Se upp! Så här skiljer du riktiga och falska Powerbank!

Vill du köpa Powerbank? Var försiktig innan du köper eftersom KW powerbank cirkulerar överallt. Så här skiljer man ut verklig och falsk powerbank.

Det finns fortfarande heta nyheter på internet om förbudet att ta med Powerbank. Detta beror på en enastående video där det finns powerbank som tog eld inne i flygplanskabinen.

Du måste verkligen bli förskräckt över att höra nyheterna. Men för mer detaljerad information, läs artikeln The Danger of Exploding! Powerbank Can't Take Plane?

  • Explosiv fara! Powerbank kan inte ta planet?
  • Så här tar du hand om en kraftbank så att den inte går sönder snabbt
  • Förutom att vara sofistikerade kan dessa 10 stora batterismartphones också vara en kraftbank

Hur man skiljer riktiga och falska Powerbank

För de av er som vill köpa Powerbank är det bra att vi måste vara försiktiga innan vi köper. För det finns tydligen många falsk powerbank och falsk på marknaden vet du. Förutom att skada dig hotar du att köpa falska och falska kraftbanker också.

Sedan, i helvete hur man skiljer äkta och falsk powerbank eller falska? Kom igen, vi kommer omedelbart att diskutera det.

1. Orimlig kapacitet

Med tidens utveckling kommer naturligtvis powerbankproducenter också att skapa powerbanker med allt mer sofistikerad teknik, som till exempel powerbankens batterikapacitet. Men hittills är ingen kraftbankkapacitet mer än 30 000 mAh.

Därför, om du ser en säljare som säljer powerbank med en kapacitet på upp till 200 000 mAh, det är bättre att inte tro att det är en riktig powerbank. Om det finns en sådan kapacitet är det inte kraftbank utan torrt batteri, killar.

2. Priserna är för billiga

Vem skulle inte frestas av varor som har låga priser? Men för batterirelaterade frågor, rör dig aldrig killar. Eftersom batteriet är ganska farligt och kan utlösa brand till explosion.

Om du hittar powerbank-priser som har stor kapacitet men priset är mycket billigt, misstänker du först. Om den som säljer inte är en officiell butik, bör du avbryta din avsikt att köpa den.

3. Powerbank-vikt

Dessutom kan du testa powerbank genom att väga den. Om kraftbanken du vill köpa har en stor kapacitet men är väldigt lätt i vikt måste du vara misstänksam mot powerbanken.

Logiskt, ju större kraftbankens kapacitet desto mer batteri behöver powerbanken. Så, ju fler batterier som används, det betyder ju tyngre kraftbanken också de.

4. Powerbank-material

Visst kommer den ursprungliga Powerbanken att ha god kvalitet, som om den är gjord av de bästa materialen. Om kraftbanken är tillverkad av plast bör den vara tillverkad av plast som inte lätt går sönder och om kraftbanken är tillverkad av aluminium ska den vara korrosionsbeständig och inte lätt korroderad.

Dessutom kommer varumärkeslogotypen också att tryckas ljust och med bra utskriftskvalitet. Så att logotypen inte lätt bleknas och inte heller eroderar.

5. Garanti och recensioner

Varor som köps på officiella försäljningsställen måste ha en officiell garanti från powerbank-leverantören. Så när du köper, se till att fråga vad som är powerbank har en officiell garanti från säljaren eller inte.

Om du köper Powerbank online är det dock en bra idé att först kontrollera artikelns recension. Om många klagar på Powerbanken är det bättre att bara avbryta köpet.

Tja, där är det Fem sätt att skilja mellan verklig och falsk powerbank eller falska. Det är en bra idé att alltid undvika att köpa falska eller falska kraftbanker killar. För att, förutom att din smartphone äventyras, garanterar inte falsk Powerbank dess säkerhet. Om farorna med falsk kraftbank i sig kommer JalanTikus att diskutera vid ett annat tillfälle.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found