hur man skapar en avstängningstimer utan ytterligare programvara

Vi kan göra en timer på vår bärbara dator eller dator på ett enkelt, praktiskt och utan anslutning och ytterligare programvara. Hur? Kolla in följande tips.

Det måste finnas några av er som ofta använder bärbara datorer eller datorer sent på natten. Som spelare, författare eller studenter som bedriver uppdrag och avhandlingar. Och det är inte ovanligt att de somnar när de använder en PC eller bärbar dator för det är kanske redan sent på kvällen eller för trött för att göra aktiviteter under dagen.

  • Att stänga skärmen när den stängs av kan göra att din bärbara dator skadas snabbt! Jag undrar varför?
  • Skicka nu meddelanden till framtiden kan komma, även om avsändaren har gått bort!
  • 6 unika larmapplikationer som har rätt sätt att väcka dig

Detta gör att den bärbara datorn eller datorn startar kontinuerligt tills den stängs av när du vaknar. Du kan göra det gör Timer på bärbar dator eller PC enkelt, praktiskt taget, utan anslutning också programvara ytterligare. Hur? Kolla in följande tips.

Hur man skapar en avstängningstimer utan ytterligare programvara

Öppna CMD

Det första steget är att öppna Kommandotolken eller vad som ofta kallas CMD, kan vi öppna det med Vinn + R skriv sedan CMD och OK.

Skriv följande kod

Tja, vi ska använda funktionerna Timer på CMD, så vi måste förbereda oss för att sätta i tid så att den bärbara datorn eller datorn kommer att när vi somnar stänga av automatiskt. Hur man skriver Shutdown.exe -s -f -t "3600" (numret i dubbla citat anger timern). Sedan Stiga på.

Hur man avbryter det

För att avbryta det, skriv bara Avstängning.exe -a.

Notera: Menande -s -f -t från Avstängning.exe -s -f -t nämligen:

  • -s är för avstängning
  • -f för att indikera Force
  • -t För att indikera timern

Tja, det är det enklaste sättet att skapa en avstängningstimer utan programvara dessutom så att när vi somnar kan vår bärbara dator eller dator stänga av sig själv. Om du har ett annat sätt kan du dela med sig i kommentarfältet ja!