hur man installerar xiaomi miui-temat på alla androider

Vill du uppleva MIUs lätta prestanda och fräscha utseende men har ingen Xiaomi-smartphone? Så det finns ett sätt att installera Xiaomi MIUI-temat på alla Android-smartphones.

Xiaomi som är känd som Äpple från Kina framgångsrikt utvidgat den globala marknaden. Inte bara erbjuder billiga smartphones med lyxiga specifikationer, Xiaomis framgång kan inte skiljas från det fräscha utseendet och den lätta MIUI-prestandan.

Vill du uppleva att använda MIUI, men har inte en Xiaomi-smartphone? Koppla av, JalanTikus har hur man installerar Xiaomi-temat på vilken Android som helst.

  • Xiaomi lanserar global version MIUI 7
  • Xiaomi Mi Pad Review: Hög prestanda med MIUI 6
  • GRANSKA Xiaomi Redmi 2: Bli mer imponerande med stöd för MIUI 6 och 4G

Uttrycksfritt med Xiaomi MIUI-teman

Bortsett från det lätta utseendet och prestandan, utmärker MIUI tack vare de temafunktioner som den har. Du kan fritt uttrycka dig genom din smartphone-skärm. Med MIUI kan du känna att du får ett nytt utseende varje dag.

Hur man använder MIUI på vilken Android som helst

För att kunna installera Xiaomi MIUI-temat på alla Android är villkoret din smartphone måste vara Android Lollipop och redan rot. Vet inte hur än rot Android? Du kan läsa följande artiklar:

  • Hur man vet om Android är rotad eller inte
  • Enkla sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator
  • Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator

Om din Android har varitrot, ladda ner appen MiHome från länk som Jaka gav. Men gör det inte Installera precis som vanlig apk!

Apps Produktivitet XDA-utvecklare LADDA NER

För att kunna använda MiHome på din Android måste du placera MiHome apk som du laddade ner i mappen system / app. Använd applikationen ES File Explorer eller Root Explorer att göra det.

Apps Productivity ES APP Group NEDLADDNING Moof Games Limited Apps Developer Tools LADDA NER

Efter att ha flyttats, vänligen klicka och håll kvar på apk-filen och sök sedan efter den Egenskaper. Här förändras _lov_hennes varelse rw-r - r--. Se bild!

Installera sedan den modifierade MiHome apk lovtidigare. Gjort.

Skillnaden mellan MiHome och Mi Launcher

MIUI är så coolt att många vill använda det. En av dem är Mi Launcher som är inspirerad av MIUI. Till skillnad från Mi Launcher kan du köra olika MIUI-funktioner, till exempel Mi Talk, gick in i Xiaomi Theme Store, handlar på Mi Store, använder sig av Mi plånbokoch mer på MiHome.

Nikao Produktivitetsappar LADDA NER

Även en funktion gest och dölj appar gick också perfekt. Glöm inte, du kan anpassa MiHome-temat efter din smak.

Nåväl, så installerar du Xiaomi MIUI-temat på alla Androids. Intresserad av att prova MiHome så att du kan uppleva att använda MIUI på din Android? Så länge din Android har varitrot och med Android Lollipop kan du prova det.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found