integrerad med Google Assistant kan du enkelt söka efter information och köra andra kommandon utan att behöva lämna din chatt på Google Allo. Unikt kan du till och med chatta med Google direkt på Google Allo.

2. Smart svar - Med den här funktionen kan du svara på alla meddelanden som kommer in utan att behöva skriva något. Genom att lära sig dina vanor när du svarar på meddelanden kommer Google Allo automatiskt att ta fram ett svaralternativ om det finns meddelanden som har samma betyg som innehållet.

3. Whisper Shout - Ofta förvirrad hur man uttrycker meningar när man ropade eller viskade i applikationen chatt? Google Alros Whisper Shout-funktion svarar på ditt problem. Detta gör att du kan göra chatttext superliten som en viskning och göra stor text när du skriker eller är arg.

4. Klistermärken - Om du tycker att Whisper Shout är mindre attraktivt finns det hundratals klistermärken som du kan använda för att uttrycka dina känslor.

5. Bläck - Att skicka foton är roligare om du först kan klottra som på Snapchat. Väl, Denna bläckfunktion gör de foton du skickar ännu roligare.

6. Inkognitoläge - Vill inte lägga säkerhetsproblem åt sidan, Google Allo är utrustad med en inkognitoläge-funktion som kan användas för att justera hur länge meddelanden kommer att visas. Inte bara det, meddelanden som skapats av Incognito kommer att ha separata meddelanden.

Den här Google Allo är riktigt cool? Det är därför, skynda dig och förregistrera den så att när appen är tillgänglig kan du omedelbart smaka på den.

Fördelarna med Google Duo

Till skillnad från Google Allo, Google Duo är ett program som ägnas åt videosamtal i HD-kvalitet. Så Google Allo kan inte användas till videosamtal. Så du kan prova videosamtal genom att använda Google Duo, registrera dig först.

Appar Sociala & Meddelanden Google Inc. LADDA NER

1. Knack Knock - Till skillnad från Skype eller tjänster videosamtal annars ser du inte fotot profil personer som kontaktar dig på Google Duo. Vad Google Duo visar när någon ringer till dig är live förhandsvisning från personen som ringde dig. Häftigt, eller hur?

2. Enkelt - Olika från applikationen chatt som BBM och Skype som kräver att vi gör några steg innan videosamtalkan du enkelt kontakta personen du vill bjuda in videosamtal med Google Duo. Snabbt och effektivt.

3. Multiplattform - Du kan enkelt göra det videosamtal med dina vänner som använder iOS- och Android-enheter med Google Duo. Ser det inte exklusivt ut? Men du kan faktiskt kontakta många människor.

Hur mycket coolare än service videosamtal Skype eller BBM, eller hur?

Så för dig som är nyfiken på Google Allo och Google Duo, nu går vi registrera dig i Google Play Store! Så senare när denna applikation kan laddas ner behöver du inte köra längre.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found